Super Kissen,schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung,von den Kissen bin ich begeistert!@!@

Versandzeit viel zu lange

Guten Tag, zu der Ware kann ich leider nicht sagen da ich sie immer noch nicht erhalten habe. Bereits vor über zehn Tagen habe ich bestellt und es ist noch nichts angekommen. Sie sollten einmal den Versand Dienstleister DPD infrage stellen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Prima ervaring!

Makkelijke keuze, snel bezorgd, goede kwaliteit product!

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Blij met m’n zomersjaals

Mooie producten en prima service

Ik ben heel blij met de producten, mooie kwaliteit. Snelle bezorging Klantvriendelijk

Super mooi dekbed overtrek

Ziet er prachtig uit mooi gebeid En de kleur zoals verwacht Ben er erg blij mee

Farbe toll, Schnitt super, Qualität der Wolle für den Preis leider mäßig, ist schnell verfilzt.

Alles gut. Mit anderen Produkten war ich auch immer zufrieden. Die Schals, die ich habe, sind auch qualitativ alle super!

Tolles Material , super schnell Lieferung

Sehr gute Qualität

alles wat ik van mijn aankoop verwachtte!

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het bestelde product!

Makkelijk!

Snel en makkelijk bestellen.

Prima om hier iets te bestellen

Een vlotte afhandeling, levering en helaas teruggestuurd, maar dit ging ook allemaal vlot en overzichtelijk. Ik ben tevreden.

Mooi vest!

Mooi vest, snelle levering !

Tolle Qualität.

Ich habe mir schwarze fingerlose Handschuhe bestellt. Sie kamen zügig innerhalb der angegebenen Lieferzeit. Das Material fühlt sich wertig und nicht kratzig an. Toll und gerne wieder! 1000 Dank!

Supersnel een mooi vest in huis om de volgende dag representatief te verschijnen

Via de website eenvoudig en overzichtelijk te bestellen, goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en de volgende dag al in goede staat ontvangen. Vest is tot dusver geheel naar wens!

Snelle levering. Keurig verpakt.

Heel blij met jullie mooie kussens en plaid.

Alles ging goed

Is een aanrader

Producten als verwacht, snelle levering.

Besteld, netjes geleverd, mooie producten

Besteld, netjes geleverd, mooie producten

Mooie producten en goede service!

Keukendoeken en een vest besteld. Het vest was erg mooi maar voor mij niet het goede model. De refund voor het vest is snel teruggestort. Goeie service!

Supermooie producten van goed kwaliteit.

Duidelijke site

Alles sehr gut gelaufen.Schneller Service,gute Ware

Alles top

Lieblingsshop

Sehr gute Auswahl, mehrere Bezahlmöglichkeiten, sehr schnelle Lieferung

Top Qualität

Schnelle und zuverlässige Lieferung. Sowohl der Stoff als auch die Kissenfüllung fühlen und sehen sehr hochwertig auf.

Schnelle und gute Abwicklung,auch bei einer Nachfrage eine schnelle Rückmeldung erhalten

Alles prima. Gerne wieder. Vielleicht kann man auf der Homepage noch verlinken wo man die Produkte vor Ort kaufen kann.

Immer wieder gerne. Top Qualität!

Ich hab nun schon öfter bestellt und bin immer wieder begeistert. Schnelle Lieferung, top Qualität! Was möchte man da mehr?

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.