Prachtige soepele polsmofjes snel in huis

Mooie kleur en heerlijk soepel en warm gebreid. Niet te dik en zitten goed. Snel in huis. Erg blij mee

Prachtig

Wat een goede service, de muts en sjaal zijn gewoon prachtig in een warme kleur, gezellig en leuk om al cadeau te geven, het is leuk om iemand nog meer te zien stralen met deze mooie knit’s

Prima en snel

Schnelle Lieferung!

Sehr gut gerne wieder

Sehr schnelle Lieferung und hoch zufrieden

Muts is top (5 sterren) maar de mondkapjes waren een miskoop

Ik ben helemaal blij met de muts, deze past goed en is mooi gemaakt. Maar de mondkapjes waren helaas een miskoop, de ene zat te strak dat ik niet kon ademen en de andere was te groot en bleef niet goed zitten. Maar ondanks dat zou ik toch weer andere leuke artikelen bij Knit Factory gaan kopen!

Nie angekommen!!!!

Eigentlich war alles gut bis zu dem Moment, als ich von DPD und Knitfactory die Mitteilung bekam, mein Päckchen sei am 02.12 mittags geliefert worden. Nein, ist es nicht. Ich war zu Hause, hab drauf gewartet, hier war niemand., der das Päckchen geliefert hat. Und abgegeben bei den Nachbarn wurde es auch nicht. Was ich jetzt mache? Nichts. Es abschreiben. Bin zwar traurig, aber es ist wahrscheinlich gestohlen worden oder unterschlagen, keine Ahnung. Aber dort bestellen werde ich nicht mehr

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Goede kwaliteit en goede service

De plaids die we hebben gekocht zijn van goede kwaliteit, zoals verwacht. De service was prima, makkelijk te bestellen en snel geleverd

Na advies mijn bestelling geplaatst bij Knit Factory. Ik was blij verrast door de snelle levering.

Fantastische Qualität und toller Kundenservice

Die Kissen und Plaid YARA sind in hervorragender Qualität, wunderschönes, angenehmes Material, tolle Verarbeitung!!! Die Ware wurde unglaublich schnell geliefert und fehlende Artikel wurde nach kurzer Kontaktaufnahme anstandslos und sofort nachgeliefert- klasse Kundenservice!!!

Mooie producten, snelle levering

Mooie sjaal, handschoenen en beanie besteld. De kleur (violet) is in het echt nog mooier dan op de foto. Levering heel snel en mooi klein verpakt.

Mooie sjaal

Prima product

Gute schöne Qualität

Prompte Lieferung

Niks mis mee!

Twee mooie gebreide omslagdoeken besteld, de volgende dag meteen geleverd. Ik wilde de omslagdoek met de mooiste kleur houden, maar uiteindelijk heb ik de tweede doek cadeau gedaan. Ze waren allebei te mooi om terug te sturen. Enige verbeterpunt zou de plastic verpakking zijn: dat kan vast milieuvriendelijker!

Heel mooie kwaliteit

Prachtige kwaliteit omslagdoek en muts. Snelle levering ook.

Schnelle Lieferung der qualitativ guten produkte

Habe das erstmal bestellt, weil ich schon mehrere Dinge geschenkt bekommen habe

Zeer klantvriendelijk.

Snel geleverd, blijkt foute zending, binnen 24 uur gecorrigeerd. Hele goede service.

Bekleidung mit absoluter Wohlfühl - Gewinn.

Weiterhin zuverlässige, unkomplizierter als auch qualitativ hochwertige Ware, die nicht nur gut aussieht und bequem sitzt, sondern auch zeitlos zu jedem Tag des Lebens passt. Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Genau die richtige Wahl !

Schnelle Lieferung und eine super Verarbeitung, ganz tolle Qualität. War bestimmt nicht mein letzter Einkauf bei knit factory!

Wunderschön!

Perfekt!!!

SUPER!!

Super snel en netjes geleverd! Super comfortabele trui en in combinatie met de kol een ideale combinatie! En misschien wel het belangrijkste; een Super mooie kwaliteit!

Retourneren gaat slecht

Veel mensen hebben geen printer, dus retourlabel...........klantonvriendelijk. 98% van de bedrijven voegt zo'n label toe aan de bestelling en dat is heel klantvriendelijk. Dus............

Schöne Qualität

Alles super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel blij met de mooie sjaals!

Op de site makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en ondanks de Sinterklaas drukte binnen 24 uur geleverd. Top!

Goede kwaliteit

Goede en duidelijk zaak waarbij probleem zeer snel en goed opgelost wordt

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.