Heel tevreden

Ik ben tot nu toe tevreden en ik ben ook tevreden over de installateur

erg blij met verloop

Van tevoren duidelijk dat de levering, voor de nieuwe remeha ketel, hybride warmtepomp en buitenunit, langer zou duren dan normaal. Toen alle producten in huis waren was de afspraak voor installatie snel gemaakt en op korte termijn mogelijk. alles nestjes en snel geregeld

Prima service en snel

Snel geregeld de nieuwe ketel binnen 3 uur vervangen inclusief aan en afvoer. Top geregeld.

Alles verliep perfect.

Van begin tot eind verliep het proces soepel en vlot. Kan het iedereen aanbevelen. Wel vind ik het niet zo fijn dat je direct vanaf de installatie voor het service abonnement moet gaan betalen. Vroeger was het advies om dat pas na twee jaar af te sluiten, omdat je de eerste twee jaar garantie hebt en er tot dan ook nog geen onderhoud gedaan hoeft te worden. Scheelt toch zo’n 300€. Maar ja, dat zal zo in het businessmodel zitten, het moet tenslotte uit de lengte of de breedte komen….. en het staat duidelijk vermeld bij de voorwaarden.

Goede service en netjes geplaatst

De ketel is netjes geplaatst en de monteur heeft er tijd voor gemaakt om alles toe te lichten. Ook na het plaatsen is nog gevraagd of alles na wens is. Super service klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel.

Alle (hoge) verwachtingen zijn ten volle uitgekomen. Ronduit PERFECT!

Alles was/is perfect. De installatie, de installateur (Noël uit Stein), Alles. De installatie werkt perfect. Ik ben uitermate tevreden en kan/wil niet anders dan deze installatie en het bedrijf (Remeha/WarmteThuis) én de installateur (Noël) bij iedereen aanbevelen!

Ze regelen wat ze beloven

Goede prijs Duidelijke afspraken Flexibele meedenkhouding Duidelijke instructies en vragen Doen wat ze beloven Klantvriendelijk

Heb de samenwerking als prettig ondervonden

Correcte opstelling en afhandeling van het hele proces. In de uitvoering is wel een klein minpuntje te melden. Door de wettelijk verplichte nieuwe dakdoorvoer is mijn plafondafwerking dusdanig beschadigd dat ik later zelf e.e.a. heb moeten repareren. Overigens is dat niet te wijten aan de monteur, maar aan de oude dakdoorvoer zelf. Deze was er scheef ingebouwd zodat de gaten in dak en plafond niet in een lijn stonden. Opmerking: Aan de oude dakdoorvoer mankeerde niets.

Goede ervaring

Super snel geholpen. Alles netjes achter gelaten.

Goede service, prima installatie

Medewerkers aan de telefoon zijn erg vriendelijk en dienstverlenend. Geven ook goed advies. Installateur levert goed en net werk en doet dat binnen een paar uur. Was direct na het werk zeer bereid om vragen te beantwoorden, maar had spontaan ook wat meer uitleg kunnen geven. Ketel is top.

Prima prijs en netjes geïnstalleerd

Duidelijke site en bij vragen snel antwoord. Ook meedenken werd goed gedaan. Installatie verliep prima en werd netjes afgewerkt. Prima bedrijf als er een nieuwe ketel most komen.

Goed contact en scherpe prijzen

Via het Internet in aanraking gekomen met warmteThuis. Snelle en goede offerte ontvangen. Een kundige installateur die de CV unit heeft geintstalleerd met goede after sales.

Alles is duidelijk en goed verlopen.

Staat hierboven al, verder niets toe te voegen.

Heel tevreden

Goede en nette installatie.

Prima gedaan en snel geleverd

Snel en goed gedaan

Vlotte afhandeling en prima installatie

Via cv ketel collectief van de Consumentenbond in contact gekomen. Keurig en snel afgehandeld en droom installatie netjes.

Snel en goed geregeld

Heel blij met het geleverde artikel en het montage werk

uitstekend

Snelle service.

Mooi en simpel cv ketel

Makkelijk te regelen en goed uitgevoerd.

Via de Consumentenbond hier terecht gekomen. Bestelproces was makkelijk en snel. Afspraak maken ging met diverse data en tijdstippen. Montage ging vlot en zonder onnodige poespas en rommel.

Zeer goede service

Hele goeie oplossing als je snel een andere cv ketel nodig hebt. De mogelijkheid dat je na 2 jaar de cv kan overnemen is helemaal top. Ze waren ook het snelst met het vervangen. Onze oude cv was stuk gegaan ook wel 18 jaar geworden dus dan mag het ook wel stuk gaan maar dat komt altijd wel even wanneer je het niet kan gebruiken en dan wil je zsm een nieuwe hebben. Hier was alles snel geregeld met 1 belletje. De oude cv werd netjes meegenomen. Snel uit de zorgen omdat het in een periode gebeurde dat het erg koud buiten was.

Vlot geregeld

Communicatie met warmtenet erg goed.

In amper 3,5 uur was de nieuwe Remeha ketel geïnstalleerd. Ook de totaalprijs was erg gunstig t.o.v anderen offertes.

alles top

Ervaring is zeer goed. Afspraken nagekomen, keurig netjes geinstalleerd. En alles werkt fantastisch. We zijn er heel blij mee.

Weesperstraat 118

1112AP Diemen