Tolle Tücher wurden super schnell geliefert

Bin super zufrieden ganz tolle tücher

goede ervaring

product voldoet aan de verwachtingen. snel geleverd

Goede kwaliteit service

Leuke artikelen, goede kwaliteit, snelle service

Overzichtelijk en goede site om te shoppen

Fijn materiaal, mooie kleur.

Einfach tolle Mode

Ich liebe die Strickjacken. Sie sind angenehm zu tragen haben das gewisse Etwas :-).

Einfach perfekt

Schnelle Lieferung gute Qualität. Ich hatte nur die falsche Farbe bestellt und mußte leider retounieren Aber auch das funktionierte reibungslos. Ich kann nur empfehlen und werde auch wieder bestellen

Prachtige poncho, lekker zacht, mooie kleur!

Een fijne poncho, een echte aanrader voor de koudere dagen! Lekker zacht en een prachtige kleur.

Sehr gut

BESTELLUNG war Termingerecht geliefert worden. Der Preis ist auch ok Vg. Claudia

Tolle Qualität der Mützen und schneller Versand

Es gibt eine tolle Auswahl an Farben bei den Mützen. Auch die Passform ist toll.

Qua service en kwaliteit en uitvoering prima

Ik ben 1.55 en weeg 49 kg ik heb maat 36…… maar deze trui 36-38 is een jurk voor mij maar met een legging prima!

heel fijn

Heel fijn om snel het bestelde te ontvangen, echt service. Goede verpakking en ziet er erg mooi uit.

Beste kwaliteit

Heb twee super mooie poncho met col gekocht bij jullie, en ze blijven mooi. Zelfs na wassen in de wasmachine en ook nog eens in de droger.

Tegenvaller: prijs en kwaliteit niet in verhouding

Op de website zien de producten er kwalitatief goed uit. Eenmaal in je bezit vallen de producten erg tegen. Ik heb een sjaal en toploze handschoenen gekocht. Kleur is wel mooi en komt overeen met wat je op de website ziet. Maar de kwaliteit? Ik had wel betere garengebruik verwacht. Kwaliteit doet denken aan marktkwaliteit. Voor de prijs die je hier betaalt vind je in fysieke winkels veel betere kwaliteit aan sjaals en handschoenen. Dus nee, eerste en laatste keer dat ik hier iets koop/bestel.

Modieus de winter door

Lekker warm en goede kwaliteit!

Gute Qualität, tolles Styles und schnelle, zuverlässige Lieferung

Ich freue mich über alle Produkte, die ich von Knit Factory habe. Bislang habe ich alle Produkte in einem Shop gekauft. Jetzt habe ich das erste Mal online bestellt. Die Farbe der Strickjacke war nicht ganz wie erwartet, aber trotzdem schön.

Mooi product!

Ik heb een bruin vest besteld En het is een mooie kwaliteit !

Alles perfect

Er ist wunderschön

Das Tuch ist sehr angenehm. Die Farbe und Material ist so wie ich es gewöhnt bin.der Versand war schnell und zuverlässig.

Mooie sjaals

Mooie kwaliteit

Leuk colsjaal en muts gekocht, echt een leuke set

Heerlijk warm en zacht

Een heerlijk omslag doek Hij is binnen gekomen en meteen in gebruik genomen

Omslagvest

Prachtige mooi omslagvest. Mooie kleuren te koop. Ik heb gekozen voor petrol.

Zalig draagbare spullen

IK heb vnl ervaring met sjaals en mutsen, warm, goed wasbaar en zalig om te dragen!

Mooie spullen

Jullie hebben mooie spullen, echter de kleding zijn er vaak alleen in kleinere maten en dan zijn jullie mouwen in truien en vesten ook nog eens tekort. Grotere maat betekent ook langere mouwen.

Mooie kwaliteit in elke gewenste kleur

Ik ben een verzameling gestart van verschillend gekleurde sjaals en halsdoeken. Ze zijn zo mooi van kwaliteit en zitten heerlijk warm! Verzending ging ook super snel. Binnen 1 dag in huis.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.