zeet tevreden

leuke website ,en snelle levering zeer tevreden

Goede prijs kwailteit

Via de website goed te bestellen. Het product is van goede kwaliteit

Fijne verf met de juiste roller

Top!!!

Geweldig uitgebreide website en toen ik advies wilde werd ik telefonisch prima geholpen. Miste alleen de roerstokjes voor de verf...

Heel goed!

Voor het eerst milieu vriendelijke lijnolie verf geprobeerd. Prima verf, dekt goed, ruikt niet sterk, vloeit goed uit. Ook goede service van de firma ivm. het uitzoeken van een kleur die nog geen nummer had. Prettig contact met hen. Aanbevolen.

Perfecte prijs kwaliteit verhouding en snelle service

Wat ze zeggen is ook werkelijk zo.

Prettige verf

Op het Instagram-account van een professionele schilder las ik over Anker Stuy trapverf. Ik stond op het punt om Sigma traplak te kopen, maar de Anker Stuy verf leek mij milieuvriendelijker. Prijs was ongeveer gelijk, dus de trapverf van Anker Stuy gekocht. Trap volledig kaal gemaakt (er lag een loper op, dus we hadden wat lijmresten), eerst in de Anker Stuy hechtprimer gezet en daarna 2 lagen traplak. Bijzonder prettige verf (zowel de primer als de trapverf). Weinig stank en vloeit en dekt goed. Zuinig in gebruik. Ik vermoed met de primer 2,5L 3 trappen in 1 laag en trapverf 2,5L 2 trappen in 2 lagen. Verwerkt met een Anza Titanium Aqua Kwastje en Anza Lakset Elite. Nog geen 5 sterren, want ik weet niet hoe slijtvast de verf is. PS En ook niet onbelangrijk: aardige mensen aan de telefoon!

Topverf

professionele kwaliteit, echt fijn om mee te werken

Super goed advies en snelle levering

Heel fijn geholpen via de chat mogelijkheid. Na goed advies de lakken besteld voor onze eiken en grenen trap. Echt een kwaliteitsproduct!

goede kwaliteit en snel geleverd

dit is de eerste keer dat ik bij jullie wat bestel hebt. Ben erg tevreden en een snelle aflevering. ik geef jullie een dikke pluim. de volgende keer ga ik het bij jullie weer bestellen vind het top.

Prima verf, snelle service!

Kwalitatief goede verf met mooi resultaat!

Goede voorlichting en snel bezorgd

Via persoonlijk contact de juiste keuze kunnen maken.

Vriendelijk, behulpzaam

Vragen werden snel beantwoord en problemen opgelost. Bestelling was (in de week van sinterklaas) binnen twee dagen binnen.

Goed kwaliteit verf.

Goed ervaring

Goed product, mooi resultaat

Snelle levering.

Supersnelle levering

Snel geleverd en het juiste product.

perfect geregeld

Namen direct contact met mij op na het plaatsen van mijn bestelling. Ik was vergeten mijn huisnummer in te voeren. E.e.a. werd direct aangepast in de bestelling

Fijne verf op enkele punten na.

Verf strijkt fijn. Jammer alleen dat je met rollen met warm of koud weer. Lucht belletjes hebt.

Heel tevreden over de kwaliteit!

Echt een uitstekende kwaliteit verf. Voldoet geheel aan onze verwachtingen. Hele goede service, vriendelijke en vlot geholpen.

Perfecte producten! Perfect bedrijf!

Uitstekende service!

mooie kleuren, fijne verf

De lak strijkt goed! We zijn blij met het resultaat

Verrassend goed

goede communicatie en verwerking

Kwaliteitsverf

Zeer mooie goed verwerkbare verf die in één keer dekt tegen een lage prijs.

Voor hey schilderen ontvetten,en je hoeft niet na te wassen

Fijne en mooie verf

De verf op waterbasis is goed te verwerken met warm weer ondanks dat verf op waterbasis eerder droogt

Hellingwal 1

8407 EM Terwispel