Laden reviews...
133 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Alom worden betrouwbare service en duidelijke communicatie benadrukt. Klanten waarderen snelle planning, nette installatie en transparante prijsafspraken zonder verrassingen. Het personeel is vriendelijk en geeft duidelijke uitleg. Over het geheel genomen is de tevredenheid over WarmteThuis hoog.
Prima installatie van nieuwe Remeha ketel, is stil en gelijkmatig.
19 June 2026
W
Nieuwegein
Snelle duidelijke service aan de telefoon. De servicemonteur was ook zeer bekwaam en vriendelijk en meedenkend.
7 June 2026
Taco
Schagen
Snelle en goede service
2 June 2026
Wim
Hoofddorp
Nog weinig gebruik van gemaakt
22 May 2026
Peter Vos Burchart
Hansweert
Snelle en goede service. Duidelijke afspraken en volgens afspraak gewerkt.
21 May 2026
Jos
Westland
Mijn ketel was stuk,Ik ben online gaan zoeken kwam jullie tegen,snelle handeling,aardige collega's,goede uitleg en netjes en schoon werken. Ik heb een week daarna mijn collega in Heerhugowaard gezegd om jullie te bellen.Hij nu ook blij met jullie
17 May 2026
Arief Hassankhan
Almere
Alleen heb ik nog steeds problemen met waterverlies ik moet om de paar dagen vullen omdat warm water en de cv niet werkt. Dat had ik bij mijn oude ketel absoluut niet. Er is toch ook een aut. Vulsysteem? Want dan moet ik dat maar gaan gebruiken verder ben ik niet ontevreden. Mvg. H. Venema
9 May 2026
Hans
Soesterberg
Alles is snel en zonder problemen geïnstalleerd. Ook de ketel doet het goed.
9 May 2026
Martin
Waalwijk
Afspraken zijn nagekomen
8 May 2026
Rishi
Rotterdam
uitleg thermostaat was voor mij onvoldoende en te gehaast.
26 April 2026
ineke
TILBURG
Netjes verzorgt
23 April 2026
Bart
Hulst
Ketel is geplaatst door 2 Monteurs. Die had van mij wel wat netter mogen werken. Heb bij de ketel een vuilafscheider genomen want dat zou in verbruikt schellen. Er hing een ketel van 18 Jaar oud dus dan mag je ervan uitgaan dat een nieuwe ketel minder gas verbruikt zo als er gezegt word op het internet en met een extra vuilafscheider dat het nog iet minder in verbruik zou zijn. Tot op de dag vandaag verbruikt deze ketel net zo veel gas als de oude ketel. Verwarming en water word warm dus de cv ketel doet waar voor die gemaakt is.
22 April 2026
Sten
Almere
zie het aantal sterren. Dit zegt voldoende
21 April 2026
Menno
Meijerink
Montage ging super vlot en netjes . Monteur leverde keurig werk . En zeer tevreden met de ketel . Even afwachten op de eerste service ,maar dat zal ook wel prima gaan verwacht ik .
17 April 2026
Alex
Sas van Gent
Ik wil dit bedrijf met heel mijn hart aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar, deskundig en menselijk installatiebedrijf. Toen ik zonder verwarming en warm water kwam te zitten, werd mijn aanvraag direct met spoed opgepakt. Mijn contactpersoon Nima was een absolute uitblinker: vriendelijk, empathisch en volledig belangeloos gefocust op mijn situatie. Hij nam de tijd om alles uit te leggen, was bereikbaar wanneer ik hem nodig had, en zorgde ervoor dat ik me geen moment alleen voelde staan. Zulke oprechte betrokkenheid en warmte zijn zeldzaam — dit gaat ver boven de verwachting van “goede klantenservice”. De installateurs die de nieuwe ketel hebben geplaatst, waren vakkundig, vriendelijk en werkten ontzettend netjes. Geen gedoe, geen rommel achter — gewoon kwalitatief hoogwaardig werk met een glimlach. En dan de kosten: meer dan eerlijk en redelijk voor de snelheid en kwaliteit die werden geleverd. Geen verrassingen achteraf, geen onnodig opgedreven rekening. Kortom: dit bedrijf heeft mij letterlijk uit de brand geholpen — warm water, een warm huis, en een warm gevoel van dankbaarheid. Als ik ooit opnieuw hulp nodig heb, is er maar één keuze. Dank jullie wel, en speciaal dank aan Nima!
16 April 2026
Jill
Krommenie
werkt altijd jaar ij jaar uit. SUPER.
14 April 2026
richard
eerbeek
Daar u een standaard lijst gebruikt en intern bij umij later in de administratie verwerkt hebt , is er een misverstand ontstaan. Ik ben n.l. door u en uw organisatie goed geholpen , daar een eerste door u aangewezen installateur in de steek ben gelaten. U hebt er voor gezorgd dat een een andere installateur binnen 3-werkdagen de ketel heeft geplaatst ! Alsnog hartelijke dank daarvoor. In zijn geheel ben ik zeer tevreden door uw hulp en ondersteuning.
11 April 2026
R. Reekers
Enschede
Alles netjes conform afspraak geiinstalleerd, en uitgelegd en (belangrijk) géén rotzooi achtergelaten
11 April 2026
E.G. Kramer
Baarn
Goede prijs en alles duidelijk
10 April 2026
Fam Verberne
Deurne
Hele goede keus , ik ben echt tevreden helemaal duidelijk , snel geleverd en installeert.
6 April 2026
E
Heerlen
Montage netjes op afgesproken tijd vlot uitgevoerd; ketel werkt prima. Jammer dat ik toen men weg was zag dat rookgas pijpje op dak scheef gemonteerd is. Installateurs zeer correct.
5 April 2026
Hans
SPIJKENISSE
Onze CV ketel stond op het punt ermee op te houden bleek na inspectie van mijn toenmalige installatiebedrijf. Ik heb toen een offerte gevraagd en die viel erg tegen: totaal 3250 euro. Enkele weken daarna begaf de pomp van de ketel het. Het installatiebedrijf kon pas de week erna de nieuwe plaatsen. Toen ben ik ben gaan googlen naar een bedrijf dat snel kon helpen en kwam bij Warmte Thuis terecht. Ik werd zeer vriendelijk en snel geholpen en ook de offerte was een grote verrassing: nog geen 1900 euro! Na 2 dagen kan de CV ketel al geïnstalleerd worden door zeer kundige en vriendelijke chauffeurs. Ik kon ook gelijk een 15 jarig onderhoudscontract afsluiten tegen lage maandelijkse kosten en met verzekering van alle onderdelen gedurende het contract. De factuur zou enig weken later verstuurd worden, dus geen haast. Al met al dus een fijn bedrijf met fijne mensen!
4 April 2026
Peter
Hilversum
Ik ben heel goed geholpen door jullie medewerker Nima zand
3 April 2026
Sjors
Almere
Monteur werkte heel netjes en accuraat, heeft zelfs de rookgassen afvoer vervangen heb zelfs achteraf geen water meer bij hoeven te vullen
2 April 2026
Leo Broos
Roosendaal
op een koude winterse dinsdag is onze CV ketel overleden. niet leuk in de winter. Bij Warmte Thuis is op de website duidelijk beschreven wat je mag verwachten van hun levering en service. 1 dag later, woensdag ochtend hebben we Warmte Thuis gebeld en om de website de bestelling gedaan en de aanbetaling gedaan. een zeer ervaren en vriendelijke man nam de telefoon op en begeleidde ons door het proces. Op onze vraag om extra snelle levering is fantastisch gereageerd en heeft hij een extra inspanning gedaan. 1/een dag later, dus op donderdag, is de CV ketel geleverd en gemonteerd/geïnstalleerd, en werkend opgeleverd, incl. thermostaat. rekening is exact volgens afspraak. alleen de service niet want de service overtreft alle verwachtingen. van kapotte CV ketel in 2 dagen naar een warm huis. fantastisch. dank u wel.
31 March 2026
G.C.S Jansen