Vollständige Zufriedenheit - auch bei Rücksendung

Ich bin mit den von mir gekauften Produkten sehr zufrieden. Auch der Versand erfolgte immer sehr schnell. Letztens musste ich leider was zurückschicken, weil die Farbe eines Tuches in Natura anders aussah als auf meinem Bildschirm. Die Rücksendung und vollständige Rückerstattung des Kaufpreises via paypal lief völlig zügig und problemlos.

Total begeistert

Strickjacke und Tasche haben ein tolles Design und die Qualität ist sehr gut

Bestelling prima en snel verwerkt behalve de bezorging

DPD zou het envelopje (brievenbuszending) bezorgen. Lieten echter per mail weten dat ze mij niet thuis getroffen hadden en het akketje naar het afhaalpunt hadden gebracht. Dit is ongehoord. Het betrof een A5 envelopje met inhoud van ongeveer 50 gram. Dit alles heeft mj 1 uur verlof gekost en aangezien het afhaalpunt niet echt dchtbij was ook nog eens benzinekosten. Ook de vriendelijke mensen van het afhaalpunt vonden het ongehoord. De klacht ingediend bij DPD maar ondanks een belofte niets van ze gehoord.

Mooi product, snel geleverd

Mooi bedrijf

Pakket keurig bezorgd, mijn mail netjes beantwoord.

Zie hierboven.

Mooi product, uitstekende service

Het product kwam keurig op tijd. Daarnaast was het precies volgens de website. Goeie prijs/prestatie

mooie kwaliteit

prachtige keukendoeken

Prachtig product

Mooi vest ontvangen. Goede verzending, snel geleverd

Prachtige vesten en sjaals. Licht, warm en in geweldig mooie kleuren.

Ben zo blij dat ik knit factory ontdekt heb. De vesten heb ik iedere dag aan. Zowel stoer als betjes.

problemloses Umtauschen

selbst Produkte die über Gutschein bezogen werden, lassen sich problemlos umtauschen. Auch Probleme mit Gutscheinen werden umgehend, freundlich und kulant gelöst. Gut finde ich auch, dass es zunehmend nachhaltige Produkte gibt. Leider finde ich die Jacken nicht so schön, zu wenig grosszügig- schlicht, zu transparent, Strickoberfläche zu unruhig. Die Pullover haben leider zu kurze Ärmel. Alles Andere gefällt mir recht gut. Danke

Mooie sjaals en vesten en goede service

Er wordt snel verzonden en als er onverhoopt iets niet goed is is de klantenservice goed te bereiken en lost het snel op. Zeer tevreden.

super vlot geleverd en mooie kwaliteit!

Mooie muts en bijpassende sjaal! Ik had nog handschoenen zonder vingertoppen en deze zijn wel exact zelfde kleur maar niet zelfde patroon, anders waren het 5 sterren! Xxx

Snelle service.

Poncho besteld, en de volgende dag al in huis. Top!

Super leuke en mooie spullen

Ik hebbeen schort, omslagdoek, handschoenen zonder vingers en een speld besteld. Alles is mooi. Kleur komt overeen met internet. Bezorging is snel! Twee kleine aandachtspunten: het schort is erg zwaar. Bij de omslag doek zit al een speld, dat had ik niet bij de omslagdoek gezien, dus had ik er los ook 1 besteld.

Mooie spullen

Snelle levering, netjes verpakt

Tolle Qualität des gekauften Schals Demy in beige

Mit Knitfactory läuft alles reibungslos, nur das Versenden mit DPD ist ein Desaster

Zalige poncho, heerlijk warm op de begrafenis.

Prachtige poncho, mooie kleur, fijn warm materiaal.

Jurk besteld en snel geleverd, helemaal oke.

Schöne Ware, schnell geliefert!

Das erste Mal hier bestellt. Bin durch eine Werbung auf einer Seite aufmerksam geworden und war erstmal skeptisch. (Man weiß ja nie, bei diesen ganzen Internetshops.) Hab mich dann schlau gemacht, mich getraut und mich dann gefreut. Ich habe zwei Schals oder besser Tücher gekauft und die sind wirklich sehr schön. Verarbeitung, Farbe, Muster etc alles ganz toll. Kann ich nur empfehlen!!!

mooie kwaliteit

Duur maar prima spul

Gute Qualität mit schneller Lieferung

Ich bin durch Zufall auf Knit Factory gestoßen und nach einigen Fehlversuchen bei anderen Firmen, bin ich über die Wohndecke sehr glücklich. Eine schwere Qualität, die durch den Wollanteil gut wärmt.

Uitstekende kwaliteitn en goede service

Snel geleverd en de kwaliteit is geweldig van deze keukendoeken, mijn ouders zijn ook al fan en hebben zelf een set besteld

Vest van 130 euro gaat dezelfde dag al pillen.

Best gekocht van kunstvezel en wol. Ging dezelfde dag al pillen. Veel geld voor matige kwaliteit. Lijkt op de kwaliteit van de HEMA, alleen 4x zo duur.

Goede kwaliteit en service.

De wollen kleding is lekker warm. Kriebelt niet en draagt niet zwaar. Toen ik een jurk te groot had besteld, kreeg ik binnen een week al de juiste maat thuis.

Prima Qualität.

Sehr schnelle Lieferung der qualitativ hochwertigen Ware. Super, dass es im Winter auch viele Produkte mit Wolle gibt.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.