Goede kwaliteit

Na diverse sjaals, kussens en vesten heb ik nu ook een zomervest besteld. Fijne kwaliteit en voelt ook prettig bij dragen. Verder mooi afgewerkt en blijft ook mooi in de (fijn) was.

Helemaal tevreden

Snelle levering en de kussens net zo mooi als op de foto!

Mooi vest

Mooi vest, mooie kleur ook en zit erg lekker

Perfecte kwaliteit en mooie kleuren.

het zijn kwalitatief , fantastische kussens ben er helemaal weg van.

ik heb een uitstekende ervaring met knitt factory, ze leveren zeer snel en het resultaat is verbluffend. de kussens blijven prachtig ook na meerdere keren gewassen te zijn . ik raad een ieder aan neem eens een kijkje op de site en laat je verrassen.

Schnelle Lieferung, tolles Produkt

Super schnelle Bearbeitung der Bestellung und tolles Dreieckstuch mit Farbe wie beschrieben. Alles gut !

Slechte klantenservice, wordt niet meegedacht met de klant …

Pakket wel afgeleverd maar niet bij mij maar een ander adres. Waarschijnlijk iemand erg blij met de jurk gemaakt maar zelf erg teleurgesteld. Met name het niet meedenken door de klantenservice om dit op te lossen. Voor mij geen knit factory meer. Geld kwijt en geen product ontvangen.

Bin sehr zufrieden

Sehr gute Qualität und schnelle Lieferung

Mooie ontwerpen en super kwaliteit

Mooi Keukenhofs en mooie goed te combineren kussens.

Alles prima, schnell und verständlich

Sehr gefreut haben wir uns über das Geschenk (einen Schal dazu bekommen)

Mooie producten

Ruime keus in kleuren, altijd iets passends te vinden.

Gute Qualität made in Holland

Die Strickjacken sitzen perfekt und sehen toll aus! Gute Qualität zum fairen Preis made in Holland. Was will nan mehr?

Tolle Ware

Im Saale gekauft. Super Preis-Leistungs-Verhältnis. Tolle Qualität!

Tolle Kleider!

Schöner Stoff, schöne Farben, gute Schnitte, prima Service!!

Goede servce

Het product voldoet aan alle verwachtingen.

mooi product geleverd, prima levering alles volgens afspraak.

Mooie kwaliteit

Snelle levering en mooie kwaliteit

Precies wat je als klant zou willen!

Mooi eerlijk materiaal, gemakkelijk te bestellen op de website en snelle service

Tolle Farben, super verarbeitet und schön weich!

Der Versand klappte schnell. Tolle Schals!

Super mooie producten

Snel geleverd en mooie producten

Sehr guter Service & gutes Produkt

Sehr zufrieden mit dem Kundenservice um Sonderwünsche zum Versand umzusetzen und. Die Produkte auch hochwertig.

Leuke vesten en een cadeautje bij de bestelling!

Mijn 1e bestelling is heel goed bevallen. Producten snel geleverd en er zat ook nog een bedankje bij in de vorm van een leuke sjaal. Heel attent en natuurlijk vind ik dat als klant heel leuk om te ontvangen! De vesten zijn mooi van kleur en pasvorm en ik ben er blij mee.

Beste Qualität

Schnelle Lieferung

Mooie spullen, goede service!

Ik koop al jaren kussen / plaids bij de Knitfactory. Heel blij met de kwaliteit en de service!

Lekker soepele pannenlappen

De meeste pannenlappen zijn stug en onhandelbaar, deze een verademing

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.