Zeer tevreden!

Een snelle levering van een heerlijk warme en mooie poncho.

Mooie producten

Al verschillende vesten en andere producten gekocht. Snelle levering en goede (klanten)service. Wel jammer dat jullie zaken doen met DPD, die juist helemaal géén service verlenen. Probleem via/door jullie echter netjes opgelost. Heel blij met m n nieuwe vest!

Helaas een andere steek dan bij mijn vorige omslagdoeken. Deze te grof/ wollig/ wat kriebelig

Heel blij met mijn kussens. Snelle en keurige levering. Top !!!

Ich liebe diesen Schal!

Lieferung ist schnell und zuverlässig! Qualität, Auswahl ist super. Ich kann Knit Factory nur weiterempfehlen. Macht weiter so!

Alles Gut

Alles Gut

Twee Sjaals gekocht snelle verzending , mooie kwaliteit. Echt een aanrader

Super snelle levering

Overzichtelijke webshop Klantvriendelijk bestelsysteem en snelle levering. Mooie kwaliteit van product!

Er was een probleem met de bezorging.

Toen ik mijn probleem melde kwam daar een snel en goed antwoord op. Dat wat ik besteld had was uitstekend verzorgd

Mooie tas besteld erg blij mee.

Mooie sjaal

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe sjaal. Goede kwaliteit en snelle levering

Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle levering

De site was overzichtelijk. Het product goed omschreven en duidelijke foto’s. Na betaling verliep de levering snel. Een zeer tevreden klant

Heel tevreden

Mooie materialen en goede kwaliteit!

Guter und zuverlässiger Service

Die Lieferung war zuverlässig, Qualität wie erwartet gut.

Top service!

Snelle levering en goede kwaliteit ik ben heel tevreden.

Snelle levering en mooie producten!

Een mooie en duidelijke site, mooie kwaliteit spullen en snel geleverd!

Gute Ware scnell geliefert

Die Beiden Tücher haben eine gute Qualität, die Accesoires machen sie zu einem Hingucker. Die Handstulpen passen perfekt. Lieferung ging schnell. Gerne wieder.

Mooie artikelen

Goede communicatie en mooie artikelen

Prima artikel

Nvt

Snelle levering, netjes verpakt en geleverd. Heel mooi product.

Super producten!

Snelle levering, mooie spullen van kwaliteit en super van kleur! Blij!

Snelle en goede levering

Leuke kleur en motief (ruit)

Nog niet gebruikt, maar zal wel goed zijn, nl soepele stof

Alles bestens super Qualität

Schnelle Lieferung, super Ware. Perfekt

Snelle levering, mooie kwaliteit

Snelle levering Goede kwaliteit Voldoet aan mijn verwachtingen

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.