Wauw, wat een prachtcollectie

Ik schaam mij bijna om de hoeveelheid omslagdoeken en poncho's ik nu van KnitFactory heb :-D En eerlijkheidshalve... ik heb er nog een paar op het oog haha. Ze zijn allen zo mooi, kwalitatief en heerlijk om te dragen. Mijn liefde voor kleur en materiaal valt perfect samen.

Goed product, snelle levering

Goed product, snel geleverd

Topkwaliteit

Ben zeer tevreden over de kleuren en kwaliteit. En heb deze al geadviseerd bij vrienden

Sehr zufrieden! Tolle Ware!

Lieferung war bereits am nächsten Tag da!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Hochwertige und sehr schöne Schals.

Bestellung und Versand haben super geklappt. Die Ware wurde schnell geliefert. Die Schals sind wirklich sehr schön und peppen die Garderobe auf.

Immer wieder gerne

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Uitstekende service voor heerlijke sjaal

Ruime keuze aan fijne warme sjaals. De volgende dag geleverd.

Lieferung war umständlich

Strickteil ist wunderschön und kam schnell, allerdings brachte der Packetbote das Packet in den Packetshop ein Ort weiter ohne sich die Mühe zu machen bei einem Nachbarn zu klingeln. Sehr wahrscheinlich war er gar nicht vor Ort. Schade!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heerlijke omslagdoek, waar ik zowat in "woon"

Ik leerde de knit factory kennen, omdat ik een omslagdoek kreeg van mijn zus. Sindsdien ben ik verkocht en "woon" ik zowat in mijn omslagdoek. Ik heb voor mezelf al een andere kleur besteld en omdat ik er zo blij mee ben, verschillende omslagdoeken om cadeau te doen. Ik gun het mijn dierbaren ook. De bestellingen zijn snel binnen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van het tijdpad van het bestelproces. Kortom, niets negatiefs te bedenken.

Schnell.

Unkompliziert.

Heerlijke omslagsjaal!!

Zowel fijn als omslagsjaal en als omslag doek in het voor en najaar!! Mijn tweede om ook eens af te kunnen wissellen :)

Mooie producten goede levering

Alles goed geleverd en de producten zijn mooi en van goede kwaliteit!

modische Auswahl in vielen tollen Farben

Mooi kussen, snelle levering

Mooie kwaliteit Snelle levering

Prachtige, hoogwaardige producten die bijdragen aan een warme sfeer in huis.

Ik heb de kussens online besteld. De (snelle) levering was volgens afspraak. De kussens waren heel goed ingepakt. De kwaliteit straalde er van af. Heel erg blij mee!

Heerlijk materiaal en heerlijk snel

Fijne materialen worden er gebruikt.

sehr schöne Kissen, gute Qualität

Ich darf mich nun am Besitz einiger Knit Factory Kissen erfreuen. Sie sind wirklich sehr sehr schön und die Qualität ist top. Vor allem auch die Innenkissen, die mit einem Reißverschluss ausgestattet sind, um die Befüllung an seine Ansprüche anpassen zu können.

Vlotte bediening, goede kwaliteit

Alles naar wens

Schön, schlicht und sehr gute Qualität.

Auf einen Urlaub in den Niederlanden in einen Schal verliebt. Jetzt hab ich schon zwei und eine Strickjacke.

Schnelle Lieferung gute Qualität

Schnele Lieferung und gute Qualität

Prima ervaring, snelle levering

Prima ervaring, snelle levering mooie sjaal ontvangen. Ik vind wel dat de website op de telefoon wat onduidelijk te bedienen.

Super producten, goede kwaliteit, goede service!

Goede kwaliteit producten. De levering is super snel. Ik bestel hier zeker weer wat!

mooi

mooie muts, goed rekbaar, past zelf over mijn "na ******" pruikenhoofd. Ik geef het door aan anderen

Super goede kwaliteit, snelle levering.

Ik ben fan! Sinds ik de kleding van Knit Factory heb ontdekt blijf ik maar bestellen! Geweldige basics die je overal bij kunt matchen (zo veel kleuren!!) en super goede kwaliteit.

sogar noch schöner als gedacht

Die Mützen und Schals waren in Original noch schöner als auf den Bildern. Tolle Qualität, super kräftige Farben und ein wirklich schneller Versand. Ich kaufe bestimmt noch weitere Artikel. Vielen Dank ans Knit-Team!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.