Alles super. tolle Schals

Schöne Schals, schneller Versand, gerne wieder!

Sehr dünn

Schaut super aus,nur leider zu dünn.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Passt von der Bestellung bis zum Versand.

Gute Qualität. Schöne Farbe. Sieht angezogen super aus.

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Hat alles reibungslos funktioniert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie spulletjes, heel blij mee

Gebreid bad- en keukentextiel, fijn in gebruik.

Sehr schöne Ware, nicht ganz günstig und dazu recht hohe Versandkosten

Schnelle und gute Abwicklung

Staat perfect, kwalitatief

Ik zal zeker nog een keer bestellen, ik hoop dat ze meer producten zullen produceren.

Superschönes Design!

Wurde mehrfach angesprochen, hab euch immer weiterempfohlen!!

Goede kwaliteit, snelle service

Alleen nog goede ervaring, mooie kwaliteit en unieke spullen. Net wat anders als normaal

Snelle levering!

Snelle, correcte levering. Leuke sjaal en warme hoofdbanden.

Tolle Qualität, kuschelweich

Bin begeistert. Der Versand ist sehr schnell und die Qualität ist sehr gut und bekommt auch nicht sofort kleine Knötchen. Kuschelweiche Wohlfühlsachen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd. Kussens zien er mooi uit

Snelle levering. Goede kwaliteit.

is oke !!!

Mijn ervaring met Knit Factory kan ik i.p.v. in een zin, al samenvatten in een woord " Super".

prachtige kwaliteit

Ik zet ze op mijn verlanglijstje.

Super mooi textiel!

Prachtige keukendoeken in mooie kleuren en prima materiaal! Ik zou ze wel in alle kleuren willen hebben.......

Ik heb de Jamie colsjaal besteld en ben er super blij mee, het is van goede kwaliteit, zit lekker en valt mooi. De kleur vind ik ook heel warm (stone red) Zoek je een sjaal die aan deze eisen voldoet bestel dan bij KNIT FACTORY ik kan het iedereen aanraden!

Schöne Sachen, tolle Qualität

Alles hat prima geklappt. Ein Retourenzettel im Paket wäre toll.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Leuke vesten maar wel met een hoog pil gehalte

Het zijn stoere vesten, Helaas baal ik er wel van dat ik ze na 1 jaar wegdoen, vanwege de voddige look.

Hele fijne producten en snelle levering

Hele mooie producten en goede kwaliteit

Mooie spullen en snelle levering

2 kussens besteld. In het echt nog mooier dan op de site. Echt een toevoeging in mijn huis! Van daag bestellen, morgen geleverd. Zou ook graag de mogelijkheid willen hebben om allen kussenhoes te kunnen bestellen zonder binnenkussen. Dan kun je lekker variëren per seizoen zonder te veel opslag nodig te hebben

Sehr schöne Ware, zu empfehlen

Pünktliche Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling en levering zijn heel vlot verlopen. Heel tevreden over de mooie plaid.

Product doet aan mijn verwachtingen De colsjaal is lekker warm en trendy

Tolles Design, Hochwertige, stylische Wäre.

Schneller Service. Jederzeit gerne wieder.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.