Gewrldig

Mooie kleding, goede kwaliteit en een leuke prijs. Goed om er warmpjes bij te lopen deze winter

Tolle Qualität, schnelle Bearbeitung und Versand

Super Qualität der Mützen, Schals und Handschuhe, welche ich bestellt habe. Außerdem ist hervorzuheben, dass Bestellungen extrem schnell bearbeitet und versendet werden.

Everything worked well!

Beutiful knitted scarves that are difficult to find elsewhere. Delivery was quick. And I appreciate from the ecological point that you don't overpack the product.

Einfach toll

Ein tolles, weiches Dreieckstuch mit passender Mütze; bin begeistert

Heerlijke sjaals

Ik heb er inmiddels 5 en ben met alle sjaals even blij!

Sehr zuverlässig, jederzeit wieder

sehr schnelle Lieferung, Ware in Top Qualität

Altijd behaaglijk warm met Knit Factory

Ik ben ‘n koukleum, maar sinds ik de vesten van Knit Factory ontdekt heb, kom ik de herfst en winter lekker warm door.

Schnelle Lieferung von tollem Pulli!

Wunderschöner pullover und schnell geliefert!

Dit jaar mijn 7e omslagdoek gekocht

Ik heb de omslagdoeken en poncho’s in vele kleuren. Ben er zeer tevreden over, zijn tijdloos en gaan echt vele jaren mee!

Beenwarmers

Beenwarmers zijn erg kort,dit valt me erg tegen

Schnelle Lieferung,super Ware

Das Paket wurde schnell geliefert. Mit der Wualität bin ich auch sehr zufrieden

Super sjaals heerlijk warm mooi kwaliteit

Hou ervan. Sjaals zijn echt mooi en lekker warm. Had er spijt van dat ik er niet meer had meegenomen de winterfair.

Mooie items, heerlijk warm, veel keus en snel in huis.

Veel items in mooie kleuren en goede kwaliteit. Heerlijk warm, veel keus, makkelijk te combineren. Snelle levering.

Heerlijke omslagdoeken en snel binnen.

Ik vind de omslagdoeken fijn zitten en lekker warm! Ze zien er mooi uit en ze zijn snel binnen en keurig verpakt. Ik ben fan!

Mooie kwaliteit uit Nederland!

Ik wist helemaal niet dat dit bedrijf uit Nederland kwam voordat ik ging bestellen. Maar super leuk! En mooie kwaliteit producten! Super blij mee! Verzending en retouren ging ook super makkelijk.

Ich liebe Mütze und Schal seit Jahren

Im Winter bin ich immr untrwegs mit Schal und Mütze von Knit factory...

Super Ware!

Wie immer tolle Ware. Schnell und zuverlässig! Immer gerne wieder! Vielen Dank!

Geweldig product

De artikelen: shawl, muts, wanten en sierpeld zijn mooi van kwaliteit, kleuren zijn prachtig, draagcomfort super en eennprachtige set om weg te geven. Snelle levering en als klap op de vuurpijl een super service. Na telefonisch contact kon zonder problemen een te klein besteld maat shawl worden geretourneerd worden en direct een nieuwe besteld. Een dag later lag het al in de bus. Je kan hier met een gerust hart je aankopen doen omdat in alle opzichten alles een uitstraling heeft van kwaliteit en vakmanschap.

Mooie kwaliteit

Prachtige omslag sjaal en handschoenen heb ik besteld in de kleur paars. Echt prachtige kwaliteit en prachtige kleur. Ontzettend blij mee. En ontzetten snelle bezorging. Echt een aanrader!!!

Een GEWELDIG merk/product mooie uitstraling, TOP KWALITEIT

Een Nederlands product om TROTS op te zijn. Vandaag bestellen, morgen in huis.

Alles war sehr gut.

Sehr schönes weiches Tuch, superschneller Versand.

Sehr guter und schneller Service

Die Produkte sind wirklich gut von der Verarbeitung und vom Tragekomfort

Snel en betrouwbaar bedrijf

De spullen waren snel in huis en zagen er ook precies zo uit als op de website. 1 sjaal was niet meer voorradig en na 3 dagen was het geld weer retour. Ik ga hier zeker meer shoppen.

Super mooi!

De handdoeken zijn prachtig, praktische, en drogen snel af. Grote aanrader!

Einfach alles reibungslos geklappt

Es hat alles wunderbar geklappt und ich liebe die Mode von Knit Factory. Habe das 1. mal online bestellt und alles super geklappt.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.