Heerlijke zachte sjaal

Wat beloofd wordt, wordt nagekomen. Stipte levering. Prima webshop.

Ich liebe die Qualität und Farben von Knit Factory

Ich habe diverse Dreieckstücher (dünne und auch dicke), Wollmütze und Stirnband. Die Qualität ist klasse und die Tücher sind angenehm auf der Haut zu tragen. Sie kratzen nicht

Erstmals bestellt Sehr zufrieden

Habe das erste mal bestellt und bin begeistert.

Het bestelde vest had helaas niet de kwaliteit die ik voor deze prijs verwachtte

Redelijk

Heerlijke trendy gebreide mode.

Veel keuze in modellen en kleuren. Overzichtelijke website. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Prachtige producten!

Blij met de geleverde kwaliteit.

Mooi product

Snelle bezorging. Mooie zachte sjaal en bijpassende muts

Service van pakket ergens neerleggen fijn

Zeer goede levering

Het is een mooie sjaal

Flitsend snel

De trui en sjaal, die ik besteld had, was er al na enkele dagen. Goed verpakt!

Das Material ist gut tragbar,kratz nicht und ist unempfindlich

Auch wenn man mal hängen bleibt und ein en Faden zieht kann man ihn leicht wieder zurück ziehen indem man am Tuch hin und her zieht. Auch peelt das Material nicht. Die Mützen stehen mir persönlich nicht so gut aber sie sitzen gut.

Super polswarmers!

Helemaal tevreden

Ein Schal, viele Möglichkeiten

Ich liebe die DreiecksTücher, die ich als Stola, Poncho oder in verschiedenen Styles als Schal tragen kann. Habe sie nun auch verschenkt und sind überall super angekommen. Und bei den vielen tollen Farben war das nicht die letzte Bestellung. Schnelle Lieferung, tolle Ware, alles bestens Immer wieder gerne.

Alles Bestens

Alles hervorragend abgewickelt. Bestellte Ware entspricht den Erwartungen.

Mooie producten

Ik heb een kussen en plaid besteld. Wat een prachtige producten! En dan ook nog een supersnelle levering en keurig verzorfd

Erg goede kwaliteit. Voldoet aan mij verwachting

Leuke aparte producten

Jaren terug kocht ik gastendoekjes van Knit Factory. Een paar jaar later nog een paar, ik heb nu een hele stapel. Ook kocht ik de pannenlappen. En nu dan een thee- en handdoek, ik vind ze heel mooi, of ze fijn zijn in gebruik weet ik nog niet, ik heb ze net binnen. De handschoenen zitten heel fijn, de hoofdband ook, de sjaalcol vond ik veel te ruim. Maar over het algemeen ben ik dus heel tevreden!

Zeer tevreden met de sjaal.

Schönes Plaid zu einem fairen Preis

Gutes Preis-Leistungs-Verhältnis und schnelle Lieferung

TOP

Laatst een vest gekocht omdat deze zo lekker zitten en lekker warm zijn gelijk nog maar 1 in een andere kleur besteld.

Material und Farbe sehr schön, für 2mal um den Hals etwas klein

Sonst alles gut

Goede kwaliteit, snel geleverd

Mooie kwaliteit, blij mee!

Heel erg tevreden

Mooie kleding

Poncho

Dieser Poncho ist einfach nur super und hält schön warm, klare Kaufempfehlung

Super Qualität von einem flinken und super Shop.

Die Qualität ist, wie erwartet und gewohnt, super. Der Onlineshop ist übersichtlich und der Bestellvorgang ging zügig. Man wurde nicht auf viele Seiten umgeleitet. Die Ware kam, gut verpackt, sehr schnell bei mir an.

Energieweg 22

6658AD Beneden leeuwen

Over Knit Factory

De trendy fashion wannahaves en stoere woon- en keukenaccessoires van Knit Factory zijn verrassend origineel en schokkend normaal tegelijk. Heb je eenmaal zo’n uniek vest, sjaal, sierkussen of keukendoek in gebruik, dan wil je niet meer anders. Van de groeiende fashioncollectie, het bed-, bad- en keukentextiel tot de interieurdecoratie; alles is onverwoestbaar en wordt in Nederland gebreid. Je kunt kiezen uit natuurlijke tinten én modekleuren en de producten stralen stuk voor stuk stijl en nuchterheid uit. Dutch design meets functionality? Bij Knit Factory geven ze er vorm aan.