Nette levering en goede kwaliteit

Sjaal en muts besteld. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit. Ook de kleur is zoals ik had gehoopt.

Blij met de artikelen, met zorg ingepakt en bezorgd.

Nette levering en goede kwaliteit

Bin sehr zufrieden..

Ich liebe die Sachen von Knit factory..habe sehr viel..

Bin sehr zufrieden..

Ich liebe die Sachen von Knit factory..habe sehr viel..

Prachtige sjaal

Helemaal verliefd op mijn sjaal!

Schnelle Lieferung

Alles ok.

Super weiche Kissenhüllen

Super weiche Kissenhüllen

alles prima

die Sachen sind klasse, ich bin begeistert.

wunderschön und warm

das Dreieckstuch sieht sehr schön aus. Tolle Qualität und schön warm. Auch die Farbe ist sieht gut aus.

Perfecte en langdurige kwaliteit en erg mooi om te zien

Gebruik al25 jaar deze spullen en zeer duurzaam

Perfecte en langdurige kwaliteit en erg mooi om te zien

Gebruik al25 jaar deze spullen en zeer duurzaam

prima site, snelle afhandeling

Knit Factory heeft mooie producten, prijs/kwaliteit is super

Dreiecksschal COCO

Der Schal ist perfekt. Ich hab ihn mittlerweile in 4 Farben und auch schon des öfteren verschenkt. Er ist warm, er kratzt nicht uns sieht super aus. Mir sind nur die Versandkosten etwas zu hoch.

Heerlijk zacht en warm

Lekker om het wat warmer te hebben in huis of heerlijk als warme sjaal buiten.

Heerlijk zacht en warm

Lekker om het wat warmer te hebben in huis of heerlijk als warme sjaal buiten.

Schnelle Lieferung, sehr gute Qualität

Gute Verarbeitung, Farben stimmen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vandaag besteld morgen in huis. Top

Via een vriendin achter jullie site gekomen.

Uitstekende service!

Gebreide handschoenen gekocht waarbij de toppen van de vingers niet goed waren afgewerkt. Een telefoontje en er werden mij onmiddellijk een nieuw paar toe gezonden! Vriendelijk en vlot behandeld! Top!

uitstekend!

Ongelooflijk. vrijdag 25/11 eind van de middag besteld en zaterdagochtend 26/11 al bezorgd. Zo snel. Zo snel hoeft op zich niet voor mij maar voor hen die dat wel fijn vinden is dat een pre. Mijn 4e item van de Knitfactory en ook met deze ben ik blij.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.