Supermooi, prima binnen gegeven tijd geleverd

Supermooi, prima pasvorm, kleur klopt met beeld kleur bij bestelling.

Schnell, zuverlässig, qualitativ hochwertig, bequem, schön!

Die Bestellungen wurden bisher immer sehr schnell bearbeitet. Die Artikel entsprechend größentechnisch den Erwartungen, sind super bequem, sehr schön und ein echter Hingucker. Habe ich schon weiterempfohlen und würde es auch wieder tun. TOP in jeder Beziehung!

Zeer leuke artikelen

Levering was keurig verpakt. De placemats zijn erg leuk. Enige minpunt is dat er op de site staat dat als je voor 20:00 uur s’avonds besteld, je de volgende werkdag je artikelen in huis hebt. Dat was niet geval dus. Maar verder ben ik heel tevreden.

Sehr schneller und guter Service

Die Bestellung kam schnell und unkompliziert an, ebenso sehr pflegeleichte Bestellwege. Tolle Qualität der Produkte!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

mooi product en snel in huis

Al jaren ben ik op zoek naar mooie pannenlappen. Bij knitware gevonden. Eindelijk!

Snelle afhandeling

Snelle bezorging

Fantastische producten!

Fantastische producten , vooral de omslagdoeken die eigenlijk iedere vrouw aan haar kapstok moet hebben hangen. Als er dan toch een opbouwend puntje van kritiek moet zijn is de levertijd, die komt niet altijd overeen :) Dus heb je het als kadootje besteld.... effe een paar dagen spelling aanhouden :)

uitstekend

Mooie sjaal, snel geleverd

Wunderschöne Kleidung

Ich liebe die Strickjacken, Schals und Tücher von knit Factory. Die Farben sind so schön, die Qualität ist sehr gut und es passt zu allem.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fantastische service en snelle levering

Prachtige kleuren, mooie kwaliteit, snelle levering. Zeer tevreden

Mooie producten, snel geleverd

Met de mooie overzichtelijke website met veel keuze zoek je gemakkelijk jouw favoriete kledingstuk. Binnen enkele dagen is je pakketje dan al in huis. Helemaal super!

Prachtig product

Materiaal/ kleur..afmetingen : alles tijdloos en hoog van kwaliteit.

Tolle Qualität, schnelle Lieferung

Alles perfekt

Prachtige kwaliteit en kleur

Trui, omslagdoek en beanie besteld. Prachtige kwaliteit breiwerk mooie set in een prachtige paarse kleur. Blij mee

Mooie jurk

Een mooie jurk, netjes gemaakt. Een bestelling plaatsen gaat gemakkelijk, de website is duidelijk. Ik had 2 maten besteld om te kunnen vergelijken. Het terug sturen gaat heel erg eenvoudig.

Prachtig

Een prachtige stijl..... Prijs technische kwaliteit iets te duur

Mooie kwaliteit

Trendy en betaalbaar

DasPorto ist unverhältnismäßig teuer. Bei einem kleinen Schal € 6,95 istnichtgerechrfertigt

Siehe oben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Mooi product, vlotte service

Wij bestelden een omslagdoek en een hoofdband. Deze waren bij ontvangst van mooie kwaliteit. De bestelling en levering verliep ook zeer vlot, op twee à drie dagen was alles binnen. Het enige dat wij jammer vinden aan de site is dat we geen twee cadeaubonnen konden gebruiken voor één bestelling.

producten van kwaliteit en uitstraling

Prachtige producten. Elegant voor wat betreft kleding. Zeer speciaal. Voor wat betreft keuken producten; zo mooi en apart. Hiermee kun je je keuken en tafel laten zien.

Zufrieden

Super schöne Produkte und tolle Qualität. Noch begeisterter wäre ich, wenn es auch BioWolle wäre.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie kussens en super snelle verzending.

Mooie kussens en super snelle verzending.

Tolle Wäre,schnelle Lieferung,gerne wieder

Alles bestens!!!!

supermooie producten!

heb al diverse producten gekocht en ze zijn lekker zacht en warm. blijven mooi, ook na wassen

Mooie spullen

Mooie spullen, snelle levering

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.