Prachtig , mooi , zacht

Een verjaardagscadeautje voor mijn dochter , die net een nieuwe keuken kreeg. Ze was er heel erg blij mee.

Perfekt

Alles super geklappt und schnell geliefert. Wunderschöne Qualität und Sie roch wie frisch gewaschen.Man hat gleich wohl gefühlt in der Strickjacke.

Prachtige kussens.

Snel geleverd, goed ingepakt. De kussens zijn heel mooi van breiwerk met hele leuke details.

Ben tevreden.

Leuke kleding heerlijk draagcomfort en eventuele problemen worden zorgvuldig opgelost.

Alles perfekt! :o)

Alles perfekt! Schnelle Lieferung! Tolle Produkte! Sehr schöne Tücher und Schals! Ausgezeichnete Qualität! Absolut empfehlenswert! :o)

Tolle Qualität

Der Rock ist sehr gut, knittert nicht und behält nach dem Waschen seine Form Habe ihm in zwei Farben

Schönes Kleid

Hatte das Kleid in Holland Texel in einem Laden gesehen. Da meine Größe nicht mehr da war , habe ich es bestellt Lieferung hat sehr lange gedauert. Lag wohl am Zulieferer. Kleid hatte ich viel weicher in Erinnerung, trotz Viskose wirkt es wie Polyester .Es reicht sehr stark, muss es erstmal waschen. Hoffe der Geruch geht raus. Werde es trotzdem behalten, der Schnitt gefällt gut

Mooie kleding, goede kwaliteit!

De stof voelt heerlijk zacht en soepel aan! Leuke kleuren en netjes afgewerkt met oog voor detail. Ik draag ze vaak en graag!

Snelle levering; behulpzame klantenservice

Het retourneren van 1 artikel lukte niet, omdat ik door een storing het retourlabel niet ontving. Ik kreeg de klantenservice vlot aan de telefoon en ze hebben mij goed geholpen door een retourlabel naar mij te mailen.

Producten voldoen aan de verwachting. Vlotte levering.

Goede verhouding prijs/kwaliteit

Paket leider nicht angekommen

Vor über einer Woche bestellt und das Paket ist noch nicht einmal unterwegs :( Schade. bin gespannt ob und wann das Paket ankommt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Sehr schönes, lässiges Kleid, der Stoff ist wunderbar angenehm auf der Haut!

Ich habe zwei kurzärmelige Kleider aus Musselin bestellt. Vom Stoff bin ich wirklich begeistert, auch die Farben haben mir gut gefallen. Eines der Kleider war 2 cm kürzer als das andere, ich musste es zurückschicken. Was die Retoure betrifft, gibt es m.E. noch Verbesserungsbedarf. Bei der Anmeldung der Retoure auf der webseite wurde mir kein Label erstellt, das erhielt ich erst am Folgetag per mail, nachdem ich das Kleid bereits auf eigene Kosten zurückgeschickt hatte.

Betrouwbare webshop

Snelle levering. Netjes verpakt

Mooie kwaliteit en zeer snelle levering!

Mooie producten die een finishing touch zijn voor onze keuken!

Schnelle Lieferung und tolle Produkte

Die Produkte sind gut, die Kleidung fällt recht groß aus.

Toppie

Mooi product

Sehr schöne Kissen!

Ich habe 3 Jesse Kissen in Moosgrün und Grün bestellt. Sie gefallen mir sehr gut. Schönes Material, das nicht kratzt und die Farben entsprechen auch den Fotos.

Schöne Ware, schnelle Lieferung

Wunderschöne Tasche, habe sie selbst und jetzt auch verschenkt

jammer, maar ik heb mijn pakje nog niet in huis

De pakketdienst geeft aan als ik er kom dat ik een qr code moet hebben, maar die heb ik niet gekregen Dus geen code geen pakje. er schijnt bij het afhaalpunt geen pakje te zijn voor mij terwijl in de mail staat dat het daar aangekomen is Heel jammer van mijn geld. Hoe gaan we het oplossen> vriendelijke goeten fieneke almekinders

Heerlijke handdoeken, beste die ik ooit heb gehad.

Teleurgesteld

Ik vind het heel jammer , dat ik de kwaliteit van het artikel zo moest ervaren. Ik keek er naar uit om een leuk blouse te kopen, maar toen ik de verpakking open deed was ik enorm teleurgesteld. Graag eerst kijken of alles klopt van de bestelling, pas dan verzenden

Prachtige handdoeken!

De theedoeken drogen goed en ik ben fan van de gebreide keukendoeken! Snelle levering en mooi verpakt.

Snelle levering en tevreden met producten.

Fijn dat jullie 100% katoenen producten verkopen.

Mooie producten en snel in huis

Al veel gekocht, van theedoeken tot dekens en et is allemaal mooi. Blijft ook mooi en dat is nog belangrijker. Twijfel nooit om te bestellen, niet goedkoop maar dat voor goede producten.

Das Freizeitkleid schmiegt sich angenehm an dank Bindeband und ist dennoch luftdurchlässig und leich

Unkomplizierter Bzahlungsvorgang, schneller Versand und toller Service!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.