Snelle afhandeling en levetinlevering

Men doet wat men op de site belooft.

Fijne stoffen en pasvorm

Daarnaast een snelle en correcte afhandeling van de bestelling

Super weich, tolle Qualität, wird nicht mein letzter Kauf gewesen sein! :) Weiter so!

ALLES BESTENS. :-)

Mooie producten

In eerste instantie dacht ik (bij een vorige bestelling) dat het best duur is maar je krijgt er echt iets moois voor terug dat het geld meer dan waard is. Helaas mijn vorige bestelling (Coco Colsjaal) op een vliegveld laten liggen dus nu een nieuwe sjaal besteld waar ik weer enorm blij mee ben.

prima!

vlotte levering van een mooie sjaal.

Mooie producten

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Mooie producten.

Vlotte eerste kennismaking, voor herhaling vatbaar

Vlotte eerste kennismaking, voor herhaling vatbaar. Kleine kanttekening, ik zou bij de handschoenen vermelden dat deze maar geschikt zijn vanaf/tot en met (maat handschoen) Ik heb damesmaat 9 en heb de handschoenen helaas doorgegeven aan iemand anders. Ze waren echt te klein, de informatie op de website ontbrak om dit te voorkomen.

Die Strickware ist ein echter Hingucker

Ich kombiniere wechselnd zur dunklen Jacke Schal + Mütze immer zusammen passend in verschiedenen Farben und wurde schon oft angesprochen, wie toll das aussieht.... Dieses Jahr sind noch einige Kombinationen dazu gekommen...

Tolle Qualität!

Ich liebe diese Schals! ♥️

goed verpakt dus tevreden

Sublieme service, kwaliteit handschoen iets minder

Ik bestelde onlangs een setje vingerloze handschoenen en een set handschoenen met vingers. Dit laatste ontwerp heeft voor mijn hand wat korte vingers. Maar wat vervelender was is dat 3 vingertoppen bij de eerste keer dragen al gaten vertoonden (en voor je het vraagt: nee, ik heb de handschoen niet heel hard naar beneden getrokken ;) Ik stuurde een foto aan de klantenservice en nog de volgende dag had ik een nieuw paar. Vandaar de titel en waardering: sublieme service!

Stimmige Farben und Größen bei den Kissen

Die Kissen passen farblich gut zueinander und haben ein gutes Füllungsvolumen. Die Sendung war ruckzuck bei mir.

Schnelle Lieferung, gute Qualität und hoffe das Geschenk kommt gut an. e

Schnelle Lieferung, gute Qualität und hoffe das Geschenk kommt gut an.

Tolle Qualität

Schnelle Lieferung, große Auswahl, tolle Qualität

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer mooi, heel goede kwaliteit en snel geleverd.

Zeer mooi, heel goede kwaliteit en snel geleverd.

Schnelle Lieferung, top Qualität

Sehr guter Service

Perfekt

Qualitativ hochwertig!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De kussens zijn prachtig en werden netjes en gauw bezorgd.

De kussens zijn prachtig.Het werd keurig verpakt bezorgd. Ze staan mooi op onze bank.

De kwaliteit is en blijft uitstekend

Bin jedes Mal begeistert

Ich habe bei Knit Factory schon viele Tücher gekauft und bin jedes Mal ganz begeistert. Am liebsten mag ich die Lola-Dreiecktücher, die man zu jeder Jahreszeit tragen kann. Die große Farbauswahl ist super. Und wenn mal eine Farbe nicht so ist, wie man sie sich vorgestellt hat, klappt eine Rücksendung problemlos.

Völlig zufrieden

Die Lieferung erfolgte schnell, das Dreieckstuch sieht gut verarbeitet aus und fühlt sich angenehm an.

Mega schön

Sehr schnelle unkomplizierte Lieferung. Alles super, Material sehr schön weich, angenehm zu tragen, sieht super aus. Sehr zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schöner Poncho und wärmt gut, Farbe nicht ganz so leuchtend wie online aber schön, gut verarbei

Alles sehr gut geklappt, wurde super schnell geliefert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en fantastisch product

Mijn pakketje was niet aangekomen en dit hebben ze snel en goed opgelost door een een nieuwe omslagdoek te sturen. Ik vind het erg plezierig dat dit zo snel opgepakt is en de omslagdoek is van goede kwaliteit, ziet er prachtig uit en zit heerlijk.

Prima aankoop

Stijlvolle vingerloze handschoenen gekocht, kleur is prachtig. Ik had altijd last van koude handen. Deze handschoenen bedekken ook de pols, héérlijk warm is dat! Snelle levering, zelfs in de drukke feestmaand. Mooie stoere uitstraling, érg blij mee.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.