Snelle levering, duurzaam verpakt en bovenal een heerlijke warme sjaal in een prachtige kleur!

Schnell und gut

Die Lieferung erfolgte schnell, trotz Feiertagen, muss aber zurück, da stoff gröber ibzw maschenweiter st, als auf den Bildern zu erkennen war. Rücksenderfahrung abwarten.

gute Qualität des Schals und einwandfreie Bestellung / Lieferung

alles bestens

Mooi op tijd geleverd

Na contact toch nog op tijd geleverd

Ich würde immer wieder bei Knit Factory bestellen

Ein wunderschönes Dreieckstuch, sehr weich, tolle Farbe. Schnelle Lieferung

Heerlijk warm en toch de vingers vrij

Mijn dochter heeft last van wintervingers, maar een hekel aan handschoenen. Met deze vingerloze handschoenen is dat opgelost. Mooie kleur, lekker zacht, snel geleverd.

Netjes en snel

Mooie spulletjes

Loopschal und Mütze

Schnelle Lieferung, gute Qualität und mega warm

Goed en snelle levering

Kussens en plaid erg mooi. Kleuren zoals op foto

Snelle levering van mooi product

Netjes verpakt. Kleur precies als op website. Colsjaal en muts gehouden

Vakwerk

Ik laat de speld weg omdat de punt de draad van de omslagdoek beschadigd. Voor de rest ben ik tevreden

Heerlijke shawl om te dragen en modieus . Je jas ziet er ook meteen leuker uit.

Prachtig

Materiaal van het schort is zo mooi. Ik had al een keukenhanddoek en twee pannelappen. Blijft mooi in gebruik.

Super sjaal

Ik heb de omslag doek in het zwart besteld en ben er zeer blij mee. Wel jammer dat er geen logo van jullie op staat maar daar wordt ie niet minder om. Heerlijk warm is de sjaal en op vele mogelijkheden te dragen. Ben er zeer contentbmee

Geruch

Leider riecht das Tuch. Muss vor dem ersten Tragen auf jeden Fall gewaschen werden. Ansonsten sehr schön!

Kwaliteit, zowel van producten als service

Ik deed mijn bestelling op vrijdag voor kerst, en zaterdag werd deze al bezorgd! Ik ben meer dan tevreden!

Geweldige producten en top service

Mooie producten van goede kwaliteit. Snelle levering. Een probleem wordt na een telefoontje vriendelijk en snel opgelost.

Wertbeständige Wohlfühlmode

Nachdem ich Westen, Schals und Mützen in verschiedenen Farben besitze, kann ich Knitfactory weiterempfehlen. Ich trage alles sehr gerne.

Ware, Preis und Service super

Im Urlaub in den Niederlanden kennengelernt und ich trage die sache so gerne, Mützen mit passenden Tüchern, Handschuhe und die Kleider

Snel en correct afgeleverd

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Super Qualität schnelle Lieferung

Ich liebe die tollen Strickjacken sie sind super einsetzbar bei jeder Gelegenheit von fein bis lässig gut zu kombinieren. Ich trage sie oft und gern und auch nach Jahren macht sich die gute Qualität bezahlt!

snelle bezorging van mijn bestelling

Mooie keukendoeken die bijzonder snel zoals beloofd werden bezorgd

Product naar keuze en prima optijd geleverd.

Prima product, correcte afhandeling!

Warme colsjaal

Fijne warme colsjaal van kwaliteit

Een prima service topie echt goed

Enn prima service Niks op aan te merken

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.