Ich habe inzwischen 5 Schals…

Mooie handschoenen

Mooie handschoenen met open vingers, gekocht voor een vriendin.

Schnelle Lieferung

Sehr schönes Kissen

Grandioos goede service!

Verbluffend snelle reactie, goede kwaliteit van spullen, mooie kleuren, steeds weer nieuw leuke dingen! Ik ben blij dat ik de Knit Factory weet te vinden!!!

Schnelle Lieferung, schönes Tuch.

Alles sehr unkompliziert. Tolle Ware.

Prachtig gebreid, fijn patroon.

Lang gezocht naar een lange handschoen zonder vingers, maar wel met een duim. Heel blij mee. Prachtige kwaliteit.

Producten van jullie zijn gewoon super. Kleuren komen echt overeen zoals op de site staat aangegeven. En leuk dat jullie ook diverse combinatie laten zien qua kleuren. Weer erg blij met mijn bestelling.

Sehr schöne Sachen

Perfekt

Super schöne und hochwertige Produkte.

Der Kundenservice ist einfach sehr hilfsbereit. Ware wird sehr schnell geliefert. Mitlerweile auch große Größen, was ich mir sehr für mehrere Produkte wünschen würde.

Super, heldere omschrijving en snel geleverd.

Fout in levering direct opgelost en zelfde dag nog verstuurd. Erg vriendelijke mailwisseling.

Leider nicht optimal

Bekam leider eine komplett fehlerhafte Decke geliefert! Zu klein (die angegeben Maße wurden unterschritten) ohne Etikett und das für stattliche 120 Euro! Das darf nicht passieren! Bin gespannt, wann die Ersatzlieferung eintrifft!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Absolut top

Ganz tolle weiche Qualität. Bin begeistert. Schnelle Lieferung. Alles perfekt.

Tolles Material, tolle Farben und Designs! Leider die Mützen am Rand zu eng am Kopf anliegend!..

Schnelle Lieferung!

Super ❤️❤️❤️❤️

Super, ich bin sehr zufrieden. Danke ❤️

Alles bestens!

Super schnelle Lieferung, tolle Qualität!

Mooie omslagdoek. Goede kwaliteit

Super schnelle Lieferung, top Ware

Gerne wieder, alles ok

Zeer mooi best en goede kwaliteit. Prima service en levering

Heel blij met mijn nieuwe vest

Snelle levering mooie kwaliteit

Guter Service!

Guten Tag, danke schön für die schnelle Lieferung. Die Ware gefällt mir sehr und kam hier liebevoll verpackt an. Freundliche Grüße Carola

Mooie collectie

Mooie collectie, Stijl. En vooral kwaliteit

Schöne Produkte, gute Qualität, schnelle Lieferung .

Ich bin sehr zufrieden mit Knit Factory.

Schöne Auswahl und Farben

Die Mütze ist klein und eng, es geht gerade und ich denke, ich habe einen normalen Kopf! Dagegen ist der Loop Schal ist sehr mächtig und grob gestrickt, und ich habe mich gefragt, warum ich das nicht selber gestrickt habe, die Preise sind nicht gerade ein Schnäppchen! Mir gefallen aber die Farben! Habe es behalten! Danke trotzdem!

Plaid was op vele plaatsen beschadigd

De bestelling ging goed. De reactie van u op het beschadigde kleed was netjes en het geld werd netjes terugbetaald. Er jammer dat het kleed was beschadigd.

Heel tevreden!

Heerlijk warme en mooie handschoenen. Handig omdat je zo ook je mobiel kunt bedienen zonder uit te doen!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.