Schneller Service und angenehm und schönes Produkt

Unkompliziert und zuverlässig

fantastische spullen

Ik heb diverse artikelen van de Knit Factory in mijn bezit. Alles ziet er even prachtig uit en blijft ook na wassen in perfecte vorm. Echt aan te bevelen.

Snelle levering, mooi vest!

Ich bin sehr zufrieden!

Ich habe am Sonntag bestellt und heute bereits angekommen. Mütze und Pullover sehr schöne weiche Qualität, immer wieder gerne.

Mooie kwaliteit, lekkere wol

Snelle levering. Product voldoet aan mijn verwachtingen Goede prijs, kwaliteit

VERZORGDE LEVERING

LEVERING OP TIJD EN NETJES VERPAKT. KWALITEIT BREIWERK FIJN OM TE DRAGEN

prima service en snelle levering

de twee vesten die ik besteld heb voelen heerlijk aan. Heb ze al veel gedragen de afgelopen twee weken

warmes wolliges Wohlfühlen

Ich habe vor vielen Jahren während eines Urlaubs in den Niederlanden einen Dreiecksschal gekauft, mit dem ich mich sofort wohlgefühlt habe und auf den ich oft angesprochen worden bin. Seitdem habe ich immer Mal wieder einen Schal in anderen Farben bestellt, für mich selbst, zum Verschenken, als Set mit Handschuhen.....und die Beschenkten haben sich immer sehr gefreut. Ganz überraschend habe ich dann vor einiger Zeit ein Geschäft in Detmold gefunden, die Teile Ihrer Kollektion verkaufen.....ein wunderschönes Bild - die vielen Farben der Schals nebeneinander.

Mooie kwaliteit & snelle levering

Mooie kwaliteit & snelle levering

Sehr zufrieden

Sehr schöne Ware … bin super zufrieden

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Het is simpel te bestellen, snel geleverd. Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs!

Zeer leuke sjaal

Originele sjaal

Schöne Sachen, gut verarbeitet

Habe eine Mütze mit schal (Jazz) bestellt. Kann die Qualitäten der Verarbeitung nur loben, Farbe (Aubergine) auch. Pünktlich zum Weihnachtsfest geliefert. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Leider gibt es den Pullover Kylie nur in 2 Größen

Es ist sehr schade, das wenn ein der Artikel nicht passt die Versand Gebühren bezahlen muss.

Bisher schlecht. Schade!

Bisher recht schlecht, habe am 8.12.2021 eine Bestellung aufgegeben, das ich als Weihnachtsgeschenk weitergeben wollte. Bisher ist nichts eingetroffen, außer der Rechnung. Zahlungsziel 24.12.2021. Werde wohl nicht noch einmal bestellen. Schade.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Lekker warme trui

De trui gekocht, zit goed en is heerlijk warm in deze koude dagen! Mooie kwaliteit. Ik zou er nog wel een willen maar dan met V hals… De eerste maat is goed voor L

Immer wieder!!!

Sehr schnelle Lieferung trotz Weihnachten! Die Qualität überzeugt!Ist mein 3.Set (Schal, Mütze, Handschuhe) und definitiv nicht mein Letztes!

Absolut zufrieden

Die Qualität ist echt super. Die Farben genau wie auf den Bildern. Hab die Strickjacken in meiner normalen Größe bestellt und es passt genau. Die Mützen und Schals passen perfekt. Toller Shop, ich werde wieder bestellen :)

Gute Qualität

Sehr schöne Farben, angenehmes Material Toll verarbeitet

Mooie sjaal en muts .

Snelle levering. Mooie producten. Zeer mooie website.

Mooie en van goede kwaliteit spullen!

Supermooie kussens

Állemaal lof

Zelfs in deze eind december tijd reageerden jullie vrijwel direct en binnen de verwachtte bezorgtijd geleverd. Prachtig product!

Prima site en levering

Eerste keer iets besteld. Mooie sjaal in prachtige kleur. Site is uitgebreid en overzichtelijk. Snelle levering. Blij met mijn mooie sjaal. Wil graag nog eens iets bestellen!

Von Bestellung bis zur Lieferung 1A gelaufen!

Einfacher Bestellvorgang, die Farbe entspricht genau dem Foto auf der Website, schnelle Lieferung und viel Freude an der tollen Qualität des Schals und der Handstulpen.

Goede snelle levering van een mooie sjaal

Sjaal komt overeen met het plaatje. Lekker zacht.de sjaal is wel prijzig.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.