Zeer goed.

Mooie artikelen, mooie kwaliteit. Ik heb de cobalt omslagdoek, muts en sjaal, draagt heerlijk en lekker warm. Bevalt prima. Ik heb ook een mooi sierkussen laatst besteld, is ook erg mooi.

Schöner Schal und tolle Mütze

Die Bestellung war am übernächsten Tag schon da. Wie selbstgestrickt.

Geven geen antwoord op vragen

Ik heb een vraag /klacht ingediend maar krijg hier geen antwoord op. Ik ben op zich tevreden over het product. De binnenkussens zijn van slechte kwaliteit. Gaan snel stuk. Maar met een Ikea binnenkussen op te lossen is.

Schöne Wolle, tolle Farbe, Größe perfekt.

Schöne Wolle, tolle Farbe, Größe perfekt.

Ware gut aber Rücksendung umständlich

Rückporto muss kunde selbst tragen von österreich nach Deutschöand 10€!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Beautiful gloves and good service

I ordered a part of gloves. It's beautiful and nice to wear. And it was delivered very fast.

Immer wieder

Schnelle Lieferung und mega schöne Ware.

Schnell und einfach

Die Bestellung war easy und eigentlich wollte ich einen Artikel zurücksenden aber ich behalte ihn doch Die Qualität ist sehr gut und angenehm. Alles richtig gemacht Grüße Sandra

goede snelle service

mooie materialen

Heerlijk

Wat een fijne poncho, lekker warm en prachtige kleur. Het liefst draag ik hem alle dagen.

Alles hervorragend

Ich habe Stulpenhandschuhe bestellt, die wirklich schön und von guter Qualität sind. Die Lieferung war angemessen schnell und ich bin sehr zufrieden.

Super leuke site en snelle levering

Wat een leuke spullen. Wel aan de prijs maar goede kwaliteit en je hebt iets unieks. Snelle levering na bestelling.

Wunderschöne, hochwertige Strickware - nicht zu viel versprochen!

Ich habe zum ersten Mal bei Knit-Factoty bestellt. Ich konnte mich zuerst kaum entscheiden, so viele schöne Modelle und Farben stehen zur Auswahl. Der Onlineshop ist leicht zu bedienen und es stehen genügend Zahlungsmöglichkeiten zur Verfügung. Die Ware wurde angemessen schnell und gut verpackt geliefert. Die Stricksachen sind sehr Wertigkeit verarbeitet und sehen hochwertig aus und lassen sich angenehm tragen. Die Farben waren wie auf dem Bildern dargestellt. Meiner Meinung nach ist stimmen Preis-Leistung absolut. Ich werde sicher wieder etwas bestellen.

Sehr zufrieden

Tolles Material, schnelle Lieferung, gute Passform

Beste Qualität

Tolle Auswahl und schnelle, unkomplizierte Lieferung.

Superblij met mijn aankoop

Voor het eerst iets besteld bij Knit Factory, muts en omslagdoek. Prachtige kwaliteit en super zacht materiaal. Superblij mee

superschönes Design, gute Qualität, vielfältige Farbenauswahl

sehr zügige Lieferung

Superzacht en daarbovenop nog mooi ook!

Warme colsjaal en muts in de kleur stone green!

Onlangs heb ik de alex colsjaal en alex muts besteld bij Knit Factory in de kleur stone green. Deze kleur is echt prachtig, de colsjaal en muts zijn lekker warm voor de koudere dagen en vooral heel zacht, kriebelt niet! Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe aankopen, draag ze met veel plezier en krijg veel positieve reacties hierop. Hoge kwaliteit, fantastische look, en zeer snelle levering, in een woord TOP!

Producten van fijne kwaliteit en snelle levering.

De vesten die ik besteld heb zijn er mooi en hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Daarnaast waren ze snel geleverd.

Zeer tevreden! Hi

Goede vlotte bezorging!

Heerlijke lichtgrijze col sjaal. Gemaakt van goed materiaal, wol met andere stoffen erdoor. Ben blij met de col en hij staat prachtig.

Zit prima en mooie kleur

Zit prima en is een mooie kleur (rood)

Snelle correcte levering

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.