Lekker warm

Na mijn eerdere bestelling van een heerlijke muts, sjaal en handschoenen, wilde mijn man en dochter ook. Veel keuze qua kleuren. Lekker zacht en warm. En een snelle bezorging.

Erg mooie artikelen in prachtige kleuren

Ik kocht een sjaal met bijpassende hoofdband. De kleuren en de kwaliteit van deze sjaal en hoofdband zijn heel erg mooi, ik ben er heel blij mee, en draag het graag.

Gute Qualität, kreative Formen und schöne Farben.

Top Preis-Leistungsverhältnis. Alles super.

Tolle Tücher in super Qualität

Ich besitze mehrere Tücher von Knit. Jedes sein Geld wert. Gerne wieder!

Heel mooi!

Heb nu een kussen en placemats van jullie en ik vind het prachtig, krijg van visite ook veel complimenten

Pünktlich und hohe Qualität

Pünktlich und hohe Qualität, Produkt hat für uns leider nicht gepasst .

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering, mooi vest!

Het vest heeft een mooie kleur, die overeenkomt met de foto's op de website. Snelle levering, goede service. Ik ben dik tevreden.

Strickjacke Emy

Die Strickjacke ist sehr schön und sieht super aus. Die Qualität ist ebenfalls sehr gut. Leider hat der Versand mit DPD fast eine Woche gedauert. Der Kundendienst von Knit Factory ist allerdings sehr hilfsbereit und hat sich um das Problem gekümmert. Ich würde auf jeden Fall wieder hier bestellen, auch wenn ich die Versandkosten recht hoch finde.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Volgende dag in huis. Snelle en goede levering.

Super Qualität, sieht aus wie beschrieben, schneller Versand

Alles super

Super kwaliteit

Een dunne katoenen sjaal zocht ik,maar die was uitverkocht. Ik kreeg keurig een email toen het weer op voorraad was. De volgende dag werd het al bezorgd. En wat een fijne kwaliteit,precies wat ik zocht. Nog niet gebruikt,omdat het nog te koud weer is. Maar ik ben er blij mee.

Mooie sjaals

Snel bezorgd. Katoen dat is toch het fijnste om te dragen.

Kwaliteit loont

Kwaliteit loont

Schön, mit ein paar Makeln

Ich habe hier einen Loopschal mit passender Mütze gekauft. Farbe und Stoff waren wie erwartet. Den loopschal hätte ich mir etwas voluminöser gewünscht. Die Mütze ist leider sehr eng. Ich hoffe, dass sie sich mit der Zeit oder nach dem ersten Waschen weiter, da sie sonst auf Dauer schon fast weh tut.

mooie producten

Hele mooie spullen, ik heb van kleding tot dekens en theedoeken.... Knit Factory verslaavd soms? Ja, eigenlijk wel, Lekker warm en fijne draad, blijft heel goed!

Sehr schöne Ware.

Tolle Verarbeitung, hoher Trage Komfort.

Great

The delivery was very quick, nicely packaged so that the scarf I bought wasn't damaged in transit. I really like the colour and the feel of the fabric. It will be a gift but I'm pretty sure the recipient will love it as much as I do! Overall, I'm very happy

Ich bin begeistert

Ich habe nach Musselin Kleid gesucht und bin hier findig geworden. Zur erst habe ich nur ein bestellt da ich nicht wusste was mich erwartet… Was soll ich sagen: meine Erwartungen wurden übertroffen. Die Lieferung wurde sehr schnell versandt, die Ware ist auf jeden Fall hochwertig verarbeitet und besteht aus Biobaumwolle . Gut beschrieben und entspricht die Bilder. Ich war so begeistert dass ich gleich noch mal das Kleid in einer anderen Farbe bestellt habe.

Prachtige spullen

Ik ben zeer tevreden.

Mooie kwaliteit

Snelle service en een mooie kwaliteit producten.

Perfekt

Schal und Handschuhe sind prima ☺️

Alles super!

Ich habe schon mehrere Tücher und Mützen von Knit Factory und bin immer wieder begeistert! Tolle Styles, Farben und vor allem Dingen die super Qualität, die mich sehr begeistern... Da nimmt man den etwas höheren Preis gerne in Kauf! Lieferung wie immer sehr schnell! Hatte noch nie eine Beanstandung oder Reklamation!

Wauw

Twee mooie omslagdoeken besteld. Ik was wat argwanend omdat ik Knit Factory via social media had gevonden. Maar de bestelling werd keurig op tijd afgeleverd en de kwaliteit is super! Ik wil niks anders meer!

Mooie omslagdoeken!

Ik vind de omslagdoeken heerlijk! Lekker warm, zacht, groot en in leuke kleuren!!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.