Die Farbe weicht etwas ab im Original

Habe Sie bereits weiterempfohlen

Aparte, redelijk goed drogende "chique" keukenhanddoeken

kreeg ze cadeau, kocht er meer en geef ze regelmatig cadeau. Zijn altijd welkom bij blije ontvangers!

Super Qualität- schnelle Lieferung!

Super Qualität - schnelle Lieferung!

Niet tevreden!!

Ik heb de Cleo handschoenen besteld, deze zijn 1 maat en zouden dus rekbaar moeten zijn... dit waren ze niet en alleen mijn dochter van 12 kon ze over haar handen heen krijgen. De levering was wel volgens afspraak.

Mooie warme shawl

En supersnel bezorgd.

Zauberhaft

Schal und Stulpenhandschuhe bestellt und ich muss sagen wirklich empfehlenswert! Super Qualität und Verarbeitung. Schneller Versand somit alles Bestens

Sehr gut

Schnell und zuverlässig

Mooie sjaal

Goede kwaliteit

Schnelle Lieferung und gute Ware

Große Auswahl, gute Ware und eine gute und bequeme Bestellfunktion. Es gibt erfreulich viele Farben, Fotos könnten manchmal etwas schärfer sein!

Alles super.

Tolle Artikel und Qualität. Schneller Versand. Gerne wieder.

Fijne das en muts.

Goede kwaliteit, leuk en snelle service.

Mooie producten, prima kwaliteit!

Er wordt klantvriendelijk en oplossingsgericht gewerkt.

Habe zum ersten mal bestellt und werde es wieder tun.

Super schnelle Bearbeitung und das kurz vor Weihnachten, echt toll. Material war sehr angenehm, so wie ich mir das vorgestellt hatte. Herzlichen Dank.

Goede kwaliteit, snelle levering.

Product was goed ingepakt, op tijd geleverd en van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.

Mooie, comfortabele producten die tijdig geleverd worden.

Zie hierboven.

Super mooi

Heel snel geleverd en de kwaliteit is zo goed zo lekker zacht die moet je gewoon bij je jas hebben heerlijk heb er twee kan niet meer zonder !!

Lieferung war super schnell und der Schal ist ein Traum! Er hat eine tolle Farbe, ist schön weich und glitzert wundervoll! Ich werde sicher wieder bestellen!

Prima bedrijf

Prima bedrijf, reageert op gezonden mails

Zooooo leuk!

Via via gehoord van jullie site. Meteen een bezoekje gebracht en iets leuks gescoord. Ik kom zeker nog snel nog een keer langs. :)

Prima levering en volgens afspraak op tijd, het enige wat ik miste was het mailtje van knit factory dat het pakket verzonden was. Verder geen enkel minpunt.

Wirklich schöne angenehme Sachen

Am schönsten sind die Farben

zum verlieben!

Mein Coco Dreiecksschal kam vor drei Tagen. Seit dem trage ich ihn. Draußen um den Hals, gegen die Kälte und zu Hause in der Wohnung um die Schultern gelegt, gegen das frösteln. Er ist so weich, das hätte ich nicht gedacht. Ich liebe ihn und mag ihn gar nicht mehr weglegen. Die kleine Brosche dazu ist nicht nur schick, sondern auch sehr praktisch. Als nächstes kaufe ich definitiv Handschuhe, der Winter fängt ja erst an... :)

Mooie sjaal en handschoenen ontvangen, bij de laatste 2 gaatjes door produktiefoutje maar dezelfde dag hebben ze mij nog een nieuw paar gestuurd. Zeer tevreden.

Tolle Ware

Tolle Ware und schnelle Lieferung

Sehr zufrieden

Schnelle Lieferung

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.