Fijne webwinkel met verstand van zaken

Meerdere cameras gekocht en contact gehad met de helpdesk. Hier blijkt uit dat de mensen die er werken weten waar ze mee bezig zijn en ook een uitdaging niet uit de weg gaan.

Prima en vriendelijke service Erg goede en rustige uitleg Thobias neemt de tijd om met je te bespreken wat de juiste oplossingen voor jou wensen zijn. Prijstechnisch ook zeker interessant. En een zeer vlotte verzending. Dan kom ik maar op 1 getal uit en dat is een 10 voor dit team

Helemaal top

Snel geleverd en de juiste materialen ontvangen en niet onbelangrijk het was zeer goed verpakt.

Snelle levering van een groot assortiment kwaliteit producten. Meer dan te verwachte technische support. Gemakkelijk benaderbare technische dienst, ruime openingstijden.

Is goed maar kan beter

Een witte binnenpost besteld zwarte ontvangen dus retourneren nu wel de witte ontvangen werkt overigens prima

Super goede service

Goede service snelle levering

Top service en de camera voldoet aan alle verwachtingen.

Wij wonen in Spanje maar konden de gewenste camera, Hikvision DS-2CD2347G2P-LSU/SL-4MP 2.8MM 180, hier moeilijk kopen. Nadat ik via Google op de website Pro-alarm terecht kwam was de levering naar Spanje met 1 telefoontje geregeld. Binnen drie dagen was de bestelling bij ons binnen. Top service en 100% tevreden over de camera.

goed kwalitatief systeem en scherp geprijsd

Wij hebben diverse camera's en recorder afgenomen van Hickvision en zijn daar zeer tevreden over, ook de support bij het instaleren was erg fijn.

Top team

Super tevreden!!!

Voldoet voor mijn gebruik

Geleverd volgens afspraak

Alles goed geregeld!

Ik ben zeer tevreden over Pro-Alarm. De bestelling ging vlot en er werd snel gereageerd op mijn emails. Ook de levering was vlot en naar behoren. Zeker een aanrader!

Alles correct van offerte tot en met levering

Goed advies en prima prijsstelling en ook alles correct afgeleverd

Snel geregeld

Net nieuw bij deze leverancier. Hopelijk komt er een goed vervolg

Goede kwaliteit, snelle levering

Sturen spam en reageren niet op mails

Al zeker 8 spam mails gehad na 1 bestelling. Men reageerde niet op mails om verzoek tot verwijdering.. melding gemaakt bij autoriteit persoonsgegevens.

Snelle en accurate afhandeling tegen scherpe prijzen

zeer tevreden

Ruim assortiment. jullie prijzen zijn standaard al lager dan de prijzen van concurrenten die doen alsof ze al 50% van de prijs af hebben gedaan, en dan nog zelfs duurder uit zijn. En dankzij het punten spaar-systeem heb ik al een fikse korting mogen toepassen!! Top service!!

Snelle levering en eerlijke prijzen

Na wat zoekwerk ben ik bij Pro Alarm terrecht gekomen. Een overzichtelijke website en een goede prijs.

Snel

Ze hebben mijn bestelling snel verzonden, ik vind alleen jammer dat ze met DPD werken. Op de website van pro alarm kon je ook verzenden via postnl kiezen, maar dan moest je extra voor betalen, belachelijk!! Via de app reageren ze ook snel. Ze weten / begrijpen wat ze verkopen.

Goede website duidelijk en overzichtelijk

Zeergoed

In 1 zin Top!

De camera die ik zocht en de beugel was op de website op voorraad. Ik heb het besteld en alles was in 1 keer de volgende dag al binnen, netjes verpakt! Bovendien is de site heel overzichtelijk met duidelijke informatie.

Op tijd geleverd...

Netjes op tijd geleverd.

Super snel en kundig geholpen

Snelle levering, snelle reactie op vragen.

Voor herhaling vatbaar !

Eerlijke prijs en ook bij vragen naderhand een antwoord gekregen, dus zal ook mijn volgende camera hier besteld worden.

Klokhoek 5

3833GW Leusden

0332089022

Over Pro-alarm

Goed advies om te beveiligen hoeft niet veel te kosten. Wij brengen u graag op weg naar een passend beveiligingssysteem. Heeft u een klein of groot complex te beveiligen met bijvoorbeeld meerdere winkels? ook dat is geen probleem bij Pro-alarm.nl. Betrouwbaar en naadloos werkend op basis van nieuw of bestaande infrastructuur. Zo doen we gratis de configuratie van uw toekomstig alarmsysteem. Optimale services dus voor een betaalbare prijs op Pro-alarm.nl