Tevreden

Ik had al een sjaal waar ik erg tevreden over ben. Nu heb ik er twee besteld om kado te geven.

mooi en duurzaam

Mijn zitkamer is helemaal opgeknapt door de kussens en een plaid. Bovendien zit en lig ik nu veel lekkerder op de bank. Mooi en ook nog eens van duurzaam materiaal en in Nederland geproduceerd.

Geweldige col sjaal

Had deze al eerder gekocht in Texel nu in een andere kleur aangeschaft woon er zowat in

Heerlijke materiaal, groot draag comfort.

goede ervaring

hartstikke goed, leuke items, mooie kleuren, snelle levering, verzorgd ingepakt

De derde zwarte omslagdoek

De derde zwarte omslagdoek en de eerste paarse. Altijd hier gekocht. Kwaliteit is goed, aankoop gaat gemakkelijk en ook retourneren gaat probleemloos. Snelle verzending, kortom, zeer aan te bevelen.

Rundum zufrieden

Super schneller Versand, wunderschöne Ware. Einrn Sternabzug, weil die Retoure in die Länge gezogen wird. Ich konnte sie super einfach auf der Internetseite anmelden und mit dem erstellten Rücksendeetikett zurück schicken, allerdings habe ich immer noch keine Antwort darauf bekommen. Die Bestellung ist vom 3.Oktober, am 6.Oktober zurück geschickt. Bisher leider noch keine Antwort bekommen. Ich hoffe es klappt alles. Dadurch dass der Versand zu mir so schnell ging beunruhigt es mich ein wenig. Aber sonst bin ich auch jetzt beim Tragen der Ware sehr zufrieden und fühle mich pudelwohl damit.

Top Kauferlebnis von Anfang bis Ende

Sehr positive Erfahrung! Schnelle kundenorientierte Lösung auf meine Anfrage. Schnelle Auslieferung der Bestellung und dann habe ich mich in die Strickjacke verliebt

Sehr schöner Schal/ komplizierter Versand mit DPD

Der Schal ist wunderschön und auch qualitativ gut verarbeitet. Auch der Kundenservice ist bei Lieferproblemen Top. Dafür 5 Sterne!!! Aber der Versanddienstleister DPD ist eine Katastrophe. Ich habe 2.5 Stunden auf das Paket gewartet, dann kam auf einmal die Nachricht das meine Adresse falsch ist. Komischerweise gab es bei anderen Versanddienstleistern ( dhl, hermes, ups...) diese Problem noch nie!! Bitte den Dienstleister mal überdenken, dann 10 Sterne+ !!!

Helemaal prima

De bestelling en de levering verliepen erg vlot, binnen 1 dag had ik mijn bestelling in huis. Alles klopt; de maat, de kleur, materiaal. IK ben er erg blij mee.

Fijne en mooie wolle kleding of accessoires

Snelle levering en je krijgt waar voor je geld

Warm comfortabel kwaliteit

Helemaal tevreden, als ik weg ga met mijn rolstoel is de omslagdoek Een uitkomst. Warm lijf en benen.

Blij met mijn aankoop

Mooie poncho van goede kwaliteit. Ik draag ‘m continu. Ik ga ‘m ook in andere kleuren bestellen.

Modischer Schal

Toller Schal, sehr modern

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ein wunderschönes Dreieckstuch in einer super schönen weichen Qualität, einfach perfekt :) !

Wurde sofort auf das coole Dreieckstuch angesprochen :) .....hab es natürlich weiterempfohlen! Tolle Qualität.....schön warm u wunderschöne Farben wie ich finde !!!

Mooie producten

Ik heb diverse sjaals collen en 1 muts. De kwaliteit is heel goed en ze zien er ook prachtig uit. Bezorging gaat ook snel. Heel blij mee

Wirklich sehr zufrieden

Guter Service, tolle Qualität, schneller Versand. Bin sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Beste aankoop van het jaar

Wat een heerlijke poncho. Prachtige kleur en geeft een comfortabele warmte. Ik wil niet meer zonder.

Zeker een aanrader!

Duidelijke webshop, super snelle levering en een heel mooie product! Complimenten!

Sjaal nog mooier dan op de foto. Kriebelt niet. Keurig verpakt!

Mooie spullen en op tijd binnen. Fijn!

Mooie spullen. Kwalitatief heel goed. Echt wat ik had verwacht.

Heel slecht door DPD die mijn pakket eerst heeft verloren en nog steeds niet heeft geleverd.

Ik heb mijn bestelling, die betaald is, nog niet ontvangen. Deze had ik 1 week geleden moeten ontvangen. 3 keer gebeld met DPD en 2 keer met jullie, de oplossing is er nog niet.

Amazing

Great product

• Would you recommend us? No

Très satisfaite !

Je suis pleinement satisfaite de ma commande chez Knit Factory : large choix d'écharpes, gants et bonnets, prix corrects vu la qualité des produits, et livraison rapide !

Ik ben heel blij met mijn mooie gebreide badjas in een prachtige kleur.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.