Nieuwe verwarmingsketel regelen bleek koud kunstje
De website van WarmteThuis was duidelijk. Keuzes gemaakt, foto's geüpload en dezelfde avond nog antwoord dat installatie mogelijk was zonder extra moeilijkheden of aanpassingen. Installatie bleek al snel mogelijk te zijn en dat is fijn. Duidelijke terugkoppeling van gemaakte afspraken.
De monteur Tim van installatiebedrijf Topman was op tijd. Hij schatte de installatietijd op 2,5 uur. Ik dacht doei! Om een lang verhaal kort te houden: na 2,5 uur hing mijn nieuwe Remeha, compleet met nieuwe dakdoorvoer, vuilafscheider, automatische vulinrichting, nieuwe kranen en het nodige aanpassingswerk van buizen aan de muur. Geweldig!
Ik ben zelf behoorlijk handig en heb al vaker cv-ketels geplaatst en vervangen. Door drukte besloot ik het deze keer uit handen te geven. Een wijs besluit! Zelf had ik er zeker een hele dag over gedaan en dan is het nog maar de vraag of ik het net zo vakkundig en netjes had gedaan als Tim. Het is zo heerlijk dat alles drie uur later draait. Als het stookseizoen begint moet de ketel zich gaan bewijzen of het ook allemaal goed werkt.
Al met al ben ik blij met alle keuzes: WarmteThuis, de Remehaketel en het uit handen geven van de installatie. Als WarmteThuis je dan ook nog een goede monteur stuurt is dat de kers op de taart. Tim bedankt!