Tolle Ware, jedoch nicht passend für Adressat.

Sehr guter Service. Reibungslose Rücksendung!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie en goede kwaliteit.

Schöne Qualität

Super schnelle Lieferung und wir wurde stets informiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Toller Service, super Qualität!!!

Wir sind sehr zufrieden.Der Schal ist klasse und kuschelig.Die Qualität ist hervorragend. Der Service war unkompliziert und schnell.Einfach perfekt!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer mooie producten, snelle levering

Tolles Produkt

Super schnelle Lieferung

Einfach perfekt

Superschlau und superschnell was will man mehr

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Ik heb een omslagdoek besteld. En hij overtrof al mijn verwachtingen. Hij is erg mooi en heerlijk warm.

Heerlijk warm

Goede kwaliteit producten.

Heerlijke sjaal. Lekker warm en stoer door t label!

Heerlijk. Vorig jaar lang naar op zoek. Nu eindelijk gevonden…heerlijke col!

Kuschelig und schön

Ich habe Schal und Stirnband bestellt. Sehr kuschelig und sieht gut aus. Leider riechen die Sachen noch stark nach der Produktion.

Super meedenkend!!

Ik wilde graag de colsjaal ophalen omdat we in de buurt wonen en het zonde vond van de verzendkosten. Goed opgelost door hen! Chapeau!e

Mooi, handig, tof als cadeau - fantastisch!

Versandkosten

Finde es nicht gut, das die Versandkosten bezahlt werden müssen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Kwaliteit viel tegen

Ik dacht het is een dikke shawl was zo lijkt het op de foto en hij was erg dun . Maar de kleur was wel mooi

Machtig mooie kwaliteit producten

De foto's in brochure komen zeer goed overeen met de producten in het echt. Bestelling makkelijk geplaatst en snel geleverd. Items blijven mooi bij dragen en gaan niet pluizen. Ik word heel blij van alle mooie kleuren. Groetjes van een zeer tevreden cliënt.

Mooie kleuren en ziet er prachtig uit. Zeer tevreden

Perfekt

tolle Ware, schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooi product, snelle levering en zorgvuldige afhandeling

Product ziet eruit zoals getoond op de site en voldoet aan de verwachtingen. Ik had per ongeluk dubbel betaald maar kreeg het teveel per omgaande terug.

eigentijdse produkten van goede kwaliteit

ik ben vriendelijk geholpen toen de bezorging niet helemaal goed was verlopen ,maar alles is op tijd goedgekomen.

Lieblings- Shop

Moin, aus dem kühlen Norden. Bin total begeistert von allen Produkten und IHR steht ganz oben auf meiner Wunschliste. Mützen, Schal`s usw. wohnen bereits in meiner Garderobe und freuen sich auf Nachwuchs. Liebe Grüße, Heike

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Sehr schön und angenehm warm Mütze

Ich bin so begeistert, dass es so leicht und warm zum tragen. Ich würde es vergessen ab zu nehmen, wenn ich im Haus bin, lach. Ich bin froh es zu finden. Jetzt habe ich zwei Stück, aber verschieden Farbe. Werde immer wieder kaufen. Top Mütze

Snelle levering mooi product

Theedoek, handdoeken en pannenlappen gekocht. Ziet er gewoon heel mooi uit.

Mooie producten, snelle levering

Mooie producten, supersnelle levering, goede communicatie

Alles bestens!

Schöne Produkte - schnelle Lieferung.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.