Alles bestens!

Schneller Lieferung, super Qualität

Tolles Produkt

Ich liebe diese Dreiecksschals. Die Qualität ist top und der Coco auch super warm. Die Bestellung war einfach und die Lieferung schnell.

Zoals het hoort

Das Tuch hat eine sehr gute Qualität und schöne Farbe

Es gab erhebliche Probleme mit dem Zulieferer. Auf meine Mails wurde sofort geantwortet und das Problem wurde schnellstmöglich gelöst. Ich wurde hervorragend betreut. Knit Factory kann ich ohne Einschränkung weiterempfehlen. Alles bestens! Die Ware hat eine gute Qualität und die Farbe ist auch sehr schön.

Blij mee

Blij met de sjaal die ik besteld hebt, mooie kwaliteit, snelle bezorging en mooi verpakt.

Sehr schönes Dreieckstuch, sowie schnelle Lieferung

Sehr schöne Strickwaren in sehr guter Qualität und große Auswahlmöglichkeit

Prima geregeld

Alles wat we moesten doen kon eenvoudig en snel geregeld worden.

einfach etwas Besonderes

Dreiecksschal und Bein- oder Arm-Stulpen sehr angenehm und vielseitig zu tragen, wärmt bestens, sie begleiten mich Tag und Nacht... und bleiben in Form. Auch das Strickmuster ist augenfällig. Lieferung schnell und problemlos.

Heel snel en mooi

Goede ervaring, eerste keer hier gekocht. Prachtige schort en handdoeken

Prachtig product

Duidelijke website, snelle levering, en prachtig product

Sehr schön

Bin sehr zufrieden mit der Mütze und dem Schal. Tolle Farbe. Gerne wieder, kann ich empfehlen.

schnelle Lieferung, schöne Ware

Netter Kontakt

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Qualitativ wertige und schöne Ware, schöne Farbe, angenehmes Tragegefühl.

Das Produktfoto und die Ware stimmen überein. Die Lieferung kam zügig. Alles in allem eine gute Erfahrung.

Schnell Lieferung und ein gemütlicher Schal mit passender Mütze

Schnelle Lieferung und ein gemütlicher Schal und passende Mütze

Comfortabel dragen !

Inmiddels een derde item van knit-factory heb nu een blauwe omslagdoek met speld de kleur is prachtig en is zo comfortabel in het dragen ! Op mn verjaardaglijstje staat een luna sjaal in andere kleur !! Ik ben echt fan van knit-factory !

Mooie producten, snelle levering!

Heel erg blij met de kleding van Knit Factory!

Al eerder wat besteld bij Knit Factory en nu ook weer. Had een sjaal en muts in de zelfde kleur en stijl besteld en ben er super blij mee! Past overal bij en staat super leuk! Ik had de sjaal in een kinder maat besteld omdat ik niet zo’n hele grote lange sjaal wou hebben, maar past prima! Al met al ben ik er erg tevreden over!

Klasse!

Ich habe mehrere Produkte bestellt (Handschuhe, Loops) und bin von der Qualität, den Farben und dem Kuschelfaktor total begeistert. Meine Bestellungen kamen pünktlich und liebevoll verpackt. Ich kann die Knit Factory sehr gerne weiter empfehlen.

Alles perfekt gelaufen

Ein tolles Dreieckstuch. Schön zu stylen.

superbreisels

Ik heb een vest en omslagdoeken van de knitfactory, zit allemaal heel fijn,blijft mooi,mooie kleuren en speels.

Der Artikel ist sehr schön. Punktabzug wegen DPD als Zusteller. Hätte ich gewußt, dass mit DPD versendet wird, hätte ich wahrscheinlich nicht bestellt…

Gern wieder

Tolle Jacke! Super schöne Farbe und kuschelig warm!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en prachtig materiaal

Ik heb 2 sierkussens besteld. Eerder had ik van Knit Factory ook al kussentjes maar die waren voor een deel gebreid. Deze waren niet meer mooi na 3 jaar. Maar de stoere stijl is wel zo leuk dat ik 2 kussentjes heb vervangen door nieuwe. De levering was snel en ze zien er prachtig uit. Wel prijzig hopelijk ga ik er nu langer mee doen dan 3 jaar

Betrouwbare firma

Uitstekend service en een mooi product

Ik ben heel erg blij met mij mooi handschoenen. Er was een klein probleempje met de levering maar dat werd zeer snel en goed opgelost. Super tevreden

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.