Filters

10

WarmteThuis geeft mij een warm gevoel, nl TOP!!!

Ik had een nwe ketel nodig, de mijne was al 16 jaar oud. Vond op de Remeha webside WarmteThuis als Remeha specialist. Offerte aangevraagd, kreeg toen een heel duidelijke offerte voor het totale proces (dus incl. installatie). Met een heel goede prijs!!!! Offertes van andere bedrijven blonken uit in onduidelijkheid en 'slechte' prijs. Dus opdracht gegeven aan WarmteThuis. Installatie afgesproken. Bij het demonteren van oude ketel gebeurde een klein ongelukje met water. Maar montage nwe ketel en uitleg van monteur ging TOP. Afhandeling van ongelukje met water is heel fijn en snel door WarmteThuis naar volle tevredenheid afgehandeld. TOP!!!! HEEL TEVREDEN MET NWE KETEL EN WARMTETHUIS!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Nieuwe verwarmingsketel regelen bleek koud kunstje

De website van WarmteThuis was duidelijk. Keuzes gemaakt, foto's geüpload en dezelfde avond nog antwoord dat installatie mogelijk was zonder extra moeilijkheden of aanpassingen. Installatie bleek al snel mogelijk te zijn en dat is fijn. Duidelijke terugkoppeling van gemaakte afspraken. De monteur Tim van installatiebedrijf Topman was op tijd. Hij schatte de installatietijd op 2,5 uur. Ik dacht doei! Om een lang verhaal kort te houden: na 2,5 uur hing mijn nieuwe Remeha, compleet met nieuwe dakdoorvoer, vuilafscheider, automatische vulinrichting, nieuwe kranen en het nodige aanpassingswerk van buizen aan de muur. Geweldig! Ik ben zelf behoorlijk handig en heb al vaker cv-ketels geplaatst en vervangen. Door drukte besloot ik het deze keer uit handen te geven. Een wijs besluit! Zelf had ik er zeker een hele dag over gedaan en dan is het nog maar de vraag of ik het net zo vakkundig en netjes had gedaan als Tim. Het is zo heerlijk dat alles drie uur later draait. Als het stookseizoen begint moet de ketel zich gaan bewijzen of het ook allemaal goed werkt. Al met al ben ik blij met alle keuzes: WarmteThuis, de Remehaketel en het uit handen geven van de installatie. Als WarmteThuis je dan ook nog een goede monteur stuurt is dat de kers op de taart. Tim bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service, klantvriendelijkheid en ingeschakelde top installateur.

In februari dit jaar contact gehad met Remy van Veen van Warmtethuis over het lawaai dat onze oude CV ketel produceerde. Door een goede tip van hem hebben wij het lawaai toen sterk kunnen reduceren. Nu na vier maanden ging de ketel echt een eigen leven leiden. Omdat de ketel warmte ging geven terwijl er niet om werd gevraagd hebben wij hem volledig uit moeten schakelen. Direct opnieuw contact gelegd met Remy en het probleem besproken. Na overleg heeft Remy direct actie ondernomen en er een “ spoedje” van gemaakt. Helemaal top. Binnen 2 dagen stond de installateur voor de deur. Remy had Sven Woutersen van Loodgietersbedrijf Woutersen uit Cothen bereid gevonden er een avondklus van de maken. Op een zeer professionele wijze heeft hij de oude ketel inclusief dak-doorvoer vervangen door een nieuwe ketel de Remeha Tzerra Ace 39c CW5. Wij hebben Sven ervaren als een super monteur en top installateur met plezier en liefde in zijn werk. Wij zijn zeer tevreden over het gehele verloop van het proces vanaf het ontstaan van het CV probleem tot de uitgewerkte oplossing. Chapeau.

 • Aanbevelen? Ja
9

Niets aan te merken

Geen kritische noten dus tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle, duidelijke en goede service.

De correcte en duidelijke manier waarop jullie werken is heel goed. Afspraken zijn goed nagekomen en de monteurs waren heel vriendelijk. Ook de prijs van de ketel was heel goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

prettige en ervaren medewerkers

zie opmerking

 • Aanbevelen? Ja
2

Tevergeefs gewacht op monteur

Ik had een afspraak met dhr. Everdinge uit Barneveld. Er is een bezoek geweest om de werkzaamheden te beoordelen en daarna hebben we een afspraak gemaakt (op 25 mei 2019 om 11 uur in de ochtend) Die dag zouden dan de werkzaamheden uitgevoerd worden. Ik heb voor niets gewacht en ondanks Whatapps en bellen naar zijn nummer is het mij de dagen er na niet meer gelukt hem te bereiken. Sindsdien heb ik nimmer meer wat gehoord helaas. Het kan natuurlijk altijd zijn dat iets spaak loopt in de organisatie, maar het is een beetje teleurstellend om dan helemaal niets meer te horen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer/mevrouw, Allereerst wil ik u bedanken voor uw feedback. Wat vervelend dat u tevergeefs heeft moeten wachten op de monteur en tot op heden nog niets gehoord heeft. Graag willen we samen met u achterhalen en bekijken waar het precies is misgegaan. Normaliter zijn wij altijd in staat om binnen 24 uur met een offerte te sturen naar een klant. Uitzonderingen daargelaten zodra het om werkzaamheden gaat die niet binnen ons bereik vallen. Graag komen we met u in contact. Wij hebben nu nog onvoldoende informatie om u direct te contacten. Zou u ons willen e-mailen op: info@warmtethuis.nl of ons willen bellen op 085-0207000? Dan kijken we samen naar de situatie. Met vriendelijke groet, Team WarmteThuis

10

Snelle en goede service/produkt voor een goede prijs

Goed produkt, goede service, snel en voor een concurrerende prijs

 • Aanbevelen? Ja
7

te weinig informatie voor zeventigjarige.

Installatie 30-05-2020. De monteur gaf aan dat hij geen covid-verschijnselen had toen ik hem dat vroeg. Hij heeft vrij lang van ca half tien tot vier uur gewerkt op zolder, waar ik verder niet naar toe kon vanwege de vereiste 2 m. afstand. Dit vond ik niet prettig. Voor het afvoeren van de oude ketel heeft hij een kennis laten komen, die al binnen was voordat ik kon vragen naar zijn gezondheid. Onaangenaam ivm feit dat ik tot de risicogroep behoor. De nieuwe cvketel werd verder niet toegelicht door hem. "Het boekje lag op de ketel". Zoek maar uit. In het boekje stond niets genoteerd, Uw firma Warmte Thuis verwijst naar de digitale overeenkomst. Dat vind ik te weinig naar de toekomst toe. Op het moment dat ik zelf niet meer kan ligt er geen enkel papier in huis waarop de artikelgegevens, garantiedata en het onderhoudscontract vermeld staan. Dit stuk ontbrekende communicatie vind ik klant-onvriendelijk voor ouderen, die minder bekend zijn met digitalisering. Ook de instelling van de eTwist werd door de monteur te globaal gedaan voor mijn stress. Toen bleek ook nog dat de klok van de cvketel op 2 uur vroeger dan Nederland stond. (tijd van Ijsland) Dit alles en het uitzoeken van de bijstellingen heeft veel stress opgeleverd. Positief vond ik wel de geduldige telefonische hulp van Warmte Thuis. Waarvoor mijn dank en aanbeveling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima service en heel klantvriendelijk

Via de Consumentenbond meegedaan aan het cvketelcollectief. Alle prijzen stonden duidelijke vermeld. Voor koop en huur. Wij hebben er uiteindelijk voor gekozen de Remeha Tzerra Ace 39c te huren voor een bedrag van 27,00 euro per maand. Dit is inclusief service/onderhoud. De thermostaat hebben we gekocht De montage werd verzorgd door VSH Installatie uit Haarlem. De monteur kwam zeer bekwaam over. Binnen 3 uur was alles gemonteerd en had hij mij ook duidelijke instructies gegeven. Helaas stond op de eindfactuur een Vuilafscheider van 125,00 euro vermeld. Deze had ik niet besteld. Alleen aan installatiekosten zouden wij een bijdrage betalen van 95,00. Na telefonisch contact met Warmtehuis, werd direct een nieuwe factuur gestuurd. Over de werking van de ketel, kan ik nog weinig zeggen, met het huidige mooie weer. Het warme water is prima en de ketel is heel erg stil en klein in vergelijking met onze vorige ketel.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede en snelle plaatsing!

De combiketel is snel, vakkundig en netjes geplaatst. Hij had de omgeving goed afgedekt en alles schoon achtergelaten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snelle en vakkundige installatie

NRG Totaal heeft in opdracht van WarmteThuis onze nieuwe Remeha Calenta Ace cv-ketel snel en vakkundig geïnstalleerd. Ze zijn nog een keer teruggekomen om de afvoerpijp te vernieuwen en aan de muur vast te zetten. We gebruiken de ketel pas een paar weken dus we kunnen nog niet veel zeggen over verbruik, maar tot nu toe functioneert de ketel prima zowel wat betreft warm water als wat betreft verwarming.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Mooie compacte ketel, snelle plaatsing, goede uitleg. Thermostaat met mooie mogelijkheden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prettige installateur, prima service

Goede begeleiding en bereikbaarheid

 • Aanbevelen? Ja
9

Vlot en netjes

Tot op heden tevreden met deze nieuwe HR ketel. Monteurs waren vriendelijk en werkte netjes. Verwarming nog niet kunnen voelen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Deskundig en transparant

De installatie verliep zeer vlot door een prettige, professionele monteur. Werk werd snel en keurig opgeleverd en de instructies waren duidelijk. De eerste dag was 1 x een reset nodig, maar dat kan misschien met het indraaien van de ketel te maken hebben. Verder erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle plaatsing cv-ketel, vakkundig, netjes, gunstige prijs

snelle plaatsing cv-ketel, vakkundig, netjes, gunstige prijs

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes en vakkundig geinstalleerd.

Netjes en vakkundig geinstalleerd.

 • Aanbevelen? Ja
7

prima

Prima opvolging en snelle service

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Prima. Mogelijke problemen werden direct opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
8

Offerte en ketel plaatsen ging heel snel, erg prettig geholpen.

We vonden alles heel snel gaan, we hadden zo een offerte en de ketel was heel snel geplaatst. Erg prettig geholpen. We hebben alleen één probleem, een aantal radiatoren doen het niet. Op advies alles dichtgedraaid en één open gezet. Uiteindelijk kwam het water in de badkamer uit de radiator. Dit dient nog opgelost te worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Mijn ervaring is goed.

Ik heb nog geen klachten gehad, dus werkt alles goed.

 • Aanbevelen? Ja
5

Communicatie en service had voor en tijdens installatie beter gemoeten

Offertetraject is schraal want uitsluitend per email. Leidde ertoe dat het bestaande systeem werd vervangen, maar zonder weersafhankelijke regeling; had de installateur niet bij zich. Dat trachtte hij te ondervangen met de onzinnige opmerking dat een buitenvoeler ook niet nodig was omdat de thermostaat die informatie over de weesomstandigheid van het internet haalt. Zonder enige uitleg over de werking van de nieuwe ketel of thermostaat bleef ik achter met een systeem dat volledig was ontregeld en niet bleek in te regelen. Zo ging het s'nachts branden alsof het dag was en zelfs bij warme dagen bleef het systeem gevoed worden met met warm water (hoezo energiebesparing met een zgn. nieuwe zuinige ketel?). Kortom, een weinig sensitieve afhandeling door Warmtethuis, vanaf aanvraag offerte t/m oplevering van de installatie. Na zo'n ervaring voelde ik me niet uitgenodigd om aan dezelfde partij te gaan vragen om me "alstublieft" uit de problemen te helpen. Dan zoek ik dat liever verder zelf wel uit. Echter ben ik later wel ingegaan op het verzoek om een review te schrijven over Warmtethuis. Omdat ik over mijn ervaring niet veel goeds te melden had leek het me wel zo fair dat ook aan Warmtethuis te melden. Zij belde me direct terug en stuurde hun hoofdmonteur die de problemen niet met smoesjes afdeed en dacht in oplossingen. Die bejegening was prettig. Maar ook samen met de telefonische helpdesk kwam hij er niet uit en moest er een servicemonteur van de fabrikant langskomen. Die constateerde dat er een bug zat in de printplaat van de ketel en waardoor die niet goed communiceerde met de thermostaat. Dat bleek overigens een probleem dat al langer bekend was bij de fabrikant. Over enkele maanden wordt een upgrade van die printplaat verwacht en tot die tijd gebruiken we nu een vervangende thermostaat. Kortom, de bejegening door Warmtethuis liet in eerste instantie zeer te wensen over, maar dat werd nadien samen met de fabrikant gecorrigeerd.

 • Aanbevelen? Nee
9

prettig

Vlotte rimpelloze service

 • Aanbevelen? Ja
10

Kosten verlagend

Ik heb de ketel enkele weken geleden laten plaatsen. Hierbij goed advies van de installateur gekregen. Na vervangen van een ketel die ik al 14 jaar had zie ik na al dat het gasverbruik aanzienlijk is vermindert.

 • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd