Ik ben wel tevreden over de ketel,hoeft nieks te doen,alles werkt automatisch.

problemen worden snel opgelost

communicatie is vlot. Problemen worden snel opgelost

Installatie en werking ketel is prima in orde

Zie op de E twist dat er linksonder een afbeelding van een kraantje is verschenen, bij gebruik warm water staan er warmte tekens boven.. dit is verder in orde??

Zeer tevreden met nieuwe ketel, de service, communicatie en de vriendelijke monteurs.

Snel, kundig en scherp geprijsd!

De keuze voor een nieuwe cv-ketel was mede dankzij de duidelijke site en het telefonische advies makkelijk te maken. Plaatsing van de ketel vond snel daarna plaats door een vriendelijke en vakkundige installateur. Bovendien was het aanbod van WarmteThuis vele malen goedkoper dan dat van een bekende concurrent. Zeer tevreden over het functioneren van mijn nieuwe ketel!

Installatie prima, maar had sneller gekund

In eerste instantie was er 1 monteur ter plekke. Gedurende de ochtend kwam eerst de baas even langs en ietwat later een tweede monteur die echter na de middag op een andere plek moest zijn. Nadat de ketel geïnstalleerd was ( redelijk laat in de middag) moest de nieuwe thermostaat opgehangen worden. En dat was niet zonder problemen. Uiteindelijk is er wederom een andere monteur langs geweest om dit probleem op te lossen. Eind goed al goed! Wat mij wel later opviel was dat niemand het dak op is geweest. Volgens mij moest er toch een nieuw rookkanaal geplaatst worden toch? Vreemd.

snel en perfect geregeld en geinstalleerd

Ik was al 10 dg op zoek naar een offerte van een cv ketel, en dat was best niet te doen.Ik ontving er gewoon geen.Tot ik WarmteThuis aan de lijn kreeg binnen 5 min. Nima heeft mij gelijk, na toezending van de situatiefoto’s, een offerte gedaan en 3 dagen later is de cv ketel dan ook geplaatst. Wat een snelheid. Ook dat kan tegenwoordig. Keurig, snel en perfect geregeld. Hartelijk dank Nima.Ik ben heel blij met jullie.

Prima werk geleverd.

Tristan deed zijn werk goed, kwam op de afgesproken tijd. Nadat ik met hem overlegd heb over de te vervangen rookgas afvoer heb ik hem geholpen met de plaatsing ervan. Ik had graag een nette constructie en dat is gelukt. De kleine water lekkage bij de ketel heeft hij de week erna nog kunnen verhelpen. Ook de kosten vielen binnen de begroting vooraf. Dank voor het werk en succes met uw bedrijf. Familie Bouchier

Prima apparaat, vriendelijke monteur

Deze Remeha werkt prima, is still en verbruikt weinig. De intake voor de plaatsing was een beetje rommelig en niet heel best gecommuniceerd maar toen de uiterst vriendelijke en kunsige monteur eenmaal ter plaatse was kwam alles gewoon helemaal goed. Tevreden.

Heel blij met de hybride warmtepomp

Vanaf het moment van aanmelden tot de plaatsing van de hybride warmtepomp, daar zat door omstandigheden 3 maanden tussen, werd ik goed op de hoogte gehouden en was de informatie duidelijk. De plaatsing gebeurde in 1 dag en de bediening is eenvoudig: je hoeft eigenlijk niets te doen. De informatie om de subsidie aan te vragen is duidelijk; dit gaf geen problemen. Het gasverbruik is duidelijk minder; elektriciteit iets hoger.

Geínstalleerd oor vriendelijke vakmensen, zoals afgesproken.

Wel een probleemmet de Remeha-ketel. Bij tappen warm water en ook bij aanslaan verwarming maakt ketel veel geluid. soort centrifuge. Was bij de vorige ketel niet zo.

prima vriendelijke medewerkers aan de telefoon met goede hulp en advies,installateurs goed en snel met slechte communicatie snelle uitleg waardoor je zo,n 10 keer telefonische hulp moet vragen helaas

vind ik nog wat vroeg om daar over te oordelen

zie boven.

Vakundig

Snelle afwikkeling en prima installatie

Offerte goed, reageren snel en installatie zoals gepland.

Offerte goed, reageren snel en installatie zoals gepland.

In een woord: perfect

Ik heb een Remeha Avanta ketel bij WarmteThuis gekocht en deze is geïnstalleerd door de installateur van WarmteThuis. De aankoop verliep prima voor een mooie all-in prijs. De installatie een dag later is ook snel en probleemloos verlopen. Het contact met de medewerkers van WarmteThuis was deskundig en prettig. De installateur een prima vent die rustig de tijd nam om alles uit te leggen na plaatsing. Ook is alles netjes afgevoerd en opgeruimd. Zoals in de titel aangegeven…. alles is perfect verlopen. Een aanrader dus.

Goed en betrouwbaar

Geweldig!

Monteur was netjes, Vakkundig en duidelijk met zijn uitleg! Ketel werkt naar behoren en doet het super! Zeker een aanrader!

Uitstekende service

Snel professioneel en goede prijs kwaliteit verhouding

Uitstekend, snel en vakkundig geplaatst voor een scherpe prijs.

Op zondag de aanvraag geplaatst, dezelfde dag werd er gevraagd om foto’s van de situatie zoals die er uitzag met de oude ketel, expansievat en afvoerpijp. Anderhalve week later is de ketel geplaatst, niks op aan te merken.

Fijne communicatie en goede adviezen

Prettige organisatie die zich aan de afspraken houdt, meedenkt en telefonisch goed bereikbaar is. Goede service !

Goed en snel geholpen!

Vriendelijk en behulpzaam.

Levering en installatie goed verlopen

Het hele proces ging eenvoudig en snel. Van bestelling tot de installatie . Installatie bedrijf werkte netjes en ketel is mooi opgehangen.

Snel en accuraat

Komen volgens afspraak en binnen enkele uren draait je nieuwe cv-ketel. Leggen het duidelijk uit en zijn vriendelijk.

Snel schakelen door WarmteThuis. Keurig geïnstalleerd en schoon weer alles achtergelaten.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen