uitstekend

Het vest is eigenlijk nog mooier dan dat ik gedacht had.

Schale ist etwas zu klein hätte ihn doch grösser nehmen sollen.

Schnell Lieferung

Übersichtlicher Aufbau des Online-Shops

Zügige Abwicklung der Bestellung und schnelle Lieferung. Die gekauften Kissen sind sehr schön und entsprechen völlig meinen Erwartungen.

Snelle levering en keurig aangekomen.

Duidelijke en overzichtelijke site, snelle levering en in keurige staat ontvangen. Heel blij met mijn grote omslagdoeken!!

Snelle levering!

Superblij met mijn omslagdoek en poncho!

Mooi

Snel geleverd, kwaliteit uitstekend, Ziet er net zo uit als op de website.

Super mooi omslagvest!!

Dolblij met de antraciet kleur Jazz omslagvest. Het vest staat erg mooi en valt heel soepel, geeft behaaglijk gevoel! Sierspelt maakt het helemaal af. Leuk bij een spijkerbroek en chique bij een zwarte broek met zwarte coltrui.

Prima service en snel

Heel blij met de aanschaf. Mooie uitgebreide collectie . Zeer tevreden over de kwaliteit.

Adequaat met een krasje

Mooi product, zeer snelle levering maar de website is niet bijgewerkt. Wij gingen naar Amersfoort om daar handdoeken te kopen Volgens de website bevindt zich daar een winkel en dus verkooppunt. Dat is niet waar. De winkel verkoopt geen handdoeken enzo van Een tevergeefs bezoek. Graag actualiseren

Al meerdere vesten, handschoenen, shawls van de knitfactory, stuk voor stuk mooi en blijvend mooi! Snelle levering, helemaal goed!

Mooie omslagsjaals en goede kwaliteit!

Heel blij met mijn aankoop, tevreden over de kwaliteit en kleur!

Schnelle Lieferung von wahren Lieblingsteilen.

Schnelle und zuverlässige Lieferung. Schöne und angenehm weiche Stoffe. Tolle Farben.

geweldig

kwaliteit boven verwachting!

Weiches und angenehmes Tragegefühl.

Schneller Versand und genau wie im Onlineshop abgebildet. Auch zum verschenken perfekt geeignet.

Mooi en zeer goede kwaliteit

Kwaliteit van de materialen is en blijf ook goed. Levering is snel.

Prachtige muts

Ik had al eerder besteld bij Knit Factory, goede kwaliteit en mooie mutsen, snelle levering.

Super Ware

sehr schnelle Lieferung und super Qualität

Prachtige kussens

In verschillende wijnwinkel kwamen we deze kussens tegen. Net even wat anders. Maar, de kleur… Op de website zijn de kleuren goed te zien. De kussens liggen nu op de bank en het is echt af!

Een heerlijke zachte sjaal

En zo lekker de volgende dag al in huis

Goed en snel bezorgd

Ik kan mijn bestelling nog niet beoordelen omdat het een kado is van Sinterklaas. Nog even wachten.

Krek wak wou

Fijne fingerloze handschoenen.

mooi afgewerkt product, mooie kleuren, snelle service.

uitstekend

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.