Perfecte service

Snelle en goeie service , mijn vraag werd binnen enkele minuten beantwoord

Zeer klantvriendelijk ,behulpzaam en meedenkend

Ze zijn goed benaderbaar, korte reactie tijd, diverse keren contact gehad zowel via de mail en telefonisch advies.

Goede service en snel verzonden

Na telefonisch contact besloten om een KV6113 deurbel van Hikvision aan te schaffen. Product was de volgende dag in huis. Helaas was het aansluiten nogal een probleem, bleek dat pro-alarm de deurbel zelf al had gekoppeld en het wachtwoord niet terug hadden gezet naar de standaard. Uiteindelijk via telefonisch contact werd het probleem opgelost. De functie om beelden op te slaan (smb/nfs) vanuit de camera is helaas niet beschikbaar. Uiteindelijk via een omweg (frigate) kan dit wel.

Auf der niederländischen Seite alles besten, und dann kam DPD .....

Ware sehr schnell Versand, gut verpackt und in Ordnung. Dann bekam DPD die Sendung in die Finger. Die ersten 200km habe auf der niederländischen Seite 14 Stunden gedauert, für die letzten 25km brauchte DPD dann über 100 Stunden. Zudem wird man in der Paketverfolgung der DPD über den Verlauf bzw Verbleib nicht wahrheitsgemäß informiert! Da werden z.B. Zustellversuche angezeigt die niemals stattgefunden haben! Habe mich von Ihren sehr guten Preis hinreißen lassen, werde nach solch schlechten Erfahrungen mit DPD (zum dritten mal) bei keinem Händler mehr bestellen wo ich den Versanddienstleister nicht selbst bestimmen kann. Liebe Grüße

Gunfactor verspeeld

Bestelling voor 2 camera's geplaatst, waarbij ik in het "Notities bestelling"-veld verzocht om bezorging 3 dagen later. Helaas werd die service niet verleend en werd mijn verzoek volledig genegeerd. Ik ontving mijn bestelling in een onbeschadigde transportdoos, waarvan de inhoud niet kon kantelen of verschuiven. Prima! De doos van 1 camera was toch behoorlijk beschadigd en gedeukt, wat dus al tijdens het inpakken het geval moest zijn geweest. Deze verpakkingsschade was voor mij onacceptabel, omdat je niet weet of de camera hiervan vroeg of laat toch nadelige gevolgen zal ondervinden, wat ik terugkoppelde aan Pro-Alarm, met als gewenste oplossing een kosteloze omruil voor een nieuw exemplaar. Pro-Alarm bleek ook niet bereid om aan deze wens te voldoen en gaf als opmerkelijke reden daarvoor dat ook een nieuw toe te sturen camera weer beschadigd zou kunnen raken tijdens het transport (???). Ook zou de camera niet meer op voorraad zijn. De (enige) geboden oplossing bestond uit het kosteloos retourneren, waarna het aankoopbedrag zou worden teruggestort. Op hun site was de camera echter nog gewoon te bestellen (in wit en zwart), wat ik dus terugkoppelde aan Pro-Alarm. Nu volgde een geïrriteerde reactie, waarin Pro-Alarm ineens beweerde dat de camera alleen nog in zwart leverbaar was en dat men vond dat ik wantrouwig was. Nog steeds stond op hun site dat de witte camera "morgen geleverd" zou kunnen worden. Ik begrijp hieruit dat Pro-Alarm blijkbaar juist erg wantrouwend tegenover haar klanten staat en dat het bedrijf mij gewoon niets meer wilde leveren, mede gezien het ontbrekende aanbod om de camera om te ruilen als deze weer op voorraad zou zijn. "Wees eens eerlijk, hoe tevreden ben jij over de service van Pro-alarm.nl?" "Pro-alarm luistert echt naar je mening.", aldus Pro-Alarm. Ik ben niet tevreden over de service van Pro-Alarm en heb ook ervaren dat Pro-Alarm liever niet wil luisteren naar een kritische mening. Klein bedrijf met een (te) groot ego.

Snelle levering en goede service!

Eerder al eens bij Pro-Alarm wat besteld, mooie webshop. Levering zoals omschreven.

Top winkel, ook aftersales super

Alles top verlopen, na bestelling nog paar keer contact gehad; fijne communicatie en alles werkt super!

snel geleverd

mooi apparaat en niet duur

snel geleverd

mooi apparaat en niet duur

Prima ervaring, ook goede after sales

Alles soepel verlopen, paar keer contact gehad ivm ondersteuning bij installatie. Verliep top!

Prima ervaring, ook goede after sales

Tekst en uitleg voor particulieren kan beter en duidelijker

Tevreden

Ruime keuze Hikvision, goede prijs en snelle levering. Vragen kan je via whatsapp stellen of e-mail

Goed advies en scherpe prijzen.

Het adres voor camera's! scherpe prijzen en goed advies.

Professioneel bedrijf

Perfect prijs/kwaliteitsverhouding. Je krijgt goed advies en het wordt snel geleverd.

Professioneel bedrijf

Betrouwbaar, scherp geprijsd en goed advies.

Klokhoek 5

3833GW Leusden

0332089022

Over Pro-alarm

Goed advies om te beveiligen hoeft niet veel te kosten. Wij brengen u graag op weg naar een passend beveiligingssysteem. Heeft u een klein of groot complex te beveiligen met bijvoorbeeld meerdere winkels? ook dat is geen probleem bij Pro-alarm.nl. Betrouwbaar en naadloos werkend op basis van nieuw of bestaande infrastructuur. Zo doen we gratis de configuratie van uw toekomstig alarmsysteem. Optimale services dus voor een betaalbare prijs op Pro-alarm.nl