je wordt al warm als je het pakket uitpakt

op de website kon ik snel uit de fijne collectie een keuze maken en binnen de kortste keren had ik het in huis, heel prettig!

uitstekend!

Ongelooflijk. vrijdag 25/11 eind van de middag besteld en zaterdagochtend 26/11 al bezorgd. Zo snel. Zo snel hoeft op zich niet voor mij maar voor hen die dat wel fijn vinden is dat een pre. Mijn 4e item van de Knitfactory en ook met deze ben ik blij.

helemaal in orde

mooi product, bestelling liep goed, keurig bezorgd

Geweldig vest

Heb dit vest in Bordeaux en is zoals altijd een geweldig vest.Mooie materialen en zit erg fijn

Geweldige poncho

Heb deze poncho in Bordeaux en Petrol besteld. Zeer fijne poncho, staat erg mooi ,Geweldige kleuren en je schiet hem zo aan.Ook erg leuk en speels met de punten

Geweldig!

Prachtige producten en snelle service.

Geweldig!

Prachtige producten en snelle service.

Mooie kwaliteit

Na een paar handschoenen en bijpassende sjaal waar ik heel tevreden over ben, ook maar eens een jurk besteld, geen spijt van, zit heerlijk kriebelt niet en staat leuk!

Tolle Produkte, geben schön warm im kalten Büro

Sehr schöne und warme Produkte, freundlicher Kundenservice.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Tolle Produkte, geben schön warm im kalten Büro

Sehr schöne und warme Produkte, freundlicher Kundenservice.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige omslagdoek

Mooie dikke omslagdoek. Mooie prijs en snelle levering. Perfect!

Snelle levering! Mooie kwaliteit Heel erg blij mee

Mooi product ! Goede kwaliteit!! Heel erg blij mee

Bestellingen komen op tijd. Sjaals zijn heerlijk om te dragen

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.