Uitzonderlijke service — van harte aanbevolen!
Ik wil dit bedrijf met heel mijn hart aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, deskundig en menselijk installatiebedrijf.
Toen ik zonder verwarming en warm water kwam te zitten, werd mijn aanvraag direct met spoed opgepakt. Mijn contactpersoon Nima was een absolute uitblinker: vriendelijk, empathisch en volledig belangeloos gefocust op mijn situatie. Hij nam de tijd om alles uit te leggen, was bereikbaar wanneer ik hem nodig had, en zorgde ervoor dat ik me geen moment alleen voelde staan. Zulke oprechte betrokkenheid en warmte zijn zeldzaam — dit gaat ver boven de verwachting van “goede klantenservice”.
De installateurs die de nieuwe ketel hebben geplaatst, waren vakkundig, vriendelijk en werkten ontzettend netjes. Geen gedoe, geen rommel achter — gewoon kwalitatief hoogwaardig werk met een glimlach.
En dan de kosten: meer dan eerlijk en redelijk voor de snelheid en kwaliteit die werden geleverd. Geen verrassingen achteraf, geen onnodig opgedreven rekening.
Kortom: dit bedrijf heeft mij letterlijk uit de brand geholpen — warm water, een warm huis, en een warm gevoel van dankbaarheid. Als ik ooit opnieuw hulp nodig heb, is er maar één keuze. Dank jullie wel, en speciaal dank aan Nima!