Reactie van het bedrijf
Beste S. Ghijsen,
Bedankt voor uw review.
Ik snap dat u misschien nog wat vragen heeft over het service contract. Graag vertel ik u daar nog wat meer over.
Als u een cv-ketel bij WarmteThuis koopt, klopt dat wij deze altijd verkopen in combinatie met een all-in service abonnement. Dit abonnement gaat u aan voor 2 jaar maar mag tot wel 15 jaar houden. Bij een nieuwe cv-ketel klopt het dat u de eerste twee jaar fabriekgarantie. Dit betreft alleen garantie op onderdelen en niet op de bijkomende (arbeids) kosten. We hopen het niet maar het kan voorkomen dat uw cv-ketel in de eerste twee jaar wel in een storing schiet. Mocht dit wel gebeuren, dan hebben wij een 24/7 storingsservice om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer een warm huis heeft (uiterlijk binnen 24 uur na melding). Alle kosten (Voorrijkosten, arbeidsloon) voor dit bezoek worden daarbij gedekt. Dit geldt dus ook als uw cv-ketel straks 10 jaar oud is en er allemaal onderdelen vervangen dienen te worden. Zolang u het all-in service abonnement van WarmteThuis houdt uiteraard. Samenvattend, om u een zo goed mogelijk service te bieden en u niet onverwachte kosten te laten staan (vlak na aanschaf) van uw nieuwe ketel, verkopen en installeren wij onze cv-ketels inclusief All-in service abonnement.
Hopelijk heb ik u hiermee voldoende geïnformeerd en voor nu veel comfort toegewenst met uw nieuwe cv-ketel en mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen op: 085-0207000
Met vriendelijke groet,
Team WarmteThuis