Enthousiast tevreden met een vleugje teleurstelling

Mooi product. Staat prachtig. Vlotte levering ook. Echter de af hechtdraad van de vingertoppen van de handschoenen gaat erg snel los. Dit is nog even een aandachtspunt.

Kwaliteit prima

Tolle Qualität

Die Produkte von Knit überzeugen durch ihre tolle Qualität wodurch man bereit ist auch einen höheren Preis zu bezahlen. Die Mütze war ein Geschenk und ist bei der Beschenkten sehr gut angekommen

Wirklich schöne Handschuhe. Eng geschnitten.

Die Handschuhe waren Geschenke für meine Töchter, die zum Glück schmale Hände haben. Ansonsten hätten sie nicht gepasst. Aber sie sind gut gestrickt und halten hoffentlich lange. Sehr schöne Farben.

Alles prima.

Ware wurde schnell geliefert. Retoure verlief problemlos.

Bestellvorgang unkompliziert und hat gut geklappt

Keine Probleme

Mooie producten

Ik vind de producten van dit merk erg mooi. Kwalitatief goed. Sommige artikelen, bv de kussens, wel prijzig maar ze zijn dan ook wel erg mooi en goed afgewerkt. Ik heb alle kleuren vesten en draag en was ze vaak. Blijven mooi.......

Ich fühle mich einfach wohl mit den Tüchern

Hatte mir auf Norderney 2 Dreieckstücher gekauft und werde ständig dafür beneidet. Jetzt verschenke ich auch mal eines zum Geburtstag.

Schnelle Lieferung

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Keine Ware erhalten

Die Produkte sind gut. Wir haben schon Schals und Mützen von Knit Factory in den Niederlanden gekauft. Die Lieferung nach Deutschland mit DPD ist totaler Mist. DPD ist ein totaler Saftladen. Seit dem 18. Dezember liegt das Paket im Zustellzentrum und Nichts passiert. War als Weihnachtsgeschenk gedacht. Kann ich wohl vergessen. Keine Reaktion von DPD auf meine Beschwerde. Empfehlung an Knit Factory: In Zukunft einen zuverlässigen Logistikdienstleister auswählen.

Top Produkte und schnelle Lieferung

Top Produkte und schnelle Lieferung

Erg fijne webshop met goede service

Als je contact opneemt met de klantenservice wordt je direct geholpen zonder eerst uren in een wachtrij te staan. De medewerk(st)ers zijn erg behulpzaam

Mijn ervaring is goed

Prachtig assortiment. Materiaal voelt heerlijk aan en alles is mooi en diep van kleur. Snelle levering en duidelijke informatie over tijdstip van leveren. Alleen jammer dat ervgeen kleding voor een maatje meer is.

Alles bestens,gern wieder

Alles super geklappt,top Qualität,immer wieder gern

perfekte, schnelle Lieferung und tolles Produkt

Sehr schönes Produkt und schnelle Lieferung!! Alles top

Mooie shawls en handschoenen!

Ik heb in korte tijd meerdere sets gekocht van shawls (omslagdoeken) met bijpassende handschoenen. Ze zijn zacht, lekker groot (shawls) en heerlijk warm. Ik heb nu 4 sets dus ik kan afwisselen deze winter. De omslagdoeken zijn op meerdere manieren te dragen dus ik ben er erg blij mee!

Tolle Qualität

Ich habe einen Schal und eine Mütze bestellt. Die Qualität ist super. Das braune Lederband an Schal und Mütze habe ich abgetrennt, aber das bleibt jedem selbst überlassen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede en snelle service, makkelijk contact te krijgen.

Snelle levering. Heb sjaal moeten retourneren omdat ik niet dezelfde had besteld als de handschoenen en muts. Dit had ik niet correct geregeld bij DHL. Een belletje naar Knit en werd snel geholpen en ook geld met 2 dagen al weer retour op rekening. Nieuwe bestelling was er al wéér de volgende dag!

Good quality at a good price

Very happy with my scarf so I bought one for my daughter too.

Mooi produkt, website mag gebruiksvriendelijker.

Vest is zoals op de fotos. De maat klopt. Mooi materiaal. Snel en netjes geleverd. Alleen de website mag wat gebruiksvriendelijker. Sommige vesten lijken op elkaar, dus goed opletten dat je de juiste bestelt.

Sehr schöne Ware, angenehm zu tragen

Schnell, einfach und unkompliziert. Sehr schneller Versand immer wieder würde ich bei ihnen kaufen. LG Anja

Een goede bereikbaarheid

Goed contact, kennis van zaken, voelt goed!

Wundervolle Produkte!

Alles bestens, sehr schnelle Lieferung.

schnelle Korrekte Leiferung der Bestellung

Ware wie beschreiben, auch farblich sehr nahe an der Abb.

Heel erg goed

Al jaren gebruik ik jullie artikelen in de keuken. De kwaliteit is heel goed. Ze zijn sterk blijven ook na veel wasbeurten heel goed in model. De website werkt goed en de levering is stipt. We hebben al veel familieleden die in navolging van ons besteld hebben.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.