Beste Edward, Toevallig hebben wij vandaag om 15u een e-mail gekregen van GLS met daarin de melding dat u het pakket heeft opgehaald. We zijn nog niet in de gelegenheid geweest dit bij u te checken, maar ik begrijp dat dit klopt. Ik snap niet helemaal wat wij anders hadden moeten doen, want wij kunnen u geen inhoudelijk mededeling doen als GLS ons nog geen update heeft gegeven. After care is, denk ik en velen met ons, één van onze sterkste punten. Ik vind het daarom erg jammer dat we worden afgerekend op de fout van GLS. Frustratie is begrijpelijk, maar een 1 geven lijkt me niet helemaal terecht. Hopelijk maken de sauzen alles goed. Groet, Freek - Heatsupply
Dé hot sauce specialist van Europa met meer dan 150 verschillende internationale hete sauzen.