Schnell und unkompliziert

Ich bin zufrieden mit der Ware. Qualität und Farbe sind gut. Kommunikation , Lieferung und Bezahlung alles gut gelaufen. Was will man mehr. Danke ☺️

Schnelle Lieferung, toller Schal und Tasche

Super schöne Produkte, bis jetzt tolle Qualität, auch nach dem ersten Waschen

Super Qualität

Der Loop ist super verarbeitet und ganz weich! Kratzt überhaupt nicht und sieht toll aus! Ich habe den gleichen Loop schon in einer anderen Farbe und auch nach etlichen Malen waschen verliert er seine Form und Farbe nicht! Lieferung war auch schnell, also ingesamt: 5 Sterne!!!

Heerlijk

Ik vindt de producten kwa kleding super heerlijk stof en wil wordt er gebruikt zit heerlijk!

Helemaal top

Heb hier een vest gekocht en het is helemaal naar mijn zin het is mooi op tijd geleverd en de website is ook goed. Ik zou het zeker aanbevelen om hier iets te bestellen.

Toller Schal

Am allerwichtigsten der Schal kratzt nicht . Tolle Qualität. Vielen Dank:))

Schnell. Tolle Ware!

Gerne wieder

Toll zur vollsten Zufriedenheit!

Schnelle Lieferung, gute Qualität....so macht das Einkaufen im Internet Spaß!

Top als altijd

Heerlijk vest (en sjaal) lekker warm en ziet er geweldig uit. Jammer dat de levering via DPD gaat

Geen draagervaring

Ik hoop dat mijn jarige dochter er blij mee is, maar dat weet ik nog niet. Het ziet er prachtig uit en voelt heerlijk aan.

uitstekend

product is conform de omschrijving, snelle levering

Wiederholungsbedürftig

Toller Produkte, schnelle Lieferung einfacher Retoure was braucht man mehr. ??

Mooie producten

Goede producten. Snelle verzending

Alkes perfekt funktioniert! Danke

Bestellt, schnell geliefert und getragen! Würde uch jedem weiterempfehlen!!

Mooie en stoere vesten en sjaals, heerlijk warm!

Goede service en communicatie

Zuverlässig,schnell,hält was beschrieben wird

Tolle Qualität!

Sowohl das Dreieckstuch als auch der Loop sind sehr angenehm zu tragen, die Farbauswahl ist wirklich toll und die Lieferung nach Deutschland ging sehr schnell.

Mooie kwaliteit

Ik bestelde een sjaal in driehoekvorm. Heel mooi grof gebreid, mooi warm en prikt niet. Niet goedkoop voor een sjaal maar de kwaliteit maakt het goed. Bovendien een overzichtelijke webshop én vlotte bediening.

Snelle levering en de producten komen overeen met de plaatjes Goede kwaliteit

Super schnelle Lieferung und unkompliziert Bestellung.

Es hat alles sehr gut funktioniert.

Schnelle Lieferung

Die Lieferung erfolgte sehr schnell. Das Produkt entspricht genau meinem Vorstellungen. Ich bin sehr zufrieden!

Mooie spullen, goede service

Perfekt !!!!!!

Tolle Ware. Gerne wieder !

Niets ontvangen

Ik heb helaas nog niets ontvangen. Vreemd om dan een beoordeling te moeten geven. Groet Fiona Poelhuis 0630284748

Prachtig mooie warme sjaal geleverd!!!

Snel en goed geleverd Een prachtige sjaal waar ik heel blij mee ben!!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.