Snelle levering, ondanks met de feestdagen.

Prima producten en snelle levering

Ik heb hier diverse kleuren placemats en een keukenschort gekocht. de kleuren komen goed overeen met die van de website. Mooie kwaliteit en blijft ook goed na het wassen. Ik zou de Knit Factory zeker aanraden.

Prima producten en snelle levering

Verder prima

Heb okergele shawl gekocht alleen speld was niet goed heb ik verloren!

Verder prima

Heb okergele shawl gekocht alleen speld was niet goed heb ik verloren!

Snelle levering.

Netjes verpakt en snelle levering

Snelle levering.

Netjes verpakt en snelle levering

Snelle afhandeling klacht

Heel vlotte afhandeling van een klacht. Na het melden van een kapotte handschoen heb ik een nieuwe set ontvangen. Nogmaals heel dank daarvoor.

Snelle afhandeling klacht

Die Ware wurde nicht geliefert

Durch Schwierigkeiten mit DPD wurde die Ware nicht zugestellt, obwohl der Fahrer die Ware als zugestellt deklariert hat. Bis jetzt habe ich noch keine Nachricht von DPD bekommen. Ich habe dies reklamiert und warte auf eine Nachricht. Deshalb ist auch noch keine Zahlung eingegangen. Mit freundlichen Grüßen Hans-Jürgen Rösler

Tolle Produkte

Schnelle Lieferung, qualitativ hochwertige Verarbeitung der Ware.

Tolle Produkte

Schnelle Lieferung, qualitativ hochwertige Verarbeitung der Ware.

Hat alles super geklappt

Von der Auswahl bis zur Lieferung lief alles super.

Met een mooie korting een set van sjaal, muts en handschoenen gekocht in de mooie mode kleur beige. Design is stoer en net even anders. In één woord fantastisch. Kan iedereen Knit Factory aanbevelen. Kwaliteit, prijs en keuze perfect. Je slaagt altijd.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.