Ich bin begeistert und werde wieder etwas bestellen

Es passiert nicht oft, dass ich Bewertungen im Internet schreibe. Dies ist mir zu anstrengend…lach Doch der Schal und die Mütze gefallen mir so gut und ich bin von der Qualität begeistert, dass ich gerne 5 Sterne gebe. Meine Kollegin hat sich auch einen Schal bestellt und ich werde auch noch einen in einer anderen Farbe bestellen

Auffallend schön

Qualitativ hochwertige Produkte (ich selbst habe mir einen Dreiecksschal und eine Strickjacke gekauft; meine Tochter hat einen Dreiecksschal, einen bekommt meine Schwester zu Weihnachten und einen weiteren Schal habe ich schon zum Geburtstag verschenkt). Ich habe in so kurzer Zeit, die ich den Schal erst haben, noch nie so viele Komplimente für ein Accessoire bekommen. Ich bin also maximal zufrieden!!!

Super snelle levering, mooie producten

De bestelling was de de volgende dag direct bezorgd. De vesten en sjaals zijn mooi en lekker warm, maar niet te warm. Het materiaal is fijn om te dragen. 1 vest is wat losser gebreid waardoor je sneller blijft haken aan iets.

Schnelle Lieferung und tolle Qualität

Ich habe für meine Schuhe passend Handschuhe, Mütze, Stirnband, Dreieckstuch und Schal gekauft. Die Lieferung war wirklich schnell und die Qualität überzeugt mich. Das wird nicht der letzte Einkauf sein.

Qualität sehr gut, Lieferung zuverlässig

Mit den neuen Strickjacken habe ich neue Lieblingsteile gefunden. Sehr schöne Qualität und tolle Farben! Kann ich nur weiterempfehlen!

Sehr schöne hochwertige Ware

Wir haben mehrere Mützen und Schals bestellt. Die Sachen sind alle sehr schön und wir freuen uns auf die kältere Jahreszeit. Die Lieferung war blitzschnell. Wir werden sicherlich wieder bei Knit Factory bestellen.

Snelle levering. Mooie producten.

Blij met mijn vest en colsjaal. Mooie kleuren! Spijt van de hoofdband. Is niet warm genoeg.

Voldoet aan mijn verwachting

Goede duidelijke site en prijs/kwaliteit kussens is goed.

Slecht

De verpakking was heel slecht, het vest was erg verkreukeld

Heel tevreden!

Ik heb een heerlijke warme stoere sjaal gekocht in een mooie opvallende kleur. Kings blue! Hij staat overal leuk bij en ben er heel blij mee!

Zeer snelle levering, mooie kussens

Zeer snelle levering, mooie kussens

Snel en supermooi!!

Prachtige colsjaal. En supersnel geleverd.

Tolle Produkte ♥️♥️♥️♥️

Ich habe mir Mütze, Schal, Handschuhe und Stirnband gekauft und bin sehr zufrieden damit. Die Sachen sehen sehr schick aus.

Mooie vesten , lekker warm

De levering van de bestelling was vlot. De vesten zijn mooi van kleur en lekker warm bovendien. Ik ben er heel erg blij mee!

Wunderschöne besondere Produkte, super Qualität

Übersichtliche Web-Seite. Einfacher Bestellvorgang, unproblematische Bezahlung, zügige Lieferung.

Mooi product

Mooie items, snelle en correcte levering

Mooi!!

De Kylietrui is echt prachtig! Zeer goede kwaliteit en snelle levering, top!

Mooie producten

Mooie sjaal en omslagdoek gekocht. Alleen moet je wel rekening houden dst de bezorging iets langer duurt dan op de website staat vermeld. Het was niet de volgende dag in huis. Is natuurlijk geen groot obstakel. Zeker niet als je de producten ziet, goede kwaliteit!

Ich bin begeistert. Vielen Dank

Wunderschöne Strickjacke. Sehr gut verarbeitet.

Prachtige omslagdoeken!

Ik word enorm blij van de kleuren, materialen en kwaliteit van de omslagdoeken.

SUPER

ZEER TEVREDEN

Een heel warm gevoel

Alles klopte: Kwaliteit van de deken, de kleur, de levering van het pakje.

Tolle Ware, schneller Versand!

Sehr gute Qualität, tolle Farbe und hoher Tragecomfort, Lieferung erfolgte schnell.

Wat een geweldig omslagvest!

Ik ben zo ontzettend blij met het Jazz omslagvest! Een mooi product, lekker warm en ruim. Een leuk, klein leren riempje als accent onderaan het vest en een leuke gesp om de doek vast te kunnen zetten. Echt het aanschaffen waard!!! Ik ben fan.

Prachtig

Twee prachtige colsjaals!

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.