Prima aankoop

Stijlvolle vingerloze handschoenen gekocht, kleur is prachtig. Ik had altijd last van koude handen. Deze handschoenen bedekken ook de pols, héérlijk warm is dat! Snelle levering, zelfs in de drukke feestmaand. Mooie stoere uitstraling, érg blij mee.

Tolle Qualität, guter Service

Danke

Topservice en kwaliteit

Wat een goede service, vriendelijke mensen die je te woord staan, die hun woord ook nakomen. De kwaliteit van het product is goed: kortom een winkel waar je weer naar teug gaat

Schnelle Lieferung.

Schnelle Lieferung. Tolles Material und Farbe.

Een hele mooie aankoop

De keuze was enorm maar ik had een bepaalde kleur nodig. Ook het gebreide patroon was bijzonder en staat vooral mooi bij een gladde stof.

Alles prima gelaufen!

Eine neutrale Verpackung wäre schön - zumindest als wählbare Option für Geschenke :-)

Schöne, warme Ware

Schnell, kompetent, hochwertig

Heerlijk warme sjaals

Snelle levering en mooi product

Leuke sjaal!

Hele leuke sjaal, niet te dik, niet te dun en de perfecte kleur voor mij. Snel antwoord op mail.

Over artikel erg tevreden, bezorgen liet te wensen over!

Hele fijne mooie omslagdoek. Mooie kleur. Bezorgen verliep niet zoals gewenst niet op afleveradres geleverd maar bij een afhaalpunt. In de mail staat bezorgd maar niet waar. Zelf uit moeten zoeken...

Reactie van het bedrijf

Beste Judith, Dit klinkt inderdaad als een erg frustrerende ervaring. We vinden het jammer om te horen dat de levering niet is verlopen zoals dit normaal moet gebeuren. We gaan met onze leverancier contact hierover opnemen om te voorkomen dat dit nog een keer gebeurt. We zijn in ieder geval wel blij om te horen dat je de producten wel mooi vind. We hopen dat je er toch nog een beetje van kan genieten nu! Als er nog iets is kan je gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Leichte Bestellung gute Qualität und schnelle Lieferung

Kein Problem mit Rücksendungen

Fijne webshop met ‘top-items’

Heerlijk draagbaar vest gekocht waar ik zo’n beetje in ‘woon’! Erg leuke details die net dat ‘extraatje ‘ toevoegen! Heb al zin in een volgende bestelling… Bestellen ging heel eenvoudig, pakketje ook snel bezorgd! Tot snel ☺️

Sehr guter Service

Ich hatte eine Spange bestellt bei der bei der Lieferung eine Holzkugel defekt war. Ich habe den Kundenservice angeschrieben und ein Bild mitgeschickt. Zwei Tage später erhielt ich eine neue Spange. Für mich ein perfekter Service, sehr kundenorientiert.

Schönes Cape

Das Cape gefällt mir sehr gut. Für meine 1,80 cm könnte es etwas länger sein. Sonst ist es wunderbar.

Snelle levering! Eventuele misverstanden worden snel en probleemloos opgelost. Perfect!!!

De omslagdoeken zijn een aanrader

Mooie kwaliteit Bestellen is simpel en snel Genoeg keuze, zowel in stijl als kleur

Zwei sehr schöne Schals in tollen Farben

Einfache Bestellung und schnelle Lieferung.

Heerlijke warme sjaal!

Nadat ik de Coco omslagdoek in het crème al wel zo vaak had gedragen wilde ik hem ook graag in een andere kleur. Nu ook de blauwe en zwarte besteld, ook weer zo blij mee! Ondertussen hebben we deze sjaals op het werk bijna allemaal :)

echt geweldig!

Het is een sjaal die heerlijk gedrapeerd kan worden. Staat sportief ,maar ook heel netjes. Heerlijk warm en comfortabel en veel keuze in kleuren! Ben er super blij mee en had direct een tweede besteld! De levering is echt de volgende dag in huis, gebracht door een vriendelijke koerier.

Prima vest.

Normaal maat 44, maar was niet op voorraad. Toen maat kleiner en groter besteld. Maat 46 was goed, valt dus wat klein uit. Maar model maakt slank. Fijn, de bruine kleur. Ipv dat eeuwige zwart. Maar ik zou ook graag een vest willen van 100 % wol. Zie ik nog niet op de site. Verder snelle levering.

Ein wunderschönes Gefühl die Schals zu tragen

Super schneller Service Sehr schön verpackt. Schöne Farben und sehr gute Verarbeitung Immer wieder gerne

Top Qualität !

Sehr zufrieden mit Knit Factory, schnelle Lieferung und faire Preise !

Schick, warm und gemütlich - einfach toll!

Ich bin froh, dass ich diesen Schal gleich in 4 Farben gekauft habe. Er ist nicht nur funktional, sondern ein toller Hingucker. :) Ich denke, da kommen noch ein paar Farben dazu und außerdem auch ein tolles Geschenk für meine Freundinnen.

Schönes Design, gute Qualität

Problemlose Abwicklung, schnelle Lieferung Ich werde sicherlich zukünftig wieder bestellen

Top Quality und Service

Meine beiden Dreieckstücher wurden zügig geliefert. Ein Lederband /Anhänger der Nadeln war leider defekt und es wurde umgehend Ersatz geliefert, Mails wurden zügig beantwortet. Die Tücher selbst sind wunderbar warm und sehen super aus!

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.