Zeer goede website, snelle levering

Dé website voor de Hot Ones onder ons. Overzichtelijk, duidelijk en de levering van producten is binnen 1-2 dagen. Hier al meerdere malen besteld en nog geen enkel probleem gehad. Topper!

Brede keus aan hot sauces, lekker snel in België geleverd.

De tweede keer dat ik een bestelling sausjes bij Heatsupply heb gedaan. Erg content met de snelle levering in regio Limburg (België). Lekker.

Zeer goede beschrijving van de sausjes Perfect ingepakt En redelijk snelle zending

Hartverwarmend goed

Snel en volgens afspraak leveren van heerlijke hete sausjes,

SNEL

Snelle levering en zalige sausjes!! Ga snel nog bestellen

Great hot sauce store

Everything was perfect, from picking, to paying and delivery.

Snelle top service

Product zelf nog niet getest, maar het was zo erg snel bezorgd! Heel tevreden met de website en de service :)

Fast as hell - Hot as hell!

Great range of sauces (especially as a hot ones fan) and super fast delivery. Great.

Top spul en top service!

Als spice fanaat vond ik het helemaal ideaal om een leverancier te vinden die niet alleen maar een webwinkel maar ook een bron van informatie. Ze hebben een simpele website waarop alles snel en overzichtelijk kan vinden. Omdat het voor mij in de buurt is kan ik het ook snel en gemakkelijk bij hun afhalen. Ideaal!

Outstanding

Fast shipping, friendly service, can’t ask for a better supplier of face melting sauces

Zoals het hoort

Vier flesjes besteld en perfect geleverd. Site geeft aan wat op voorraad is en nette updates over de levering.

Super klantenservice

Ik heb een bestelling gemaakt en het pakket was snel afgeleverd. Ik kreeg een van me bestelde producten niet maar, naar een email kwam het de volgende dag ook in huis met hun excuses. Producten waren ook authentiek en lekker

Awesome

Love the sauces and fast delivery

Great service and fast delivery

My ordered hot sauces arrived on the next day. Unfortunately one sauce was missing and I contacted heatsupply. Stan the owner responded quickly after that to apologize and assured me that the missing sauce would be delivered soon and free of charge. Today the sauce arrived together with a small goodie. Thank you very much for the great service!

Houdbaarheidsdatum valt gigantisch tegen

In het algemeen is het allemaal goed lang houdbaar. Waarschijnlijk heb ik nog even een de laatst oude flesjes gekregen ofzo. Ik dacht ik ga in slaan en haal 8 flesjes van alles en nog wat. Ben ik zelf ook iets te enthousiast in geweest moet ik dan toegeven, dat is dan wel weer een positief punt want ze hebben een mooi assortiment. Nou ik kan nu al vertellen dat ze niet allemaal de einddatum gaan halen want het langst houdbare flesje is juni 2023. De rest allemaal al eerder, 1 december dit jaar al. Niet voor herhaling vatbaar helaas want wel echt lekkere sauzen allemaal daar is niks op aan te merken.

Snel geleverd, goed verpakt en mooie producten. Top!

De site zit goed in elkaar met reviews, video's en een praktische indeling. Vervolgens krijg je de bestelde producten snel geleverd in een verpakking die uitstekend beschermt.

Snel geleverd en zeer goed verpakt!

De hot sauces werden snel geleverd. Allemaal individueel verpakt met karton, perfect toekomen!

Alles goed

Snelle, betrouwbare levering. En zeer goed materiaal natuurlijk.

Huge product range, Fast delivery, neat packaging.

Impeccable!

snel geleverd, goede kwaliteit

snel geleverd, goeie kwaliteit. uh wat meer wil je hebben? het is niet zo dat ze de saus zelf maken...

Top.

Elke bestelling tiptop in orde, fijn om een kwaliteit hot sauce shop in de Benelux te hebben.

Meer dan prima

De bestelde artiekelen waren de zelfde dag nog verstuurd en de volgende ochtend dvroeg geleverd.

Snel en solide geleverd

Snel geleverd, alles netjes ingepakt.

One word, excellent!

Hot sauce lovers selling hot sauce, what else do you want. Excellent site, variable assortment, love it!

Goede producten, snelle levering

Snelle levering, goed en degelijk verpakt, producten zoals beschreven

Waardjesweg 69

5725 TB Asten

Over Heatsupply

Dé hot sauce specialist van Europa met meer dan 150 verschillende internationale hete sauzen.