Hier wordt je vrolijk van :-)

Mooie kwaliteit. Prachtige artikelen, ze komen goed overeen met de website. Snelle levering. Kortom als je hier besteld wordt je er zeker blij van :-)

Prachtig lang vest, van een goede kwaliteit!

Prachtig lang vest, van een mooie kwaliteit!

Op dit moment erg slecht

Pakket nog niet ontvangen ….ze zijn het nu aan het onderzoeken . Waar het pakket gebleven is . Dus weinig sterren om te geven

Fantastische snelle levering

Een prachtig product

Sehr hochwertige Strickwaren

Habe bereits drei Strickjacken und zwei Dreieck Tücher bei Knut Factory gekauft und bin von den Produkten begeistert. Bein letzten Einkauf fehlte die Metall Brosche am Schal. Diese wurde aber sehr zügig nachgeliefert. Ich würde jederzeit wieder bestellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi product, precies zoals ik hoopte.

Op afgesproken tijd geleverd. Mooie poncho. Geen klagen.

Producten uitstekend, maar bezorging een drama!!!!

Goede middag. Afgelopen week 2 flinke bestellingen bij jullie geplaatst. Aangezien we bekend zijn met jullie producten. Top!. Echter werd de eerste bestelling niet bij ons bezorgd door pakketbezorger. Op nummer 317, maar bij wildvreemde mensen elders in de straat, terwijl ik gewoon thuis was. Juist speciaal thuis gebleven. Ook geen bericht ontvangen in de brievenbus of in de mail waar het bezorgd was, alleen een mail DAT HET BEZORGD WAS, maar niet bij ons. Na een aantal telefoontjes naar jullie bedrijf , en toevallig mensen op de weg erover aansprak, er uiteindelijk achter gekomen dat het bezorgd was op nr 220. Nu moesten wij sjouwen met die grote doos naar huis. Tevens een dure lading. Nieuwe bestelling van dag later wederom NIET BEZORGD BIJ ONS!!!. Kon alleen avonds laat via jullie track tracé zien dat het bezorgd was in een fietsenzaak ver uit onze buurt. Kon wederom niks gehoord van bezorgdienst!!! Nu moest ik zelf de volgende dag speciaal met de auto dat pakket midden in de stad ophalen, aangezien de doos zo groot is, dat je die niet met de fiets kunt ophalen. Binnenstad, erg moeilijk en betaald parkeren , en de benzine is tegenwoordig ook niet meer te betalen. Kom ik daar, is de doos ook nog flink beschadigd, terwijl er wel voor meer dan 500 euro aan artikelen in zit. Gelukkig dat wel goed gegaan. Terwijl er ook op loopafstand van ons huis een bezorging is van het bezorgbedrijf. Ik zal dus nu me wel beter bedenken voor ik weer wat bestel bij jullie, aangezien de bezorgservice te triest voor woorden is. Wou dit graag even aan jullie kwijt. Al met al, heel druk mee geweest. Jose Rateland Assendorperstraat 317 8012DN Zwolle

Étole magnifique

Service impeccable.

Mooie omslagdoek

Omslagdoek in naturel kleur was tijdelijk uitverkocht. Ik werd prima op de hoogte gehouden. Toen hij weer op voorraad was heb ik hem besteld. En binnen een paar dagen had ik hem. En ik ben zeker niet teleurgesteld. Prachtig

Grandioos

Een hele fijne vest. Zit perfect

Super Qualität

Das schönste und kuscheligste Tuch das ich jemals hatte. Habe ich mir gleich in verschiedenen Größen und Farben bestellt!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi omslagvest gekocht en snel ontvangen! Prachtige kleur en kwaliteit heel erg blij mee en zal later in het seizoen de bijpassende handschoenen bestellen! Bijkomend pluspunt vind ik ook dat het van Nederlandse bodem komt! Groetjes Astrid.

Hele mooie sjaals,fijn om te dragen. Dank jullie wel

Schnell und unkompliziert

Problemloser Ablauf von Bestellung bis Zustellung. Etwas irritiert hat mich der Unterschied bezüglich Aussehen zwischen Katalog und in natura.

Mooie producten

Mooi producten van mooie materialen eenvoudig maar super fijn te combineren

Prachtig duurzaam produkt

Mooie omslagdoek Prachtige kleur Fijne kwaliteit Mooi produkt en bedrijf

Enorme keuze

Bij toeval omdat de kookwinkel waar ik mijn eerste placemats heb gekocht met jullie merk gaan stoppen. Er ging een wereld voor me open. Wat een prachtige collectie. Kleding, maar ook mooie kussen, plaids etc. Allemaal van een zeer mooi kwaliteit. Ga zeker nog meer bestellen.

Schöne Produkte , gute Qualität. Zuverlässige,schnelle Lieferung. Danke!

Gute Erfahrungen gemacht , keine Beanstandungen.

Mooie producten, goede kwaliteit

Aangenaam verrast door het prachtige vest dat ik besteld heb.

Mooi product

Mooi product tijdloos goede kwaliteit

Schnelle Lieferung, tolle Produkte

Die Artikel sind einfach toll, sowohl das Material als auch die Farben!Habe bereits mehrere Dreieckstücher in unterschiedlichen Ausführungen und Farben!

Sehr schöne Dreieckschals

Ich habe mir wieder Dreieckschals gekauft, wunderbare Qualität für Sommer und Herbst. Prompte Lieferung.

Mooie materialen

Pannenlappen gekocht beetje vreemd dat ze niet als paar verkocht worden. Relatief dus best duur. Maar wel goede kwaliteit.

These are the best kitchen towels available, anywhere.

This is a unique product, the towels will last for years, even with repeated washing.

super

Schnelle Lieferung, Das Tuch hat eine sehr gute Qualität und Verarbeitung. Gerne wieder

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.