Zeer goede kwaliteit en mooi design.

Zere tevreden over productkwaliteit en design. Snelle levering en retour. Heel blij dit bedrijf gevonden te hebben.

Bestellen en verzending supersnel

Echter, na 3 bestellingen toch maar voor een zwart vest gekozen omdat de kleuren bruin, cappuccino en taupe heel anders waren dan op de website, zo jammer. Durfde de jeans-kleur niet te bestellen om teleurstelling te voorkomen en weer retour te zenden.

Snelle levering, goede kwaliteit en een mooi kleur

Mooie omslagdoek onhandige bezorging

Mooi materiaal en kleur. Wel teleurgesteld in bezorging. Besteld om kado te geven, met enkele dagen speling voor het geval dat. Bezorging door DPD was (weer) slechte ervaring. Steeds opnieuw bericht dat ze 'vandaag' bezorgen, steeds in avond bericht dat het niet was gelukt. Op een gegeven moment wist niemand waar pakket was en stuurde knit factory mail dat het was bezorgd... Uiteindelijk ontvangen maar te laat voor de verjaardag.

Mooie producten en hele snelle levering.

Mooi plaid gekocht en nog aantal kleine keukenspullen. Prima kwaliteit en hele snelle levering.

Snelle levering en mooie producten

Snelle levering. Blij met de artikelen. Zoals ik het nu kan inschatten een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Precies wat ik zocht

Ik heb verschillende vesten zonder sluiting, deze kleding spelden zijn juist wat ik nodig had.

Tolle Qualität!

Die Mütze fühlt sich ganz weich und warm an. Kein Kratzen und jucken. Die Schals sind genau die richtige Größe und wärmen super! Alles ist sehr hochwertig und man fühlt sich direkt wohl damit.

Perfekt

Ware toll, schnell geliefert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

de beste en mooiste keukendoeken!

Heerlijk zijn de keukendoeken en in heel veel kleuren, er is altijd een match bij je mooiste theedoek

Reibungsloser Ablauf. Schöner Artikel.

S.oben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Qualität und Design finde ich sehr gut

Ware ist qualitativ sehr gut, Lieferung direkt, bin bisher mit allem zufrieden

Omslagdoek Navy

Het is een super, fijne, mooie zachte sjaal. Ontzettend blij mee. De verzending ging erg snel en zeer goed verpakt. Ik kan alleen maar zeer tevreden zijn. Vanaf vorige week ( begin okt 2022) draag ik deze zowat elke dag. Prachtige sjaal, prachtige kleur. Vr. Groet Cécile

Alles i.o.

Ich bin zufrieden

Alles Prima! Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Licht, warm, mooi kleur en vlot geleverd!

De poncho is veel lichter dan ik had verwacht. Draagt heerlijk en zit toch behaaglijk warm. De kleur is prachtig. Bestellen ging moeiteloos en de levering was vlot. Compact in plastic in plaats van een veel te grote doos. Alleen jammer dat het wasadvies 'uitsluitend koude handwas' is.

Omslagdoek was mooi maar erg dun

Mooi maar heel dun.

Superfijne omslagdoek

Mooie kwaliteit, kleur komt precies overeen met de website. En een snelle levering

Soper

Prima kwaliteit en ook nog betaalbaar

Zeer aan te bevelen.

Snelle levering, heerlijke omslagdoek, lekker warm, makkelijk te dragen, bij zit ruim over de heupen te slaan. De kleur ‘jeansblauw’ is schitterend.

Sehr schönes Produkt in toller Qualität.

Gefällt mir sehr gut. Schöne Farben , toll verarbeitet. KAnn man empfehlen!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kissen sind besonders und sehr gut verarbeitet.

Schnelle und gute Lieferung. Artikel wie abgebildet. Bin sehr zufrieden

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, mooi product.

Snelle levering en prachtig product!

Lekkere warme omslagdoek besteld, zeer tevreden klant!

Heerlijke warme vest en omslagdoeken

Snelle levering. Kwalitatief hoogwaardige materiaal en zit heerlijk warm en zacht.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.