Mooie sjaal

Snel geleverd. Sjaal ziet er mooi uit.

Alles was correct!

Alles super und schnell bearbeitet!

Sehr zufrieden

Ich bin begeistert

Gute Qualität, schöne Verarbeitung, schnelle Lieferung

Heel goed geholpen.

Voor de eerste x iets gekocht bij jullie. Heel veel keus, mooie kleuren en super snel bezorgd. Ben heel blij met m'n kussentjes. Staan heel mooi op de bank. Blijf jullie volgen. En leuke reacties gehad. Nogmaals dank.

Prima en snel bezorgd

Mooie producten

Een fantastische sjaal met bijpassend een haarband en handschoenen gekocht in de mooie kleur stone red. Mooie aparte details maken de spullen bijzonder. Levering snel en correct. Knit Factory is een aanrader.

Mooie website bij Knit Factory en in Nederland

Mooie kwaliteit keukendoek ik ben er blij mee

X

X

Knit Factory - weiche Naturmaterialien, die nicht nur das Herz erwärmen

Knit Factory trifft den Nerv der Zeit; nachhaltige, innovative Naturprodukte, die nicht nur das Herz erwärmen. Mich begeistern die Produkte immer wieder. Tolle Farben, sehr hohe Qualität, tolle Materialkombinationen und die Preise sind absolut fair. Knit Factory macht mein Zuhause und mein Outfit zu etwas ganz Besonderem.

teleurstellend

Ik vond de kwaliteit van de bestelling erg tegenvallen. Heb jaren vesten besteld,die veel steviger van kwaliteit waren. jammer

Groot, zacht, kriebelt niet. Heerlijk :)

Ontzettend stoere kussens

We zochten nog wat aanvulling voor op onze nieuwe bank en waren op zoek naar kussens. Had nog niet voor ogen welke, maar toen ik bij Knit Factory uitkwam, werd ik blij. Ontzettend veel keuze en totaal wat anders dan anders. De kussens werden prompt geleverd. Kussenhoezen kwamen overeen met het plaatje. De vulling erin et voilà. Ben erg blij met de kussens. Ze zijn goed gevuld, zien er erg stoer uit, hebben bijzondere accenten of accessoires. Denk aan een leren logo, of een leren friemeltje. Kortom; tevreden klant.

Tolles Produkt, gute Beschreibung und gute Erklärung

Problemloser Kauf, schnelle Lieferung, gerne wieder, perfekt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Kwaliteit voor betaalbare prijs.

Ik zocht al enige tijd naar een mooie zwarte omslagdoek van goede en elegante materiaal gemaakt. Nergens kon ik vinden . Ik zag de omslagdoeken van knit Factory voorbij komen maar ik had nog nooit bij hun iets besteld. Bestelling ging makkelijk en binnen 2 dagen was het al geleverd. Het is nog mooier dan ik had verwacht. Een prachtige omslagdoek en heerlijk zacht. En wat een kwaliteit. Ik wil daar nog meer kleuren van hebben.

Alles gut, nur etwas lange Lieferzeit

Wie bei allem momentan, war die Lieferzeit recht lang und der Lieferservice in unserer Region recht unzuverlässig. Aber da könnt ihr ja nichts für. Sonst hab ich eben eine Mütze bestellt, die ist angekommen und passt.

Mooie kwaliteit, snelle levering

De ene dag bestelt, de andere dag in huis. Mooie kwaliteit materialen. Zorgvuldig verpakt en geleverd

Alles super

Tolle Ware, schneller Versand

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle service en zeer goede kwaliteit producten.

De door mij bestelde artikelen zijn snel geleverd. Tot mijn verrassing kreeg ik er nog een mooi sjaal bij ook. De producten zijn van mooie kwaliteit.

Top kwaliteit! Altijd goeie survus elk jaar opnieuw!!

Mooie foto’s en duidelijk kwa kleur overeenkomst. Elk jaar bestel ik een nieuwe kleur sjaal er bij en ben altijd 100% tevreden! Krijg ook altijd leuke reacties van de mensen die bij mij in de bloemenwinkel komen en dat ook met wassen de kleur en kwaliteit goed blijft!!! Zo tevreden dankjewel voor jullie mooie producten <3

Schnelle Lieferung, tolle Qualität !!

Schneller Versand der Ware, wunderbare Verarbeitung von Schal, Handschuhen und Mütze. Ich freue mich auf die kalte Jahreszeit. Jederzeit wieder!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hele goede persoonlijke bereikbaarheid met telefoon

Zie boven

Schnelle Lieferung meines neuen Lieblingsstücks

Kann über nichts meckern- schöne Strickjacke, schnelle Liegerung. Danke.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Fijn dat jullie ook grotere maten hebben. Top

Mooie producten voor een goede prijs

Snel bezorgd

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.