geweldige ervaring

Vanaf het eerste contact tot de installatie is de service van WarmteThuis echt vlekkeloos verlopen. Het hele proces was precies zoals beloofd en zeer professioneel. Zelfs toen ik aangaf dat ik waarschijnlijk met een andere leverancier in zee zou gaan, gaven ze me nog steeds professioneel en eerlijk advies. De installatie was perfect en het systeem werkt uitstekend. Hoewel ik nog geen ervaringen heb met het onderhoud, ben ik tot nu toe buitengewoon tevreden. Een echte aanrader!

Vervangen oude ketel

Wij hadden al een Remeha ketel, die was bijna 21 jaar. Altijd zonder problemen geweest, hoop dat deze ook zolang doet wat hij hoort te doen. Verwarmen en heerlijk warm water geven. Tot nog toe lukt het laatste wel, voordeel van een nieuwe ketel is toch vooral stuk minder gasverbruik. Ook al ten opzichte van alleen gebruik van warm water tijdens douchen

Netjes en correct gewerkt

De terug koppeling op de vragen waren snel en duidelijk

Wat een service vanmorgen gebeld en om 12.30 stond eral een monteur om de ketel te vervangen!

Eerst goede uitleg gehad over verschillende ketels, daarna werd er informatie gevraagd over de situatie wat wenselijk was. Een offerte werd gemaakt en een paar minuten later werd ik al gebeld dat er een monteur beschikbaar was tussen 12.00 en 14.00. Monteur was mooi op tijd, een hele aardige man, wist wat hij deed. Lette op details. Gaf goede uitleg en ruimde alles weer netjes op. Warmte thuis (Nima en medewerkers) en monteur Bilal halbach bedankt!!!

Goede ervaring

Een superaardige, kundige monteur kwam de ketel installeren. Hij dacht mee, wurmde z'n grote lichaam door ons dakraam en belde me als ik hem even kon assisteren door iets aan te geven. :) De controle - het doorspreken van het proces van installeren van de ketel met een collega - heb ik als heel prettig ervaren. Alle oude spullen werden meegenomen en we bleven achter met een spiksplinternieuwe ketel en zijn daarmee klaar voor de toekomst.

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik ben heel goed geholpen door Nima Zand met het vervangen van mijn oude cv-ketel. Alles is goed en snel verlopen. Van het bestellen t/m de nazorg en installatie van een nieuwe Rhemea cv-ketel. Top kwaliteit en goede service!

Snel en correct uitgevoerd tegen een goede prijs.

Snel en goed contact. De uitvoering is correct en zeer netjes uitgevoerd. Daarna goede uitleg van de werking van het toestel.

I received a quick response and in line with my expectation.

Both WarmteThuis and the installer did a good job. They completed the work on time and as per plan. The offer price was reasonable. The information and clarification of my questions were clear. They are a customer-friendly company.

kwaliteit van geleverd apparaat naar tevredenheid.

monteur was zeer vakbekwaam.

Goed geholpen

Zeer netjes geholpen jammer dat de installateur de thermostaat niet wou instellen

Snel gehandeld en nette geplaatst

Er is goed werk geleverd

Op een goede manier en prettig aangesloten

Vanaf het eerste contact over de CV goede uitleg gekregen en op een goede manier geplaats. Door de 2 heren.

Vriendelijk en duidelijk .

Ik ben erg tevreden met mijn CV. Alles verliep online: er werd snel gereageerd en de offerte werd duidelijk en overzichtelijk toegestuurd. De installateur was vervolgens erg vriendelijk en netjes, en de prijs was ook heel redelijk.

Schnel en neties gezet-profesjonel daarom ik ben echt blij

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Goede installatie.

Prima ketel welke veel warmte en comfort geeft

Nadat de oude Remeha ketel na 17 jaar begon te lekken, hebben we voor de Remeha Tzerra Ace CW5 gekozen. Mooie ketel welke in samenwerking met de E-Twist thermostaat en een handige app top functioneert. Je kan met de app van Remeha alles instellen en zelfs de waterdruk het verbruik en status van de ketel bekijken. In samenwerking met een comfort contract van WarmteThuis zijn we als gezin erg tevreden. Prima aankoop en werd perfect voor ons geïnstalleerd.

Tot nu toe prima

Installatie ging prima en vlot. Nog te kort voor beoordeling ketel

Snel, vriendelijk en een goede prijs

Wat ik speciaal vond was de flexibiliteit en vriendelijkheid van de installateur! En ben ook zeer tevreden met de ketel so far want de verwarming is natuurlijk nog niet aan geweest ;-)

Klant en service gericht

Meedenken in oplossingen in offerte traject en super personeel bij de installatie van de ketel.

Heel fijne service van WarmteThuis. Via Homedeal hebben ze contact met mij opgenomen op de dag dat ik mijn opdracht had neergezet. 's Avonds akkoord gegeven op de offerte, rond 20:30 en de volgende dag om 14:00 had ik een nieuwe CV-ketel. Prettig contact en snelle service, een aanrader!

Uitstekende service

Na 1 telefoontje werdt ik heel netjes en meedenkt geholpen door de heer ZAND. Er is heel snel gehandeld zodat wij na 2dagen een nieuwe ketel hadden en weer warmwater. Ook de monteur was netjes en heeft zijn werk naar onze alle tevredenheid uitgevoert. Onze conclusie is dan ook een uitstekend bedrijf

Vertrouwd

Super leuke vriendelijke mensen, goede kwaliteit

Goede afspraken die nagekomen zijn

Ik ben wel tevreden over de ketel,hoeft nieks te doen,alles werkt automatisch.

problemen worden snel opgelost

communicatie is vlot. Problemen worden snel opgelost

Weesperstraat 118

1112AP Diemen