Schnelle Lieferung, Preis Leistung stimmt,Wäre sehr schön, wie ich mir sie vorgestellt habe!

Sehr schnelle Lieferung, Reibungsloser Verlauf, besser kann man sich eine Bestellung und Rückversandt nicht vorstellen( hatte mir mehrere Kissen zur Auswahl schicken lassen.

Fijne producten, goede kwaliteit, snelle service

Ik ben zeer blij met de producten die ik inmiddels besteld heb. Wat mooi en van een goede kwaliteit! Ik heb ze nog niet gewassen, maar ga ervan uit dat het daarna ook wel goed zit. Alles werd ook snel geleverd. Ik zou het liefst alle keuken- en badkamer textiel vervangen, maar daarvoor vind ik het helaas te duur. Hopen dus maar dat het assortiment stabiel blijft zodat het in delen aangeschaft kan worden.

Fijne omslagdoek

Heel blij met de poncho/omslagdoek. Precies zoals verwacht

mooie ontwerpen

maar de trui pluist enorm, al na een paar dagen dragen, wanten en 'moffen' zijn veel te krap. Erg jammer. Die laatste gaan terug.

Gute Qualität

Qualität ist sehr gut; große Auswahl; schneller Versand; 1 Stern Abzug, da die Rücksendekosten vom Käufer übernommen werden müssen.

Schnelle zuverlässige Lieferung nach Deutschland, gute und schöne Ware

Das war meine zweite Bestellung bei Knit Factory. Nachdem wir uns im vergangenen Winter von der Qualität überzeugen konnten (nichts fusselt und es gibt auch kein Peeling), habe ich nun dieses Jahr nochmal bestellt. Die gestrickten Schals und Mützen sind schön und qualitativ hochwertig. Die Lieferung erfolgte zügig via DPD. Danke sehr.

Hele fijne omslagdoek.

Zacht materiaal en prachtige kleur.

Zeer goed, prettig aan de telefoon geholpen en het vest draagt erg fijn

Ik heb voor de derde keer de fijnste pannenlappen gekocht.

Mijn ervaring met de pannenlappen zijn zo goed, dat ze al voor de derde keer besteld heb. Een extra set voor degene die "meekookt" bij ons. Ik heb er telkens vier liggen. Soepel en toch stevig. Bovendien mooi om te zien. Bestellen gaat makkelijk en overzichtelijk en de leveringen zijn goed te volgen en stipt optijd. We sparen nu voor de keukendoeken.

Wat een positieve aankoop zijn de kussens! De website is duidelijk en overzichtelijk. De bestelling wordt ongelooflijk snel geleverd en het product voldoet exact aan de beschrijving. Echt een aanrader!

Zeer traag met afhandelen

Heeft een dikke week geduurd voor het pakket werd verzonden! Na bellen zou het verzonden worden na 5 dagen maar helaas. Na het weekend weer gebeld en toen gingen ze eindelijk eens kijken waar het pakket was

De producten die wij hebben zijn echt super fijn. De placemats en de badmatten was je en daarna in de droogtrommel en klaar. Super snel en makkelijk. Krimpt niet en is makkelijk schoon te houden. Wij zijn zeer tevreden.

heel prettig

Ik heb een prettig contact gehad en zoals toegezegd is mijn pakket op tijd afgeleverd.

Super edle Strickware

Schnell geliefert, immer wieder gerne!

Mooie kwaliteit voor een mooie prijs

Superblij met mijn nieuwe sjaal en muts. Kleur is precies zoals op de foto. Lekker zacht (kriebelt niet) en heerlijk warm!

Immer sehr zufrieden

Schicke, ausgefallene Kissen. Sehr schnelle Lieferung. Kissenbezüge werden immer mit Füllung geliefert. Immer wieder sehr gerne!

Die Qualität der Ware gefällt mir sehr gut. Die Wolle kratzt nicht und fühlt sich angenehm weich an.

Die Ware wurde immer schneller als angegeben geliefert.

aanrader

prachtig mooi vest gekocht ,snel ontvangen

alles perfect

toppy

Prachtig

Ik heb twee poncho’s besteld. Werd vlot geleverd en de kwaliteit is prima! Wel jammer dat de punt van de speld stroef was en ik daardoor meteen bleef hangen in het breisel.

heel Fijn

Duidelijke site, snelle reactie

Prachtige items

Ondertussen 3 mooie sjaals 2 beanies en een paar handschoenen van de Knit factory rijker. De kwaliteit is super goed en de items zijn duurzaam. Niet perse goedkoop maar dat hoeft ook niet want het gaat Jaren mee.

Helemaal blij met.

Dassen, sjaals, truien en vesten. Allemaal even mooi en goede kwaliteit. Mooie cadeaus voor kerst, iedereen was er erg blij mee.

Snelle levering, maar…

U gaat ervan uit dat ,in het geval van retourzending, iedereen in het bezit is van een printer. In mijn geval was de printer kapot, waardoor ik een handgeschreven adres heb gebruikt. Dat werd niet geaccepteerd, waardoor ik €6.75 moest betalen. Niet correct. Met vriendelijke groet Irene Bomhoff

Heel blij mee!

2 mutsen besteld en heel blij mee. Mooie kleuren en fijne kwaliteit! Al eerder vesten en een sjaal gekocht, blijven mooi!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.