Meine Bestellung ist nach über einer Woche noch nicht angekommen.

Bis jetzt habe ich noch keine Ware bekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Duur en geen kwaliteit

Ik heb een poncho bij jullie gekocht en die zag er op de foto goed uit, zag er dik uit leek van goede kwaliteit, mocht ook wel voor de prijs van 69,95. Maar in werkelijkheid was het maar een dun ding eg los gebreid dus je trekt er heel snel een grote haken in.

Der Poncho gefällt mir sehr gut.

Ich hatte vorher schon ein Dreieckstuch von Knit Factory, so habe ich gerne hier bestellt, als ich einen Poncho suchte.

Perfekt wie immer!!!!

Ich bin so begeistert von den Produkten. Die Qualität ist wie gewohnt perfekt. Auswahl fast unschlagbar. Hier wird man süchtig! Uneingeschränkt zu empfehlen.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Jammer dat de kussenhoezen niet zonder vulling gekocht kunnen worden.

Super goed. Snelle levering en mooie kwaliteit

Top!!

Prachtige wol, lekker zacht, mooi design

Ik heb al een paar dingen gekocht bij de Knit factory, en ben overal blij mee. Ik hou van de kleuren die ze hebben, de wol is lekker zacht, en het design vaak eenvoudig maar toch netjes. Je kunt je wollen jurk bijvoorbeeld aan naar je werk, tijdens een boswandeling, of op een feestje. Top!

BESTELLUNG WIE GEWÜNSCHT ERHALTEN

Produkt und Lieferzeit wie definiert. Vielen Dank

Mooi

Snelle levering van mooie producten. Maat ook goed.

Mooi product en snelle levering

Schöne ,praktische Kleidung.Zeitlos und passt zu allem

Ich bin seit ein paar Jahren Kunde und sehr zufrieden .Vor allem die Strickjacken und Tücher mag ich sehr

Tolle Qualität!

Schnelle Lieferung, super Qualität ! Tolle Farbauswahl. Habe Schals, Mützen, Tücher, bin immer wieder begeistert!!

Keurig verpakt en goede kwaliteit !

Heel goed!

Veel keuze, heel vlot verzonden en netjes verpakt

Geweldig!

Ik had een vraag gesteld, kreeg snel duidelijk antwoord. Heb goederen retour gestuurd en zonder problemen heel snel mijn geld terug.

Qualität und Service, wie man es sich nur wünschen kann

Ich habe bereits mehrfach Tücher und Schals bei Knit-Factory bestellt und bin jedes Mal überrascht vom blitzschnellen Versand und erfreut über die Qualität der Produkte. Vor allem die Lola-Dreieckstücher mag ich sehr.

Aangenaam verrast

Al heel lang ben ik op zoek naar een lang bruin vest, zonder succes. Per toeval stuitte ik, al servend, op de Knit factory. En vond een mooi lang bruin vest, die mij goed bevalt. En ik ontdekte dat er veel meer kleuren beschikbaar zijn. Inmiddels heb ik een tweede vest besteld. Tevens heb ik mijn zus opmerkzaam gemaakt op de mogelijkheden van de Knit factory. En ook zij heeft een vest gezien dat haar aanspreekt. Het enige wat ik jammer vind is dat er bij de bestelling geen mogelijkheid is om een servicepunt te kiezen waar de bestelling bezorgd kan worden. Omdat ik vaak afwezig ben vanwege mijn werk heeft thuisbezorging niet mijn voorkeur. Ik vermoed dat dit voor meer mensen de voorkeur zal hebben. Met vriendelijke groet, Monique Westerhof

schnelle Lieferung, Ware wie beschrieben

Qualität etwas "leichter" im Vergleich zu Vorjahren. Farbe in natura etwas abweichend von Fotos auf website.

Helaas te wijde truien.

Ik wilde heel graag een trui kopen bij jullie maar dat ging helaas niet door. En het nieuwe vest ook niet. Ik heb een hele normale maat maar ik kon in de vesten wel zwemmen zo groot. En dus heb ik ze retour gestuurd. Kinnen jullie niet een tussen maat maken ?

Heerlijke okergele omslagdoek

Fijne omslagdoek die heerlijk zit. Ik draag hem ook op mijn werk. Veel complimenten erover gekregen. Details zoals de speld en het leren naam maken de sjaal origineel. Ik kan het iedereen aanbevelen. Zelf ga ik er nog andere kleuren van bestellen.

Wie immer sehr gut

Zwei sehr schöne Schals, tolle Farben, sehr gute Qualität

Hoge kwaliteit

Zeer mooie kwaliteitsproducten en zeer snel verzonden

Super schnelle Lieferung, gute Qualität

Bin mit den bestellten Produkt sehr zufrieden....gerne lieber Produkte mit reiner Baumwolle;)

Echt mooie spullen

Hele fijne artikelen. Echt mooie afwerking en mooie kleuren en mooi ingespeeld op trends

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Bin wie immer sehr zufrieden mit Mütze, Stulpen, Stirnband und Loop. Schöne Farbgebung und gute Verarbeitung. Nur das Strinband ist sehr eng - selbst für einen Kinderkopf.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.