Prima installatie

Installatie ging goed vriendelijk installateur en ook uitleg gekregen. Cv ketel (Remeha Tzerra Ace-Matic) produceert wel meer geluid dan de vorige (Remeha Quinta). Verder mooie kleine ketel.

Tevreden

Snelle afspraak Alles naar wens

Service goed

Goede service en montage. Uitleg , werking en onderhoud niet goed.. Voor een lang leven, zou mooi zijn als de als de apparaat de eerste onderhoud kort na de montage krijgt en mensen een goede utleg zouden krijgen .

Super tevreden met Warmte Thuis

Ik ben heel tevreden met Warmte thuis, ze hebben de beste aanbiedingen vergeleken met andere vergelijkbare bedrijven. Hetzelfde ketel(Remeha Avanta Ace) was bij de concurrent bijna met €400 duurder. Begeleiding en uitleg gekregen over de bestelling, ketel werd binnen 10 dagen gemonteerd. Voor zover hartstikke tevreden!

De service is perfect, de ketel moet ik nog aan wennen

Ketel maakt meer geluid dan mijn oude remeha. Als ik in de woonkamer zit kan ik hem horen suizen.

Ich bin sehr zufrieden mit dem gewählten Kessel und der Installation.

Es gab leichte Terminprobleme mit der ausführenden Firma vor Ort, ich habe einmal vergeblich gewartet. Eine Mail an WarmteThuis hat geholfen doch noch einen Termin vor Weihnachten zu finden. Die Beratung war sehr gut und ich bin sehr zufrieden mit dem gewählten Remeha Kessel. Auch die ausführende Firma hat sehr gute Arbeit geleistet und hatte sehr freundliche Mitarbeiter. Mehrere andere Firmen hielten den Einbau dieses Remeha Kessels ohne eine neue Dachdurchführung nicht für möglich. WarmteThuis hielt es für möglich und hatte Recht. Alles funktioniert bestens.

Goede ervaringen

Netjes gewerkt alles in goed overleg,,Vriendelijke monteur.

Mensen bekwaam en vriendelijk.

Ze waren heel kundig en vriendelijk. En werke heel netjes.

Voor nu tevreden

Mijn oude ketel was eigenlijk te duur voor repetitie en lekte eigenlijk al iets dus snel een nieuwe gezocht en ze konden hem snel monteren.

Goede prijs voor de nieuwe ketel en prettige vakkundige monteur. Top.

Prima werk afgeleverd toestel werkt goed

Snelle demontage en montage werken volgen de huidige regels met gas leiding controle en rookgas afvoer .

Top ervaring ! Communicatie/Plaatsing/Nazorg

Top ervaring tot nu toe met Warmte Thuis. Van bestelling tot aan het in werken treden van de CV Ketel echt top. Communicatie ook uitstekend en duidelijk waarin afspraken staan en ook na worden gekomen. Installateur zeer professioneel en top werk geleverd. Kortom ik kan niet anders zeggen dan TOP !

Communicatie was goed, prijs was goed en plaatsing was ook goed

X

C

Super tevreden

Super tevreden goede service en heeeel vriendelijke mensen

Op alle punten zeer tevreden

Snelle offerte en snelle levering en prima kwaliteit en goed werk afgeleverd

tot nu toe goede ervanging

Snel en vakkundig geïnstalleerd.

Alle afspraken correct nagekomen

Heel tevreden.

Alles heel goed verlopen. Netjes en goed!

Prima verlopen installatie en goed product

Installatie verliep volgens afspraak en is prima uitgevoerd. Ketel en bijbehorende thermostaat zijn van prima `kwaliteit,

prettige en snelle communicatie

fijne remeha combi-ketel, vakkundig gemonteerd binnen 6 uurtjes. doet geruisloos zijn werk . zijn tevreden over Warmtethuis en de monteur Installatiebedrijf Hendriks

Uitstekende service

Nieuwe ketel geplaatst. Netjes en vakkundig. Alleen de uitleg over de nieuwe thermostaat laat te wensen over.

Ze maken waar wat ze zeggen

Ze komen de afspraken na en zijn zeker niet de duurste, ketel doet wat hij moet doen

Prima geregeld

Keurige offerte en contact met de firma. De monteur was een keurige man en correct geinstaleerd.

Perfect gemonteerd, prima uitleg,

Oude ketel verwijderd , nieuwe geplaatst. Leidingen netjes gemonteerd . Afvoer op dak vervangen en netjes met een afdekplaatje. Werkt allemaal prima . Montage is op professionele manier uitgevoerd. Over monteur . Alles is netjes achtergelaten. Oude CV ketel meegenomen.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen