Super zacht en pas op...erg verslavend :-D

Een hele fijne webwinkel die super spullen verkoopt. Alles sjaals, vesten, kussens ect zijn zo zacht en comfortabel ! Ik kan er niets aan doen, maar eenmaal een artikel besteld en ontvangen dan wordt je gewoon hebberig en wil je meer ♡ Oja , ze kunt hier met een gerust hart bestellen want ze doen gewoon wat ze beloven ;-)

Zacht warm kleed! Voor de koude herfst en winterdagen!! Kachel een graadje lager….

Goede service. Goed verpakt. Mooie kwaliteit. Blijft ook goed weet ik uit ervaring. Dus een duurzaam product!

Snel geleverd, en mooi product

Ik bestelde een paar klassieke gebreide pannenlappen, veel handiger in gebruik dan stugge katoenen. Knit Factory heeft ze, in allerlei kleuren. En ze werden supersnel geleverd.

Qualität und Lieferung sehr gut

Qualität der Produkte ist sehr gut und Lieferung erfolgte sehr schnell

Habe das 1.Mal etwas bestellt u. war sehr zufrieden

Nach meiner Überweisung des Rechnungsbetrages dauerte es sehr lange bis eine Bestätigug des Geldeingangs erfolgte. Dachte schon, dass es irgendwie nicht geklappt hätte. Nach Erhalt der qualitativ hochwertigen Ware war ich dann sehr zufrieden.

Prachtige poncho en snel binnen

Prachtige poncho en snel binnen

Ich habe auf das Paket fast 3 Wochen warten müssen und bis heute keine Ware!Einfach verschwunden!

Welche Lieferung?

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima bezorging en een hele leuke rok!

Prima bezorging en hele leuke rok!

Sehr schönes Material und Farben

Lieferung erfolgte sehr schnell. Material sehr angenehm und weich. Die erste Wäsche sehr gut überstanden..keine Knöllchen oder gezogene Fäden. Die Farben sind wunderbar.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en mooie producten

Altijd blij met producten van Knit Factory! Mooie kwaliteit!

Sehr schöne Pullis

Schneller Versand

Heerlijke kwaliteit

Levering ging zoals het hoort, retour was gemakkelijk en zonder problemen. Ik had meerdere items besteld om te passen, vandaar de retour. Een vest gehouden, voelt heerlijk zacht en warm aan.

Prachtige kwaliteit

Super blij met onze nieuwe kussens van Knit Factory! Mijn man wilde goed gevulde kussens en dat zijn ze! De uitstraling is stoer en dat wilde we graag. Echt heel erg blij zijn wij ermee.

Super goede spullen

Hele fijne en mooie kwaliteit Snelle levering.

Gewoon de beste op elk gebied

Al lang klant en steeds heel tevreden! Zowel over de snelheid van leveringen als over de kwaliteit! Super gewoon.

mooie producten

Veel verschillende dingen gekocht, van theedoek tot deken en alles is even mooi en van uitstekende kwaliteit.

Schöne, qualitativ hochwertige Strickjacke

Schnelle Lieferung, alles ok.

Bin verliebt in den Poncho

Produkt ist einfach mega süss zu tragen. Liebe es. Versand, Preis … alles sehr gut.

schöne Ware

Alles bestens, schnelle Lieferung, schöne Artikel in guter Qualität und Rücksendungen sind reibungslos möglich. Gerne wieder!

Gewoon perfect

Overzichtelijke website met duidelijke foto's. Zelfs de patronen met donkere kleuren zijn goed zichtbaar op de foto's. Wat ik op de foto's zag heb ik ook gekregen. Materiaal voelt van zeer goede kwaliteit en een snelle bezorging. Ik blijf deze winter lekker warm dankzij de Knit Factory!

Mooie producten en Snelle levering

Op de duidelijke website heb ik eenvoudig mijn keuze kunnen maken, de producten zijn van mooie kwaliteit en de levering is snel en goed verpakt.

PERFECT

Plusieurs commandes livrées ultra rapide, équipe au TOP.. Je recommande les articles sont d'excellente qualité, et l'équipe hyper sérieuse... Plus que parfait

Mooie artikelen, zoals afgebeeld

Kussens zien er prachtig uit, ook de plaid voldoet aan de verwachting

doet wat het beloofd

snelle verzending en mooie spullen

Gekregen wat ik had verwacht.

Prima sjaal. Goed verpakt en verzonden en alles op tijd en keurig geleverd. Blij met mijn aankoop

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.