Heel goed geholpen

Er was iets mis gegaan met de bezorging van mijn pakketje, ik had namelijk niks ontvangen. Na één telefoontje is het meteen voor me opgelost en heb ik kosteloos mijn pakketje alsnog opgestuurd gekregen. Het pakketje is vandaag wel goed binnen gekomen en ik ben er erg blij mee! Kortom super goede service! En producten van goede kwaliteit!

Mooie kleding en sjaals

Goeie kwaliteit en draagt heerlijk.

Heerlijk gemaakt en draagt erg prettig

Mooie kwaliteit

Een vest net iets anders!

Ik draag al enkele jaren vesten van de Knit Factory en krijg daar steeds leuke reacties op. Ze zijn net iets anders doordat het mooie kleuren zijn, prachtig breiwerk en een leuke accent boven de zoom. Kortom heerlijke vesten!

Alles perfect verlopen

De trui voldeed aan mijn verwachting de maar perfect . De trui aangenaam om dragen Ik zal zeker nog bestellen bij jullie

schitterend product

schitterend product goede kwaliteit, snel binnen gekregen

Wie immer super Qualität

Schnelle Lieferung

Echte eyecatcher

De keukendoeken drogen prima en maken de keuken mooier.

Excellente

High quality and superb design ! Thank you so much !

Super fijne site

Goede mooie kwalitatief goede producten en een zeer snelle bezorgservice ! Ik ben fan !

Heerlijke sjaal

Heerlijke sjaal, snel geleverd, goed verpakt!

Material des Produktes angenehm warm

Bestellvorgang einfach und Produkt sehr schön und mit dem Wollanteil schön warm.

Wundervolle Farben

Schal, Kleid und Strickjacke haben wundervolle Farben und das Kleid sitzt ganz fantastisch. Wirklich sehr gute Qualität!

Tolle Kissen-schnell bei mir

Superschöne Ware. Farbintensiv, gut verarbeitet. Kissenfüllung ist inclusive. Der Versand war sehr schnell.

Goed geslaagd

Eerste keer bij knit factory en meteen goed geslaagd. Ruime keuze en snelle levering. Top!

uitstekend

prijs kwaliteit komt overeen

Schöner Schal

Toller Schal in schöner Farbe! Schnell geliefert. Gerne wieder!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte levering na mijn bestelling!

Fijne ervaring!

Goede kwaliteit

Superservice en prachtige poncho!

De volgende dag in huis, mooie kleur en goede kwaliteit poncho. Dat smaakt naar meer!

schnelle und problemrose Lieferung

Die Sofakissen sind sehr gut verarbeitet und einfach schön.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie spullen, snel in huis

Hele mooie spullen. Kwaliteit. Heeft niemand anders. Snel in huis.

Snelle levering en mooie producten!

Meerdere keren besteld. Mooie producten, snelle levering, fijne service. Hartelijk dank!

tolle Artikel !!

Alles Bestens. Tolle Produkte, schnelle, unkomplizierte Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie sjaal echt een blikvanger!!

Snelle levering, mooi product.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.