Perfekte Strickjacke

Die Qualität von Knit Factory ist unschlagbar. Ob im Büro oder in der Freizeit, ich liebe diese Strickjacken

Alles zeer mooi afgewerkt

Super Passform und sehr gute Qualität

Die Artikel sind genauso wie beschrieben, hatte mir ein Kleid bestellt was perfekt passt. Wie schon bei einer früheren Bestellung, stimmt die Qualität. Die Lieferung war schnell und unkompliziert. Immer wieder!

Mooi materiaal en mooie ontwerpen

Leuk om uit te kiezen. Besteld en de volgende dag in huis en ervan gaan genieten

Mooie producten voor een goede prijs.

Mooi jurkje voor een leuke prijs.

Je krijgt wat het waard is voor je geld

verbaast door de snelle aflevering en fijn dat het door de bus kon. Helaas ben ik door de kleur van Zwart/khaki op het verkeerde been gezet, mijn fout als je zoekt op internet naar kleur omschrijving is dat van aardkleur donker tot licht en groen Heb daar in het verleden ook van aantal gekocht dus wilde aanvulling maar deze zijn echt groen. Dus heb ze weer terug gestuurd en wacht op mij geld, maar komt vast ook goed. vriendelijk groet ce.

snelle levering mooi product

gekozen vanwege het mooie product en in Nederland gemaakt koop Nederlandse waar dan helpen we elkaar

Schnelle Lieferung

Gute Qualität

Perfect.Snelle bezorging.

Eerste bestelling (kussen) was te wit .Heel snel geld terug. Daarna de tweede bestelling (kussen ) bruin. Mooi materiaal. Al vaak kussens gekocht van jullie merk.

schöne Mode, tolle Qualität

Unkompliziert, schnelle Lieferung

Mooi dekbed, anders dan 'gewone' aanbod.

Snelle afhandeling via webshop. Dekbedhoes klopt precies met foto en beschrijving.

Sehr gute Qualität, schneller Versand jederzeit zu empfehlen!

Meinen ersten Strickmantel trage ich seit 4 Jahren. Die Qualität ist super! Ich habe verschiedene Teile der Knitfactory und bin super zufrieden damit!

Fijne materialen, ik houd ervan

Aangezien ik van katoen houd en lekkere materiaen op mijn huid wil dragen ben ik helemaal weg van jullie omslagdoeken. De kleuren vind ik mooi en het materiaal is heerlijk. Ze zijn veelzijdig in gebruik. s laken om op te zitten, als laken over je heen, als handdoek, als omslagdoek. Heel fijn. Voor jullie beddengoed geldt hetzelfde.Heel mooi en fijn materiaal. De zending ontving ik vlot.

Mooi product & goede service

Heb een gebreide omslagdoek gekocht, niet de eerste, want dochters en ook vriendinnen zijn er weg van, net als ikzelf. Makkelijk besteld, snel bezorgd, netjes verpakt en met goede communicatie. Blij mee.

Gute Qualität und schöne Farben

Gute Qualität und schöne Farben

Uitstekende service

Met dank aan de medewerkers van de knit factory heb ik mijn bestelling alsnog ontvangen.

Das Paket ist bis heute leider nicht angekommen

s.o.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super leuk product.

Super leuk product ( placemats). Zo leuk dat ik ook ze voor mijn broer heb gekocht.

Goeie ervaring

Alles was goed! Mooie producten, snelle verzending.

fijne artikelen

Alle kledingstukken die ik besteld heb, bevallen me heel erg goed, Goede kwaliteit, goede coup, mooie kleuren.

Goede kwaliteit

Ik heb pannenlappen en een keukendoek met theedoek en ben er erg tevreden mee. Na 25 jaar waren de pannenlappen aan vervanging toe.

Ik had al enkele placemats van Knitfactory, nu ook pannenlappen. Ben er erg blij mee. Ik vind het blokdesign heel mooi, ze zijn makkelijk te wassen en de verschillende kleuren werken samen ook heel goed.

Fijne producten van goede kwaliteit!

Ontdekt bij een kennis en was meteen verliefd. Gelijk gekocht en nu bij gebruik erg blij mee. zal het zeker aanraden!

Schnelle Lieferung und sehr gute Qualität

Wie immer bin ich sehr zufrieden, schnelle Lieferung, sehr gute Qualität und schöne Farben

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.