Perfekte Qualität

Aus der Vielzahl von schönen aerikeln haben wir passende Kissen ausgewählt, die s hell geliefert wurden.

Mooie sjaals, goede kwaliteit, ruime keuze en snelle bezorging

Kissen

Die Kissenhüllen sind wirklich schön. Der Versand war total schnell. Aber bei den Kissenfüllungen handelt es sich um Billigprodukte, die den nicht gerade günstigen Preis der Kissen nicht rechtfertigen. Das habe ich auch so mitgeteilt. Der Kontakt war auch wirklich nett und mir wurden Ersatzkissenfüllungen geschickt. Da es aber nur eine Art Füllungen gibt, ändert das nichts an meiner Kritik. Deshalb leider nur 3 Sterne.

Mooie producten en snelle levering

Fijn dat alles zo voor de feestdagen snel geleverd werd en de kwaliteit lijkt me goed.

Sehrgerne wieder

Super schnelle Lieferung, moderate Preise und top Qualität Hab auch schon weiter empfohlen (erfolgreich)

Mooie muts en sjaal, die ook nog eens snel geleverd werden.

Leuke warme collectie

Ik heb een muts , handschoenen en sjaal besteld . Kleur matcht mooie kwaliteit die nie prikt . Echte aanrader

Mooie producten!

Mooie producten en snelle levering. In het verleden bestelde producten nog steeds mooi!

Kwaliteit prijs verhouding is helemaal in orde. Assortiment is veelzijdig.

Sehr zufrieden

Produkt einwandfrei, wie beschrieben, Korrespondenz und Lieferung prompt. Sind sehr zufrieden. Kann man nur empfehlen.

Schnelle zuverlässige Lieferung

Tolle Schals und Handschuhe, kamen zum wiederholten Mal als Geschenk und für mich selbst super an. Tolles, besonderes Material und Design. Lieferung und Bezahlung schnell und unkompliziert, klare Weiterempfehlung!

Slechte dunne kwaliteit

Ik was opzoek naar een leuke warme beanie muts en kwam bij knit factory uit. Op de Fotos zag het er prima uit. Leuke bijpassende handschoenen. Mooi dacht ik! Helaas, het was dunne kwaliteit en na 1 keer dragen is de rek eruit bij de muts. De handschoenen zijn wel ok. Maar over all is het erg duur vergeleken met de kwaliteit.

Prachtige plaid. Errug blij mee!

Op de dag voor Sinterklaas plaid besteld. Zoals beloofd, ondanks de drukte, de volgende dag geleverd gekregen. Plaid voldoet aan alle verwachtingen. Mooi en warm. Ik was een beetje bang dat hij te zwaar zou zijn maar hij is precies goed. Zwaar genoeg om behaaglijk aan te voelen en licht genoeg om toch nog te kunnen bewegen. Er wordt hier in huis om gevochten!

Guter Service.

Freundliche und schnelle Antwort. Prompte Lieferung. Super Qualität.

Super fan van de omslagdoek

Enorm blij met mijn coco omslagdoek. Ze zijn lekker warm, kriebelen niet en ik ben alvast van plan nog eentje bij te bestellen in een andere kleur ☺️

schnelle Lieferung und sehr schöne Ware

Das Bestellen im Internet war einfach, da die Webseite sehr gut und übersichtlich ist, ebenso die Anweisungen. Gefallen hat mir auch die Vielfalt der Farben!

gute Qualität für einen fairen Preis

Artikel sind wirklich so schön und gut wie die Bilder im Netz, Bestellung wird sehr zügig geschickt, und kommt sehr gut verpackt an.

Zeer mooie producten

Bijzonder blij met mijn aankopen. De producten onderscheiden zich van anderen door de kwaliteit en de exclusiviteit. Mijn complimenten

Super schöne Kissen

Lieferung TOP!

De col is erg flubberig, geld niet waard

Heb spijt van mijn aankooo

mooie sjaal en muts

heb mooie sjaal en muts gekocht Cobalt blauw Fantastich !!!

Sehr schöne Handschuhe

Schneller Versand. Gute Ware. Alles super.

Ich habe die Ware bis heute nicht erhalten

Ich habe die Bestellung bereits am 6.12.2021 aufgegeben und bis heute Keine Ware erhalten

Super schnell . Vielen Dank.

Es ging superschnell hatte die Ware nach drei Tagen . Vielen lieben Dank

Fijne producten

Fijne producten, mooie kleuren

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.